Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μια απόφαση για τα… πανηγύρια!

Μια απόφαση για τα… πανηγύρια! Ελεύθερο το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών με την άδεια και την προστασία της Αστυνομίας! 

Αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα είναι πρωτοφανή και πρωτάκουστα για ευνομούμενο κράτος και δε γίνονται ούτε στην Αφρική! Η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυναμικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής για την πάταξη του παρεμπορίου στην πράξη, αποφάσισε να στείλει τα όργανα της τάξεως και της επιβουλής του νόμου, δηλαδή τους αστυνομικούς, να προστατεύουν το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών στα διάφορα πανηγύρια!

Την πρόθεση της συγκυβέρνησης για ελεύθερο παρεμπόριο και με την άδεια και την προστασία της Αστυνομίας, κάνει γνωστή το καθεστωτικό και καλά πληροφορημένο «Βήμα», το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Εν τω μεταξύ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για να μην επαναληφθούν σκηνικά ανάλογα με αυτά της Ραφήνας και του Μεσολογγίου θα υπάρχει στο εξής αυξημένη επιτήρηση από αστυνομικές δυνάμεις των χώρων, όπου διοργανώνονται πανηγύρια και λαϊκές αγορές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζουν το απόσπασμα της χθεσινής ανακοίνωσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι «...έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη».

Μέχρι τώρα, μας κορόϊδευαν, ότι η Αστυνομία δε διαθέτει επαρκείς δυνάμεις ώστε να κάνει ελέγχους στους λαθρομετανάστες και το παρεμπόριο. Τώρα αποδεικνύεται πως δυνάμεις υπάρχουν, όχι για την πάταξη αλλά για την επίσημη κρατική προστασία του παρεμπορίου!    

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου