Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟΥΣ.....


Επειδή είναι στούρνοι, όρνια, βλήματα και μπετότουβλα, δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι κάθε λογής Δένδιες και αριστερούληδες, πως το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω. Οι Έλληνες ξύπνησαν ευτυχώς και κατάλαβαν πως μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτούς. Όλα τα άλλα κόμματα απέδειξαν τον ξενολαγνικό και ανθελληνικό τους ρόλο και ο Ελληνικός λαός σύντομα θα τα κλειδώσει δια παντός στο χρονοντούλαπο της μαύρης ιστορίας της μεταπολίτευσης. 

Λόγω μη επαρκούς διανοητικής ικανότητος, ακόμα δεν κατάλαβαν οι Δένδιες και οι επαγγελματίες φιλανθρωπούληδες της αριστεράς, πως κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους κατά της Χρυσής Αυγής και κάθε φορά που προσπαθούν να την αποκλείσουν και περιθωριοποιήσουν,  η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα ποσοστά της, δραματικά γιαυτούς και με ραγδαίο ρυθμό μάλιστα. 

Ξυδάκι ψευτοδημοκράτες και νεογενίτσαροι γραικύλοι ξενολάγνοι. Το πολιτικό τέλος και τιμωρία σας είναι κοντά και το ξέρετε, γιαυτό και αφρίζετε σήμερα κατά της Χρυσής Αυγής του μοναδικού εναπομείναντος Ελληνικού πολιτικού κόμματος. 

Αφρίστε όσο θέλετε, φέρνετε έτσι, πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε, την Χρυσή Αυγή στην Εξουσία...... Σας ευχαριστούμε τα μάλα.  
 
ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου