Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟYΡΓΟΥ: ....."PLEASE...... και εξακολουθώ να είμαι ένας αδιόρθωτος ψεύτης"Ο ΓΑΠ εντυπωσίασε!!! Δραματικοί τόνοι , με ψέλλισμα της φωνής, πολύ ικεσία, κα τέλος το περιτύλιγμα των ανακοινώσεων ΓΑΠ και της ομιλίας του με πολύ "ΠΑΤΡΙΔΑ" .
Ο ΓΑΠ αν και εκφωνητής της ομιλίας του πρέπει να βάλει "χέρι" στον συγγραφέα της διότι στον απολογισμό της κυβέρνησης του τον οποίο...εκφώνησε ,μεταξύ άλλων ανύπαρκτων κατορθωμάτων των οποίων η κυβέρνηση φαντομάς έχει επιτύχει κατά τον ψεύτη και απατεώνα αναφέρθηκε χωρίς ντροπή και θεωρώντας ότι απευθύνεται σε κάφρους στις λίστες των μεγαλο οφειλετών του δημοσίου οι οποίες όπως αποκαλύφθηκε εμπεριέχουν οφειλέτες πτωχευμένους και μάλιστα οι περισσότερες επιχειρήσεις εξ αυτών είναι κρατικές ..!!! ....τουτέστιν μηδέν "εις το πηλήκιον" του ΓΑΠ

Και μόνον για αυτό ο ΓΑΠ χρίζεται ως ένας κοινά αμετανόητος ΨΕΥΤΗΣ !!!

Σε όλη την ομιλία του ο ΓΑΠ έπλεξε το εγκώμιο του δημιουργικού έξυπνου και οξυδερκή δουλευταρά ελληνικού λαού και ζήτησε "παρακαλώντας " να συμμετέχουν όλοι κάτω από την εθνική σημαία της κυβέρνησης του ώστε να περάσουμε την στενωπό της εν δυνάμει πτώχευσης και της χρεοκοπίας της χώρας και των πολιτών.
Είναι περίεργο όταν ο ΓΑΠ δηλώνει σε όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη που τρέφει ο ίδιος στον ΕΛΛΗΝΑ και πως ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι αυτός που σίγουρα μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο όπως με σιγουριά ανέφερε , ο ίδιος από την άλλη να ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ για να βγούμε ως χώρα από το αδιέξοδο μια και η "ΕΛΛΑΔΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ" !!

ΨΕΥΤΗΣ ..ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ... ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΛΕΛΕΣ ..ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ...

ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙ...
ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ

Πηγη


πηγη

katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου