Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Αγωνα ενωμένοι κι ας μη λείψει κανείς Ω να τη! Μας προσμένει της Νέας Τάξης η Παγκόσμια Διεθνής....

Τελικά, οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές και ελεύθεροι από κάθε μιαρή πατριωτική προκατάληψη, χαρισματικοί επαναστάτες, εκμεταλλεύτηκαν και το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου 2011 μια ακόμα ευκαιρία να λάμψουν με την παρουσία τους στο Σύνταγμα!
Η «κάτω πλατεία» έπιασε από νωρίς στασίδι, προετοιμασμένη και εφοδιασμένη με τα απαραίτητα όπλα της (πέτρες, καδρόνια κλπ)  για τον αμείλικτο αγώνα της κατά της ακροδεξιάς συνωμοσίας των επικίνδυνων ελληνόψυχων εχθρών της παγκόσμιας προόδου, που δεν εξολοθρεύτηκαν μέσα σε τρεις και πλέον δεκαετίες, ενώ το αθώο και αφελές  μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα κοιμώταν τον ύπνο του δικαίου, ως μωρή παρθένα. Όταν βέβαια δεν βρισκόταν  σε, απαραίτητη για να ανακτήσει τις δυνάμεις του,  ανάπαυλα από  τις κοπιώδεις μάχες του για την εξυπηρέτηση των ανώτατων σκοπών των Κυρίων του, αλλά και της συνεχώς διογκούμενης ανάγκης υλικών απολαβών των μελών του. 


Εκείνων των πρώην αδικημένων αυστραλοπιθήκων, που φιλοδοξούσαν, με τη βοήθεια του θαυματουργού life style και άλλων συναφών μέσων,  να δημιουργήσουν για τις αφεντομουτσουνάρες τους υποφερτές «αισθητικά» (τρομάρα τους) ανθρώπινες  φιγούρες.

Ο επαναστατικός μας ανθός, λοιπόν, επέδειξε για μια ακόμα φορά ακλόνητη πίστη και σταθερότητα συμπεριφοράς απέναντι στο γαλανόλευκο μιαρό σύμβολο της μισαλλοδοξίας  και στα ακροδεξιά κακοποιά στοιχεία, ανεπίδεκτα μαθήσεως των ανθρωπιστικών διακηρύξεων και διδασκαλιών των ευαγών ιδρυμάτων του πολέμιου του εθνικιστικού τέρατος και μεγάλου ευεργέτη της ανθρωπότητας Σόρος. Το αισχρό και μισαλλόδοξο σύμβολο, που το κρατούσαν με θράσος οι αυριανοί, σαν το Νορβηγό, ακροδεξιοί μακελάρηδες αθώων πολιτικών κορασίδων και πάναγνων πιστών οπαδών της Σαρία.  

Όταν μαζεύτηκε ικανός αριθμός μιαρών πατριωτών  και τα γλοιώδη γαλανόλευκα σύμβολα πολλαπλασιάστηκαν, τα άξια παιδιά του Σόρος έπρεπε για άλλη μια φορά να δράσουν καταλυτικά, για να κατατροπώσουν τον εχθρό. Άρπαξαν τα στειλιάρια και ότι άλλο διέθετε το οπλοστάσιό τους  και εφορμώντας από την κάτω πλατεία, έκαναν γιούρια!

Οι ένδοξες πολεμικές τακτικές τους τέθηκαν σε μεγαλύτερη ισχύ όταν τα ΜΑΤ πλησίασαν και άρχισαν να απωθούν από τον Άγνωστο  Στρατιώτη τους ακροδεξιούς κακοποιούς πατριώτες. Καπνοί, φωτιές, εκτοξεύσεις αντικειμένων, από κουτιά αναψυκτικών μέχρι πέτρες, από πριν συσσωρευμένες στις γωνιές της πλατείας, σπάσιμο μαρμάρων, παλούκια και αυτοσχέδια  όπλα από σιδεριές που είχαν απομείνει από τις κατεστραμμένες καφετέριες, ήταν για άλλη μια φορά τα προσφιλή μέσα που χρησιμοποίησαν, για να μην περάσει ο φασισμός.

Οι γαλάζιοι φασίστες, έπειτα από μικροσυρράξεις με τους αγνούς επαναστάτες, σιγά-σιγά τράπηκαν σε φυγή, λέγοντας πολλοί απ' αυτούς ότι δεν θα ξαναπατήσουν στο Σύνταγμα. Είναι ή δεν είναι αυτό μια μικρή νίκη, ανάμεσα στις τόσες μικρές και μεγάλες, που έχουν κερδηθεί; Έτσι παιδιά, τσακίστε τον ακροδεξιό δράκο. Ο Αγώνας  για μια Νέα Παγκόσμια Πραγμάτων τώρα δικαιώνεται!!!

Αναστασία Α.

katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου