Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα ανεχθούμε νέα ΊμιαΗ Νέα Ελλάδα, παρατηρώντας τις εξελίξεις στην Κύπρο και την μεταφορά της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο και νότια του Καστελόριζου υπενθυμίζει στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πως πρώτιστο μέλημα είναι η προάσπιση των γεωγραφικών ορίων και η γενικότερη ισχυροποίηση των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί από κανέναν πολιτικό την άρνηση υπεράσπισης της πατρίδας μας, ούτε φυσικά την δημιουργία οποιασδήποτε στάσης που θα μειώσει και θα πληγώσει την χώρα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης είναι τεράστιες, αλλά τυχόν συμπεφωνημένες ενέργειες για δρομολόγηση οποιασδήποτε συζήτησης επί των γεωγραφικών ορίων της πατρίδας μας, μεταφράζονται σε μειοδοτική στάση και οι υπαίτιοί της θα αντιμετωπισθούν αναλόγως λίαν συντόμως.

Η Νέα Ελλάδα δεν αποδέχεται οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού και δεν θα επιτρέψει την διαφυγή από την Δικαιοσύνη όλων όσων θα συμμετάσχουν σε αυτά.

Τις επόμενες ημέρες καταθέτουμε μήνυση στον Άρειο Πάγο επί εσχάτης προδοσίας. Οι κυβερνώντες αλλά και οι «αντιπολιτευόμενοι» οφείλουν να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν εάν αποτολμήσουν να προχωρήσουν με οποιοδήποτε τρόπο στην απώλεια εθνικού χώρου.

Όσο για την Τουρκία, επιτέλους, ας τολμήσει. Οι Έλληνες της έχουν πολλά μαζεμένα και ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν. Στο Ελληνικό Στράτευμα υπάρχουν άξιοι που θα τιμήσουν τον όρκο που οι πολιτικοί αποφεύγουν.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου