Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.



Παρακολουθώντας εχθές την συνέντευξη του αχαρακτήριστου υποκειμένου που αυτοπροσδιορίζεται ως πρωθυπουργός των Ελλήνων  (μαζί με τον υπόλοιπο ανθελληνικό θίασο που τον περιέβαλε), πέρα από τη κωμική διάθεση που με διακατείχε αρχικά, όσο περνούσε η ώρα κατακλυζόμουνα από πολύ έντονα συναισθήματα οργής και εκδικητικότητας.

Αναλογίστηκα λοιπόν πως είναι δυνατόν, φέρνοντας τον εαυτό μου στη θέση τόσων εκατομμυρίων συνΕλλήνων , να ανεχόμαστε αυτή τη τιποτένια ομάδα ατόμων που ονομάζεται ''κυβέρνηση της Χώρας''.

Σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν ως λαός να μην έχουμε αντιδράσει ακόμη με οργή και συμπεριφορές ακραίες, αλλά δεν βρήκα κανένα άλλοθι που να δικαιολογεί αυτή την απραξία μας.

Είπα μέσα μου, καλά, εμείς ως λαός παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, αυτοί ως εκπρόσωποι μας και ως γνήσιοι απόγονοι του ένδοξου λαού που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και Ελληνοπρέπειας μέσα τους?

Δεν υπάρχει ούτε ένας ο οποίος να διακατέχεται από συναίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους συνανθρώπους του, πολλώ δε μάλλον προς τους συμπατριώτες του?

Η απάντηση ήταν εύκολη....

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Ούτε ένας από αυτόν τον καταραμένο χώρο που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Δεν θα καθίσω να αναλύσω να δεινά που επέφερε στη Χώρα μας αυτή η λαίλαπα,(έχουν γραφτεί εξάλλου χιλιάδες άρθρα), που ντυμένη με τον μανδύα του ‘’κοινωνικού’’ κόμματος οδήγησε τους Έλληνες σε καταστάσεις που μόνο σε συνθήκες πολέμου έχουν βιώσει.

Στη συνείδηση μου λοιπόν από σήμερα, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όχι μόνο οι κυβερνόντες αλλά και όσοι τους περιστοιχίζουν και τους στηρίζουν, είτε λέγονται οδηγοί υπουργών, είτε προσωπική ασφάλεια τους, είτε γραμματείς, είτε φαρισαίοι, είτε καφετζήδες που τους πηγαίνουν καφέ, είτε επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί τους, είτε κλακαδόροι, είτε ψηφοφόροι τους, είτε, είτε, είτε….

Όλοι τους θα μείνουν χαραγμένοι στην όχι και πολύ απώτερη Ελληνική ιστορία ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Οι απόγονοί τους, στο άκουσμα των ονομάτων τους, θα αναθεματίζουν και θα σπεύδουν να αλλάξουν τα επίθετά τους στα κατά τόπους ληξιαρχεία.

Τα παιδιά τους, δισέγγονα, τρισέγγονα, αυτά τα οποία νόμιζαν οι ίδιοι ότι με τα κλεμμένα λεφτά του Ελληνικού λαού θα ζούσαν σαν βασιλιάδες όσα χρόνια και να περνούσαν, αυτά τα ίδια τα παιδιά τους θα τους απαρνηθούν και θα τους καταδικάσουν στη συνείδηση τους. 

Γιατί κανείς δεν θέλει να ζει με αυτή τη ρετσινιά. Τη ρετσινιά του ΠΡΟΔΟΤΗ.

Και ως γνωστόν, την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον ΠΡΟΔΟΤΗ κανείς.

Οι απόγονοί σας θα βρίσκονται στην ίδια θέση που βρίσκονταν οι συνεργάτες των Τούρκων και των Γερμανών μετά από την επανάσταση του ’21 και τη κατοχή.

Θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στην ατίμωση και τη κρεμάλα ή στη απάρνηση και διαγραφή του παρελθόντος τους και των προγόνων τους.

Βέβαια, κάποιων οι απόγονοι δεν θα ζουν στην Χώρα μας, απλά γιατί η καταγωγή τους είναι από αλλού, αλλά ακόμη και αυτοί θα στιγματιστούν στην όποια χώρα διαμονής τους, γιατί όλοι οι λαοί του κόσμου έχουν αδιαπραγμάτευτες κάποιες αρχές  και κάποιες αξίες. Ως γνωστόν, τα ΣΚΑΤΑ μυρίζουν όπου και να τα βάλεις.

Να είστε σίγουροι λοιπόν άθλιοι ανθέλληνες, πως όσα και αν κλέψατε, όσα και αν φάγατε, όσα και αν κάνατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, δεν θα σας βοηθήσουν ούτε στην υστεροφημία σας ούτε στην υστεροφημία και εξασφάλιση των απογόνων σας.

Αντιθέτως, αυτό που με σιγουριά θα καταφέρετε, είναι να σβήσει το όνομα σας και να χαθεί στη λήθη του χρόνου, ή εάν παρελπίδα συνεχίσει να υπάρχει, να είναι συνώνυμο και τρισχειρότερο του ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

ΚΡΕΜΑΛΑ. 


ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
 
helleniclegion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου