Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και τηναντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον εντοπισμό και την σύλληψη της συμμορίας των Κοσοβάρων της οποίαςηγείται ο περιβόητος Ντανίλο και ευθύνεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, για το ολοκαύτωμα που ζει η χώρα. Στην Κατεχάκη έχουν πειστεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο εκτελεστής του οργανωμένου σχεδίου των εμπρησμών είναι ο περιβόητος Ντανίλο και στην κατεύθυνση αυτή έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τα μέλη της συμμορίας.

Όπως αποκάλυψε η <<ΑΥΡΙΑΝΗ>>, ο Ντανίλο πέρασε τα σύνορα την περασμένη Δευτέρα και κατευθύνθηκε στον νομό Ηλείας. Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής βρισκότανυπό παρακολούθηση απο ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προκειμένου να καταγραφούν οι επαφές του και οι συνομιλιτές του. Στην κατεύθυνση αυτή χρησιμοποιήθηκε και ελικόπτερο που διαθέτει υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης. Ο Ντανίλο, που έχει επαφές και με γνωστούς χασισοκαλλιεργητές της περιοχής βρέθηκε στην συνέχεια στην περιοχή της Ζαχάρως και κατά περίεργο τρόπο το βράδυ της Πέμπτης εξαφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή.

Στο μεταξύ εντοπίζεται την ίδια μέρα ένας ακόμη συνεργάτης του Ντανίλο. Πρόκειται για έναν Τσέχο με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε διάφορες βρώμικες δουλειές. Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις κινήσεις του Ντανίλο, γιατί πιστεύει ότι αυτός οργάνωσε τη βιομηχανία με τα πλαστά ευρώ που βρέθηκαν πρόσφατα στην Ήπειρο. Ειδικότερα, οι διωκτικές Αρχές ψάχνοντας μια υπόθεση τριακοσίων χιλιάδων πλαστών χαρτονομισμάτων σε χωριό της Άρταςέπεσαν επάνω σε οργάνωση τσάμηδων. Εκτός από την εκτυπωτική μηχανή βρέθηκε στη γιάφκα ελαφρύς οπλισμός, Καλάσνικοφ, αλλά και δυό βαριά όπλα. Από την έρευνα της υπόθεσης οι υπηρεσίες πληροφοριών κατάληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ντανίλο είναι αυτός που έχει οργανώσει το δίκτυο των τσάμηδων στην Ελλάδα.
ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ


Σύμφωνα με στοιχεία του http://www.fantomas.gr/ , κάτοικοι της περιοχής και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σταμάτησαν το βράδυ της Κυριακής, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, έξω από την Φριγαλεία, ένα ασημί Skoda Octavia που είχε ενοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Στο όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δήλωσαν δημοσιογράφοι. Οι κάτοικοι ζήτησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο του αυτοκινήτου. Οι αλλοδαποί αρνήθηκαν. Παρά την άρνησή τους, ο έλεγχος έγινε και στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν 4 κλειδωμένες αλουμινένιες βάλίτσες με άγνωστο περιεχόμενο. Εν μέσω έντασης, οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ζαχάρως για εξακρίβωση. Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, αυτές δήλωσαν άγνοια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Όσοι ωστόσο αντελήφθησαν το περιστατικό (και σε αριθμό είναι πάνω απο 11) αναρωτιούνται αν η συμπεριφορά των δύο αλλοδαπών ήταν πράγματι παραβατική κι αν σχετίζεται με τις πυρκαγιές στην περιοχή.

Την περίπτωση προσώπου, σε σχέση με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, το οποίο έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είχε παραβατική συμπεριφορά σε σχέση με το νόμο περί ναρκωτικών αλλά και με τη διεκπεραίωση παρανόμων <<συμβολαίων>>. Τη περασμένη Δευτέρα εισήλθε στην Ελλάδα από χώρα των βορείων συνόρων και εθεάθη σε γνωστή, για τις χασισοφυτείες της, περιοχή της Ηλείας. Στο πλαίσιο της παρακολούθησης των κινήσεων του συγκεκριμένου προσώπου, συμμετείχε και το ελικόπτερο της αστυνομίας την περασμένη Πέμπτη, το οποίο πραγματοποίησε πτήση πάνω από την εν λόγω περιοχή. Αμέσως μετά ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στη Ζαχάρω. Αναμένεται η επιβεβαίωση ή η διάψευση του παραπάνω σεναρίου.
ΠΗΓΗ

vaiospitsiavas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου