Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΥΠΕΡ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗΜε την αναφορά της εθνικότητας και άλλα απαξιωτικά υπονοούμενα το zougla.gr καταγράφει στοιχεία εγκληματικότητας και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν συνάδει με την πολιτική πορεία και παρουσία του αφεντικού της ιστοσελίδας και εκπροσώπου τύπου της "17 Νοέμβρη", που έχει πάρει από καιρό τα σκήπτρα, από την καταιδρωμένη πρώην αγαπημένη των τρομοκρατών "Ελευθεροτυπία"!  Διαπιστώστε με τα ίδια σας τα μάτια πως παρουσιάζουν την είδηση:

"Καρδίτσα: Ληστευούν και... τους ομοεθνής τους!" Είναι ο τίτλος που χρησιμοποιούν για να περιγράψουν την παρακάτω είδηση...

 Συνελήφθησαν, στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 43 και 32 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ομοεθνής τους, για ληστεία σε βάρος δύο άλλων Πακιστανών, ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα.

 Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Δηλαδή τι θέλουν να πούν οι ρατσίσταροι υπάλληλοι του εκπροσώπου της "17Ν"; Ότι οι κακομοίρηδες οι Πακιστανοί ληστεύουν ΚΑΙ Έλληνες; ΕΛΕΟΣ!

"www.stoxos.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου