Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ




ΑΘΗΝΑ 11-5-2013.
Το ανθελληνικό καθεστώς τής ντροπής και τής υποταγής εφορμά σαν την μεγαλύτερη φονική επιδημία για να ισοπεδώσει τα έσχατα αποθέματα τής Φυλής μας σε αντιστάσεις. Στοχοποιεί τον πατριωτισμό των Ελλήνων, επιχειρεί να αλλοιώσει την εθνοφυλετική συνείδηση και το ελληνικό ήθος κάνοντας πειράματα με αντιρατσιστικούς νόμους που στοχεύουν ξεκάθαρα και πανθομολογούμενα το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και την καρδιά τού λαού μας. Βάλλει κατά των στρατευμένων παιδιών τού Έθνους, βαθαίνει την εξαθλίωση των Ελλήνων και ταυτόχρονα ανοίγει τις πύλες στους ζητούντες εθνική γη.
Το δεξί και το αριστερό χέρι τού νεοταξισμού σφίγγουν τις αναπνευστικές οδούς τής Φυλής μας. Πάψτε να είστε Έλληνες και δώστε στο ταμείο τής παγκοσμιοποίησης γη και ψυχή. Δεν σας ανήκουν, μας λέγουν καταχρηστικά και εθνοπροδοτικά τα κοράκια τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που θρέφαμε στον κόρφο μας ως πολιτική ηγεσία. Να αρνηθούμε επιπλέον την Πίστη μας και την αντρειοσύνη τού Γένους, αποδεχόμενοι την εισβολή των ανήθικων. Και παράλληλα προσπαθούν μαζί με την απώλεια εθνικών εδαφών να μας βάλουν με το ζόρι σε γενικότερες εθνικές περιπέτειες.
Το πέπλο των ιδεολογικών διαφορών που κάλυπτε την κοινή ασχήμια των γραικύλων πολιτικάντηδων πέφτει οριστικά και πανθομολογούμενα. Είναι εκείνοι οι εθνικά ανέστιοι και ηθικά ανύπαρκτοι που επικροτούν τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη αλλά αρνούνται την παραχώρηση των πλατειών για τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης τής Ποντιακής Γενοκτονίας από τους Τούρκους. Είναι εκείνοι που υβρίζουν τον Εθνικισμό μας και επιτίθενται σε βάρος τής παροχής αγαθών τής Χρυσής Αυγής προς τους πλέον αδύναμους και βαλλόμενους από το καθεστώς τής σήψης συμπατριώτες μας.
Απέναντί μας έχουμε το δεξί και αριστερό τερατούργημα που αντιποιείται τις αρμοδιότητες τού ελληνικού κράτους ενώ είναι στην πραγματικότητα ένα ψοφοδεές ψευτορωμέϊκο. Είναι εκείνο το πολιτικάντικο μόρφωμα που ξεπουλάει την Μακεδονία Μας στους Σκοπιανούς πράκτορες τού νεοταξισμού όταν μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων διαβιβάζεται αλληλογραφία τής νορβηγικής πρεσβείας με αποδέκτη την πρεσβεία τής «Μακεδονίας»! Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά, αφού έχουν προηγηθεί άλλες εμπορικές και συναλλακτικές πράξεις.
Στην Κύπρο μαθαίνουμε πως τα συστημικά αδέλφια των πολιτικάντηδων τής Μητροπολιτικής Ελλάδος βαδίζουν σταθερά στον ίδιο δρόμο. Ήδη εν μέσω μεσοπολεμικών καταστάσεων το Ιράν απέσυρε τον πρέσβη του μετά την παράδοση Ιρανού πολίτη στις ΗΠΑ που τον καταζητούσαν. Η δε Τουρκία, όπως λέγουν ακόμη και τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, εξοπλίζεται με ταχύτατα αποβατικά μέσα μεταφοράς στρατιωτών, αρμάτων μάχης και πυρομαχικών. Ενώ στον Έβρο συνελήφθησαν 5 Ευρωπαίοι πολίτες τριών διαφορετικών εθνικοτήτων όταν εντοπίστηκαν να κινούνται χωρίς άδεια εισόδου σε απαγορευμένη Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως στην περιοχή των Φερών.
Όμως οι πιστές θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης διόλου δεν ταράζονται. Υποδέχονται μάλιστα τους εισβολείς έχοντας προσφέρει την πλήρη κυριαρχία τής πατρίδος μας στα χέρια τους. Δεν θα εισβάλλουν για να πάρουν τα σκήπτρα παρά μονάχα όσους Έλληνες αντισταθούν. Ήδη λέγεται πως το Φθινόπωρο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση τού Αγίου Όρους στην Ελληνική Πολιτεία θα έρθει μεταξύ των ξένων ηγετών ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Προφανώς για να επιθεωρήσει όπως ελπίζει την οθωμανοποιημένη Ελλάδα.
Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αφού η Ελλάδα διαθέτει ως κάστρα απόρθητα τον Εθνικό Στρατό και τον Εθνικισμό της, βαλθήκανε οι τοποτηρητές τής ξενοκρατίας να προκαλέσουν ρωγμές στους πυλώνες μας. Ο ψυχολογικός πόλεμος σε βάρος των στρατιωτικών μας έφτασε δυστυχώς μέσω τής οικονομικής αιχμαλωσίας μέχρι την αυτοκτονία αξιωματικών μας που κάνουν δεύτερες δουλειές σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βαστήξουν με λιγότερα τραύματα τις οικογένειές τους όπως πολλοί συμπατριώτες μας.
Ακόμη και το άκουσμα τού εθνικού μας ύμνου από τους μαθητές των στρατιωτικών παραγωγικών σχολών το βράδυ τής Αναστάσεως συγκέντρωσε την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ, τού καθεστωτικού αναπληρωτή και εκλεκτού τής Εσπερίας. Βγήκε ο αρμόδιος για θέματα αριστερής διαλύσεως τής εθνικής μας άμυνας και δήλωσε πως ο εθνικός μας ύμνος στα χείλη των αυριανών αξιωματικών μας ήταν «κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού» και ενέργεια που «κινείται στα όρια τής ασέβειας»!
Θυμήθηκαν οι πολέμιοι τής Πίστης πως το «Θείο Πάθος» έχει οικουμενικό πνεύμα όταν πριμοδοτούν τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία τής παγκοσμιοποίησης. Μίλησαν μάλιστα για πατριωτισμό οι κήρυκες τής σλαβικής και τής τουρκικής ανεξαρτησίας τής Μακεδονίας και τής Θράκης μας!
Κοινά τα έργα των καθεστωτικών ολετήρων, δεξιών και αριστερών, αφού από κοινού επιδιώκουν την είσοδο αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, τις μνημονιακές εξαρτήσεις και «διαπραγματεύσεις». Μαζί λοιπόν ολοκληρώνουν το έργο με την επιχείρηση αλλοίωσης τής εθνικής συνειδήσεως και τής εθνοφυλετικής πληθυσμιακής μας συνθέσεως.
Επιτίθενται σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τού Ελληνικού Λαού φέρνοντας και αποσύροντας για επανεξέταση ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρεί λένε την ώθηση σε βία με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό. Θα τιμωρούνται ακόμη μας είπαν η άρνηση γενοκτονιών και εγκλημάτων πολέμου.
Οι ποινές που προβλέπονται  στο αρχικό σχέδιο για τους παραβάτες είναι πρόστιμο 20000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, στέρηση βουλευτικής ιδιότητας αν πρόκειται για βουλευτές, περικοπή κρατικής χρηματοδότησης τού συγκεκριμένου κόμματος.
Δεν μας είπαν όμως για τον «αντιρατσιστικό» νόμο, όπως και όταν επανέλθει, αν θα ισχύσει για τους σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές αρνητές τής Ποντιακής Γενοκτονίας και φίλους των Τούρκων και για τα αληθινά ρατσιστικά εγκλήματα των λαθρομεταναστών που έχουν γεμίσει τις φυλακές σε βάρος Ελλήνων.
Οι γραικύλοι τύραννοι είναι ταυτόχρονα άρπαγες τού λαϊκού μόχθου, πωλητές τής πατρίδος και ψεύτες. Θέλουν να ποινικοποιήσουν ακόμη και τον υπερήφανο ελληνικό δωρικό χαιρετισμό με το δεξί αναπεπταμένο χέρι ως δήθεν ναζιστικό, δηλαδή ως δήθεν γερμανικό.
Οι φιλελεύθεροι συνέταιροι τής τοκογλυφικής κατοχής μιλούν για την δίωξη τής αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς κατά αυτούς τής Χρυσής Αυγής, για κρατητήρια, για την αποφυγή δήθεν κηρυγμάτων μίσους και για τους επαίνους στη «μεταξική δικτατορία» που έχτισε εργατικό δίκαιο και έγραψε το έπος τού Σαράντα εκεί που οι δημοκράτες ξεγράφουν δικαιώματα και γκρεμίζουν Ελλάδα. Στοχοποιούν επιπλέον τις αιμοδοσίες από Έλληνες σε Έλληνες και τις διανομές τροφίμων σε άπορους Έλληνες που ο νεοταξισμός και οι πολιτικές τους στέλνουν στο θάνατο.
Λέγουν λοιπόν όλοι τούτοι πως με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο, κατόπιν βέβαια τής όποιας επεξεργασίας υποστεί, θα οδηγήσουν τους Έλληνες Εθνικιστές στην άρνηση τού εαυτού τους ή σε διαφορετική περίπτωση εκτός κοινοβουλίου. Και ακόμη μας λένε πως «τα νταηλίκια τής Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα»! Δεν λένε όμως τίποτα απολύτως όταν στην Ρόδο λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Έλληνα φοιτητή που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς του κλέβοντας ακόμη και τα παπούτσια του ενώ τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα με σιδηρολοστούς. Δεν λένε τίποτα για άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις.
Λυσσάξανε οι φυλλάδες τής κατοχικής διοικήσεως να υμνούν τον νέο «αντιρατσιστικό νόμο» αποκαλώντας τον απαραίτητο. Είναι όμως αυτό το ανθελληνικό τερατούργημα ελληνικό εφεύρημα; Όχι βέβαια, το ομολογούν τόσο οι ελληνόφωνες φυλλάδες όσο και οι πραγματικοί του εμπνευστές.
Οι πρώτες γράφουν πως μετά την επίσκεψη Δένδια στις ΗΠΑ οι ψευτοσύμμαχοι περιμένουν από το προτεκτοράτο «πιο ενεργητική αντιμετώπιση τού εγχώριου νεοφασιστικού φαινομένου». Και στην Βουδαπέστη που πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο για την αντιμετώπιση τής ανόδου τού Εθνικισμού και τού αντισιωνισμού στην Ευρώπη, επισημάνθηκε η άνοδος τής Χρυσής Αυγής με τον επικεφαλής του ΚΙΣ στην πατρίδα μας να βεβαιώνει τους ομόφυλούς του πως η «ελληνική» κυβέρνηση θα φέρει το γνωστό νομικό τερατούργημα με την αρχικώς εγνωσμένη μορφή του.
Ο επικεφαλής τής αμερικανοεβραϊκής επιτροπής είχε μιλήσει για τις σχέσεις Ελλάδος και Ισραήλ και για ένα λαμπρό μέλλον ευημερίας από το οποίο πρέπει να απουσιάζουν οι Έλληνες Εθνικιστές. Όμως η Πατρίδα μας έχει γεμίσει από τα ζωντανά πτώματα των αστέγων Ελλήνων και κάποια στρατόπεδα ετοιμάζονται να μετατραπούν σε χώρους κράτησης οικονομικών κρατουμένων. Όχι βέβαια αυτών που λυμαίνονται τον πλούτο τής χώρας όντας μέρος τού Συστήματος, αλλά αυτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους κεφαλικούς φόρους.
Κάποια άλλα στρατόπεδα ήδη στεγάζουν λαθρομετανάστες και κάποια άλλα κλείνουν για λόγους οικονομικής κατάληψης τής Ελλάδος. Ενώ κάποια ελληνικά σχολεία και εδώ και στην Ομογένεια κλείνουν προκειμένου μέσω επικλήσεως των ίδιων λόγων να εξαλειφθεί η ελληνική γλώσσα και Φυλή.
Αυτό λοιπόν το άνομο χέρι τού Νεοταξισμού που σηκώνεται σε βάρος τού Ελληνισμού μας θα αποκοπεί. Με ή χωρίς τις κάλπες η Ελλάδα θα διοικηθεί από Έλληνες Εθνικιστές. Θα ζήσει, θα αναπτυχθεί από Έλληνες, θα μεγαλώσει, θα μείνει ελληνική, θα μείνει στο πλευρό τού Θεού της. Η επαναστατημένη Ελλάς θα μεγαλουργήσει με τον Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. στα 58 μου ανακαλυψα τον εθνικισμο......
    καλιο αργα παρα ποτε..........

    πρωην στελεχος του "ρηγα φεραιου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως το ειπες καλιο αργα παρα ποτε..ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή