Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ...!

 
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ; ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ:

Βέβαιος ότι η χώρα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ δηλώνει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής".

Η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί στη χρεωκοπία και την κοινωνική εξαθλίωση, τονίζει ο κ. Τσίπρας, ενώ επιμένει ότι στόχος του κομματός του παραμένει η ανατροπή των μνημονίων.

"Εδώ και δυόμισι χρόνια κάθε φορά που είναι να περάσουν μέτρα λιτότητας, όλο φεύγουμε από το ευρώ. Κρύβουν τη μνημονιακή εμμονή, πίσω από το κοινό νόμισμα. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, δεν έχει να κάνει με τους τεμπέληδες του Νότου, αλλά με την ίδια την αρχιτεκτονική του ευρώ. Αν αυτή δεν αλλάξει και ταυτόχρονα οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίσουν την εθελόδουλη παράδοση στα εξοντωτικά μνημόνια, τότε δε θα κινδυνεύσει μόνο η Ελλάδα αλλά ολόκληρη η ευρωζώνη με κατάρρευση", αναφέρει και προσθέτει: "Aυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποτραπεί η χρεωκοπία. Και για να αποτραπεί, πρέπει να αποτραπεί η εφαρμογή των νέων μέτρων. Η χώρα χρειάζεται ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. H Ελλάδα δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται εξ αιτίας των διαρθρωτικών προβλημάτων της οικονομίας της, αλλά κυρίως εξ αιτίας της τρομακτικής ύφεσης που προκλήθηκε τα δυόμισι τελευταία χρόνια. Η λύση λοιπόν είναι να πετάξουμε από πάνω μας τα Μνημόνια και την τρόικα και να διαπραγματευτούμε σε ισότιμη βάση με τους εταίρους μας".

Ο κ. Τσίπρας εκτιμά ότι οι αντοχές της κυβέρνησης συνεργασίας θα εξαντληθούν σύντομα και δηλώνει με βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ "θα κυβερνήσει τη χώρα ως ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς".

"Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς θα κυβερνήσει τον τόπο για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Η χώρα χρειάζεται ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και ακριβώς αυτό το εναλλακτικό σχέδιο είναι που συσπειρώνει ολοένα και περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ", επισημαίνει σε άλλο σημείο ο κ. Τσίπρας.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου