Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Financial Times: “Δεύτερη με 20% η Χρυσή Αυγή - Kαταρρέει στην τρίτη θέση η Νέα Δημοκρατία”


Μπορεί στο προτεκτοράτο των Αθηνών οι γραικύλοι που κυβερνούνε να διατάζουνε δημοσκοπήσεις ψεύτικες και κάλπικες, όμως εκεί στο Αμέρικα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι κοιτάνε τις δημοσκοπήσεις τις πραγματικές, που τους παρέχει η πρεσβεία τους. Θυμίζουμε ότι στην δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας που διέρρευσε προ διμήνου η Χρυσή Αυγή είχε υποσκελίσει την ΝΔ αποσπώντας το 17,5% των ψήφων, έναντι μόλις 13,5% που έπαιρνε η Νέο Πασοκοκρατία.

Σε άρθρο τους περί των εκλογών και της Χρυσής Αυγής οι Financial Times παραδέχονται του λόγου το αληθές , λέγοντας ότι «αναλυτές προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει 15%-20% στις ευρωεκλογές του Μαΐου και θα μπορούσε ακόμη και να κοντραριστεί με την Νέα Δημοκρατία για την δεύτερη θέση, πίσω από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ». Οι αναλυτές βέβαια που το προβλέπουν αυτό δεν είναι άλλοι από τους αναλυτές της αμερικανικής πρεσβείας.

Καθίσταται, λοιπόν, σαφής ο λόγος για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία προβαίνει σε όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με την αγαστή συνεργασία επιόρκων σε σταυροφορία τύπου λαϊκού δικαστηρίου της Σοβιετίας. Η Χρυσή Αυγή έχει υποσκελίσει την Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά, οπότε αυτό που διακυβεύεται τώρα για την παράταξη της αμαρτίας είναι η ίδια της η ύπαρξη. Όπως ευστόχως διατύπωνε στο παρελθόν το σαμαρικό antinews η κυβέρνηση βρίσκεται σε έναν «αγώνα υπαρξιακών διαστάσεων» εναντίον της Χρυσής Αυγής.



Κοινώς, η Νέα Δημοκρατία προβαίνει στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί αλλιώς συντόμως θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας βρίσκεται κάτω από 3% και συντόμως τερματίζει την ίδια του την ύπαρξη. Αν στις εκλογές επιβεβαιωθούν τα δεδομένα και η Νέα Δημοκρατία βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή, θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο που είχαμε με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι ψηφοφόροι μετακινήθηκαν απότομα. Έτσι την επομένη των εκλογών η ΝΔ θα βρεθεί στο 4-5% και η Χρυσή Αυγή στο 30%. Αυτό προσπαθεί να προλάβει ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου, βιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.
 
 http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου