Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ




Στους καιρούς των βέβηλων και των δειλών, υπάρχει ένα Έθνος που επιμένει να αντιστέκεται στην ασχήμια. Και απέναντι στους εραστές και τούς δούλους τής ανισσόροπης Παγκοσμιοποίησης και τής εξουσίας της, υπάρχουν οι Πιστοί τής κοινωνικής ομαλότητας και τής εθνικής ελευθερίας.
Τα πολιτικά υποπόδια τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν βαλθεί να συντρίψουν την φύση και τον πολιτισμό που θεμελίωσε το Ελληνικό Έθνος στα βήματα τού Άγιου Θεού και των Ηρώων μας. Προώθησαν την νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλικής εκτροπής και την εισβολή της στα σχολεία. Επιζητούν την αποβολή των πολιούχων αγίων και των τριών ιεραρχών από ελληνικά σχολεία και κοινωνία. Και τώρα θέλουν να μεταλλάξουν εθνοφυλετικά τον κοινωνικό μας ιστό.
Στο κοινοβούλιο τής ντροπής και τής κατοχής και μηδέποτε των Ελλήνων, έγιναν συζητήσεις παραπλανητικές και πιέσεις υποκριτικές ανάμεσα στους καθεστωτικούς ολετήρες, για να νομιμοποιήσουν μια ακόμη εκτροπή και εντολή τού εμποράκου των εθνών και σταυρωτή τού Χριστού μας. Να δοθεί ελληνική ταυτότητα στους λαθρομετανάστες που μάς στέλνουν Νεοταξίτες και Τούρκοι. Στους παρανόμως νομιμοποιηθέντες, όπως ψευδώς λέγουν οι φιλελεύθεροι και ύστερα σε όλους τούς λαθρεποίκους, όπως ζητούν ψευτοπροοδευτικοί έμπροσθεν και ψοφοδεξιοί όπισθεν των καμερών.
Η αλήθεια είναι πως όλα τα κόμματα τού αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» έχουν συμφωνήσει σε όλους τούς όρους υπαγωγής τής υπόδουλης Ελλάδος στο άρμα τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στον διωγμό τού Εθνικού Φρονήματος στο πρόσωπο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στον διωγμό των Ορθοδόξων, όταν μάς απαγορεύουν την αποτροπή τής ύβρεως στο Πρόσωπο τού Θεού. Στην περιθωριοποίηση τής ανδρείας από την ανωμαλία. Στην αντικατάσταση των Ελλήνων που δολοφονούν με μνημόνια, ανεργία και εγκληματικότητα και την αντικατάστασή μας από τα πολυεθνικά λεφούσια που θα ψηφίζουν, θα εκλέγονται και θα ρυθμίζουν τη Ζωή και τις Παραδόσεις μας.
Έως και τον Πύρρο Δήμα, τον διορισμένο βολευτή των σοσιαλιστών επιστράτευσε η αστική κοινοβουλευτική τυραννία για να μάς πει πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών πρέπει να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα, γιατί μεγαλώνουν στην Ελλάδα και νιώθουν Έλληνες! Αναφέρθηκε στην πατρίδα του ως Αλβανία κι όχι ως Βόρειο Ήπειρο και μάς είπε πως πρέπει να εξοβελιστεί ο Λαϊκός Εθνικισμός από την Ελλάδα!!! Δεν μάς είπε αν θα πάει κι αυτός στους αμερικανοκομμουνιστές που διαθέτουν τύπους με μετοχές σε τράπεζες και ΜΜΕ.
Στο μεταξύ στην Άγκυρα, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που τα ελέγχει και εκεί ο έμπορος των εθνών και πάσης οικονομικής και επικοινωνιακής δραστηριότητας, πανηγυρίζουν για την επερχόμενη «Ενωμένη Κύπρο». Την τουρκεμένη δηλαδή Κύπρο που σκαρώνουν οι τουρκομογγόλοι μαζί με τούς ελληνόφωνους ομοσπονδιακούς ριψάσπηδες, που θα πάρει στην Ψευτοευρώπη την θέση τής Ελληνικής Μεγαλονήσου τής καρδιάς μας.
Οι Τούρκοι και οι ντονμέδες τους πανηγυρίζουν, με την συμφωνία των γραικύλων τής Μητροπολιτικής Ελλάδος που εγκαταλείπουν Καστελόριζο και Ελληνική ΑΟΖ, για τη συμμετοχή τής Τουρκίας και των κατοχικών αρχών στον ενεργειακό θησαυρό τής Κυπριακής ΑΟΖ μαζί με τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Πανηγυρίζουν γιατί εισέρχονται σε μια πεθαμένη Ευρώπη που θα δώσει το παγκόσμιο υπερκράτος και γιατί η Τουρκία θα γίνει η μόνη οδός από την οποία θα περνά το φυσικό αέριο τής Κύπρου και τού Ισραήλ στην Ευρώπη. Αυτά μάς είπε τις προάλλες ο Σαμί Κοέν στην Μιλλιέτ.
Την ίδια στιγμή στην Ελεύθερη Θράκη Μας, ο Ελληνικός Στρατός ασκείται με πυραυλικά μέσα για την καταβύθιση των ποτάμιων γεφυρών με τις οποίες ονειρεύονται οι Τουρκομογγόλοι να περάσουν τον Έβρο και να σκλαβώσουν ελληνική γη. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και η μόνη γεφύρωση που θα γίνει, είναι το πέρασμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων στην Ιωνία και τον Πόντο, για την απελευθέρωση τής Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολης και ολάκερης τής Ρωμανίας, τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας!!!
Η Ελλάς θα αναστηθεί στις στάχτες πρωτίστως τού ψευτορωμέϊκου. Μόλις συντρίψουμε το σαράκι των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων, ενωμένοι κάτω από τις Σημαίες τής Ορθοδοξίας, τής Ελλάδος και τού Εθνικοκοινωνισμού μας, θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και τα σωστά έργα. Τότε ακριβώς, η Τουρκία θα σταλεί στον ίδιο κάδο με τούς δυνάστες – δανειστές. Και ξωπίσω τους, θα σκορπιστούν σαν σκόνη τα γειτονικά μορφώματα που είναι και θα γίνουν πάλι Ελλάδα.
Εδώ μέσα, ανάμεσά μας, είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός και εδώ μέσα θα τον εκμηδενίσουμε. Η απάντηση των Γενναίων, των Πιστών και των Ανδρείων, των Αληθινών Ελλήνων τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η σαρωτική επέλαση και η κοινή πορεία με τον ελληνικό λαό σε γειτονιές, Δήμους, Περιφέρειες και Γεωπολιτική Γειτονιά. Εθνικιστές Μπροστάρηδες παντού.
Η απάντηση των Ελλήνων είναι η διοίκηση τής χώρας και η ισχυροποίηση τού Ελληνικού Έθνους με γνώμονα μία και μόνη συμμαχία. Την Λαϊκή Κυριαρχία και το Εθνικό Φρόνημα.
Είναι η Ανατολή τής Αυγής τού Μεγάλου Έθνους Μας. Η ελληνοποίηση των πάντων. Η αποφασιστικότητα, το θάρρος και η μαχητικότητα τής Ελληνικής Φυλής να χαιρετίσει τον Ήλιο τής Δικαιοσύνης και να χτίσει μια Ελλάδα Κοσμοκρατόρισσα, συντρίβοντας τα σκοτάδια τού Νεοταξισμού. Στα εδάφη της με το Πνεύμα και το Ατσάλι. Στην Οικουμένη με τον Πολιτισμό και τον Σεβασμό που μάς αξίζει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου