Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ


ΑΘΗΝΑ 9-2-2014
Ο Έλληνας δεν είναι ο άνθρωπος τής απιστίας, αλλά τής πίστης. Δεν είναι ο άνθρωπος τής απάθειας, αλλά τής δράσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Τής δράσης και των μεγάλων έργων σε έθνος και κοινωνία. Δεν κρύβεται στο σκοτάδι, γιατί είναι μαχητής τού φωτός. Και δεν δέχεται τον παροπλισμό του από ηγετίσκους άχρηστους και ψεύτικους δυνατούς, γιατί γνωρίζει την χρησιμότητα τής αποστολής του και την επιθυμία που τον φλογίζει για την διοίκηση των τυχών του.
Οι συντονισμένες επιθέσεις που δεχόμαστε ως λαός σε βάρος των Αξιών μας, των οικογενειών μας, της εργασίας μας και των δικαιωμάτων μας, σε βάρος τής Ελληνικής Κυριαρχίας και τού Εθνικισμού μας, είναι το ψυχολογικό όπλο που μετέρχεται ο εχθρός. Ένα όπλο που στρέφεται στην καρδιά τού Ελληνικού Έθνους και τής Φυλής μας σε ένα βρώμικο πόλεμο λεηλασίας τής ελληνικής ψυχής για να μάς κάνουν να φανούμε κάτι που δεν είμαστε. Αδύναμοι και άοπλοι, ένα μηδενικό.
Αυτό όμως το δήθεν μηδενικό είναι το Έθνος εκείνο που πλάστηκε από τον Πατέρα Θεό για να δημιουργήσει κάθε ανθρώπινο και ωφέλιμο έργο που βλέπει το ανθρώπινο μάτι και μαθαίνει ο λογισμός στο σχολείο. Έχουμε πλάσει όλα τα μεγάλα επιτεύγματα, πνευματικά και υλικά, που μαρτυρούν τα μουσεία, τα μέρη που διάβηκαν οι πρόγονοί μας, το Αίμα των Ηρώων, το Πνεύμα των Σοφών. Τον Πολιτισμό, τον Ηρωισμό, τη συμμετοχή στα πράματα τής Πολιτείας, την φροντίδα της που ονομάσαμε Πατριωτισμό.
Γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες από πού ερχόμαστε και που οφείλουμε να βαδίσουμε. Έχουμε συλλογική μνήμη, όσο κι αν μάς διέστρεψαν την παιδεία από εθνική και ορθόδοξη σε διεθνιστική και οικουμενιστική. Υπάρχει μέσα μας αυτή η γνώση που λειτουργεί σαν μια αδιόρατη μα πέρα για πέρα μυσταγωγική σχέση με το Φυλετικό Συναίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα. Είναι η Φωνή τού Ελληνισμού που μεταδίδει τα μηνύματα των καιρών, αλλοτινών και συγκαιρινών. Κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ο σύγχρονος διωγμός τής Ορθής Πίστης μας και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.
Κανείς δεν μπορεί να διαιρέσει την φύση τού Έλληνα, παρά μόνον η ανοχή τού ίδιου τού Έλληνα στους Ανθέλληνες και τούς σκοπούς τού σιωνιστικού νεοταξισμού που υπηρετούν αυτοί. Κι έτσι οι εχθροί μας σκέφτηκαν και βάλανε από παλιά έως τώρα εμπρός το γνωστό σχέδιο τού διαίρει και βασίλευε. Για να αποτρέψουν δηλαδή την εθνική συλλογική μας δράση, θέσανε τα κοινωνικά προβλήματα για να εγκλωβίσουν το λαό μας στο ατομικό εγώ και φτιάξανε ως δήθεν λύσεις ψεύτικα ιδανικά, αδιέξοδους μονόδρομους και συκοφαντίες μίσους.
Δεν είναι τάχα εργατικός ο Έλληνας. Καταναλώνει λένε περισσότερα από όσα παράγει. Όσα τού άφησαν να παράγει. Είναι προσκολλημένος στην Πίστη του στο Θεό και δεν αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων λαών. Τού λένε βέβαια παράλληλα οι ίδιοι νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές διδάχοι τής παγκοσμιοποίησης, πως ο Χριστός λέει ότι πρέπει να μοιραζόμαστε την «αγάπη» με αυτούς τούς λαούς. Και εννοούν την Πατρίδα μας. Επομένως δεν μπορούμε τάχα να είμαστε και Εθνικιστές.
Την ίδια στιγμή που λέγουνε τις διαστροφές αυτές θρησκευτικοί και πολιτικοί επίορκοι, το σπίτι που λέγεται Ελληνική Πατρίδα φλέγεται. Οι Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους, οι οικογένειες διαλύονται στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα για να ζήσουν, οι αυτοκτονίες μαζί με τα μνημόνια και την λαθραία εγκληματικότητα σκοτώνουν τον λαό μας.
Η Ελλάς αποσυντίθεται με την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εδαφικού ελέγχου. Στρατόπεδα κλείνουν και στεγάζουν λαθρεποίκους. Στρατηγικές υποδομές και πλουτοπαραγωγικός ορίζοντας σκορπίζονται σε χέρια τυχοδιωκτών και εχθρών. Και η Τουρκία διενεργεί αποκλεισμούς με ειδικές δυνάμεις, πλοία, αεροπλάνα, ερευνητικά σκάφη και αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου.
Οι πολιτικάντηδες μάς λέγουν με τρόπο υποκριτικό ότι το επίπεδο τής μετανάστευσης, τής λαθρομετανάστευσης που τής δίδουν οι ίδιοι ελληνικά δικαιώματα, είναι λένε χαμηλού επιπέδου σε σχέση με άλλες χώρες. Τής φτιάχνουν όμως Τζαμιά. Τις δίδουν πρόνοιες που στερούν από Έλληνες. Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ότι είναι μοχθηρό και επικίνδυνο. Το θέλουν παράνομο, γιατί αυτό λέει ο εμποράκος των εθνών που εξουσιάζει τον ελληνόφωνο καθεστωτικό τύραννο.
Ετοιμάζουν νέες αρπαγές των λαϊκών οικονομιών και την Ελλάδα δίχως Έλληνες. Με νεοταξικά μέτρα και λόγχες βαρβαρικές για βοήθεια. Όμως ο Έλληνας εγείρεται πλέον ασυγκράτητος, δίκαιος κριτής και φοβερός πολεμιστής. Δράττει την χρησιμότητα και την επιθυμία τής Ελληνικής Φυλής ανά χείρας.
Θέλουμε να φτιάξουμε την Πατρίδα μας μονάχα για Έλληνες, μια Ελληνική Ελλάδα. Θέλουμε να φανούμε χρήσιμοι στους προγόνους μας ότι συνεχίζουμε το έργο τους και στα παιδιά μας ότι φτιάχνουμε καλά οχυρωμένο και μεγαλύτερο το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής για να το κατοικήσουν και να το κάνουν με τη σειρά τους ακόμη καλύτερο εκείνα.  Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι τού Θεού που μάς ευλογεί ότι δεν θα εισρεύσει εδώ ο Άνομος.
Η επιθυμία μας είναι μια Ελεύθερη, Μεγάλη και Παραγωγική Ελλάς σε γνώση, σε εργασία και σε πολιτική επιρροή. Και η χρησιμότητα που θα πραγματώσει όραμα και δίκαιο είναι η Ενότητα και η Μαχητικότητα των Ελλήνων. Μια Ανθηρή Κοινωνία, ένας Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, μια Πλέρια Ελλάδα. Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου