Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΠΥΡΑ




ΑΘΗΝΑ 16-2-2014.
Η ώρα να μιλήσουν η ελληνική ψυχή και η ιστορική δικαιοσύνη έφτασε. Το ρολόι τού ιστορικού χρόνου για τη νέμεση ενάντια στον μισελληνισμό και για την δικαίωση τής Ελληνικής Φυλής κύλησε με το θέλημα τού Θεού και τις κινήσεις των εχθρών μας. Το Αίμα των Ηρώων και οι πόθοι ενός ζωντανού λαού καλούνται τώρα να απαντήσουν στις προκλήσεις τού μισελληνισμού μια για πάντα.
Το άνομο χέρι τού παγκοσμιοποιητή τυράννου απλώθηκε επάνω από την Νήσο τού Ευαγόρα με την ενεργοποίηση τής επίσημης αναγνωρίσεως κρατικής οντότητας στις τουρκικές κατοχικές αρχές και τής ασκήσεως πολιτικής διοικήσεως σε ολόκληρη την Κύπρο Μας. Είναι η  διζωνική και ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Ελληνικής Μεγαλονήσου που γίνεται για να καρπωθεί το Νεοταξικό Κτήνος μαζί με τον χωροφύλακά του Τούρκο ΑΟΖ, γεωφυσικό πλούτο και ελληνική εδαφική κυριαρχία.
Το χτύπημα τού εμποράκου των Εθνών ενάντια στο Ιερό Ελληνικό Έθνος ήρθε από τις νότιες εσχατιές τής Φυλής μας και θα το πληρώσουν ακριβά οι βάρβαροι και οι προδότες. Πολλά κλειστά μάτια θα ανοίξουν με μιας. Δίδονται οι έσχατες αποδείξεις για τον ενεργό ρόλο των γραικύλων πολιτικάντηδων, των φτιαχτών οικονομικών κρίσεων, των τοκογλύφων και τής Τουρκίας σε βάρος τού Ελληνισμού. Χτυπάτε τους, λέει ο εμποράκος των εθνών, τώρα που οι Έλληνες σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο κλαίνε τη μοίρα τους.
Αυτό που θα ακολουθήσει αν αφήσουμε τούς νεοταξικούς πραματευτάδες και τούς ελληνόφωνους επιστάτες τους όρθιους, είναι η παραχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας στους Σκοπιανούς υπηρέτες τής Παγκοσμιοποίησης. Πλούτος και γη ελληνική είναι κι εδώ το ζητούμενο των εχθρών μας. Την Κύπρο και την Μακεδονία στο πιάτο τού Νεοταξισμού ζήτησε ο αμερικανοσιωνιστής από τον ψευτορωμιό των εξωτερικών προσκυνημάτων άλλωστε, μαζί με τη συστράτευση ενάντια στο Ρώσο. Και οι προδότες άρχισαν αμέσως τα μπαξίσια και τα αργύρια τής προδοσίας.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν την ολομέτωπη προκλητική τους σε βάρος μας συμπεριφορά. Μετά την συμμετοχή των πρακτόρων τους στα «αναρχικά» επεισόδια την ημέρα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τιμούσε τούς Ηρωικούς Νεκρούς των Ιμίων, την σκυτάλη έλαβε το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο σε μια πρόβα πολέμου. Οι Τούρκοι επιτελείς μάς είπαν για πολλοστή φορά ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τάχα και εγκλώβισαν στα ραντάρ, αναχαίτισαν δηλαδή, τουρκικά αεροσκάφη σε «διεθνή», δηλαδή σε ελληνικό εναέριο χώρο.
Όμως οι Εφιάλτες σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο κυνηγούν τούς Έλληνες Εθνικιστές και αλλοιώνουν την Ελληνική Ιστορία στα σχολεία τουρκοποιώντας την. Από την Κύπρο οι αρχοντοραγιάδες ζητούν στοιχεία από τους ομολόγους τους για τις σχέσεις και τη χρηματοδότηση του ΕΛΑΜ από τη Χρυσή Αυγή. Και στα βιβλία τής ιστορίας μετά από τούς χάρτες που αναγράφουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία», έχουμε αναγραφές για τα Ίμια που διεκδικούν οι Τούρκοι και την πολεμική σύρραξη που αποφεύχθηκε, επειδή έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και γραικυλικοί τεμενάδες.
Παράλληλα στην Ελεύθερη Θράκη Μας, αυτή που σύντομα θα βρεθεί μαζί με Α. Ρωμυλία και Α. Θράκη στην αγκαλιά τής Φυσικής Ελλάδος, το τουρκικό κόμμα που αφήνουν ασύδοτο οι προδότες, γράφει σε ανακοινώσεις για την καταπιεσμένη «τουρκικότητα» των Ελλήνων μουσουλμάνων. Οι τουρκοπράκτορες και τα σιτιζόμενα τού Τουρκικού Προξενείου μιλάνε για τη συνέχιση τού αγώνα για την αναγνώριση τής ανύπαρκτης τουρκικής μειονότητας και λένε πως αδικούνται από την άνιση μεταχείριση των ψευτοσυμμάχων υπέρ τού κουρδικού ζητήματος.
Οι Τούρκοι ζητούν λοιπόν ξεκάθαρα την απόσπαση τής Θράκης Μας από τον ελληνικό κορμό μέσα από την αυτονομία και εν συνεχεία την ένωση αυτής με την Τουρκία. Το δε θέμα με τούς ιμάμηδες τού ελληνικού κράτους που δεν θέλουν οι βάρβαροι, συντηρείται ως φλόγα για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση. Όλα αυτά την ίδια ώρα που το τουρκικό προξενείο τής Ρόδου μετονομάζεται όπως μαθαίνουμε σε προξενείο ανατολικού Αιγαίου, όπου και εκεί ο πλούτος και οι βλέψεις βαρβάρων και νεοταξιτών συναντιόνται απειλητικά.
Η χολέρα τού μισελληνισμού έχει απλωθεί παντού και η μόνη απάντηση που θα δοθεί είναι η καθαρτήρια πυρά τού Ελληνισμού. Προσκυνημένοι και βάρβαροι δεν θα μείνουν ούτε για δείγμα. Ούτε σπίτια ούτε εκκλησιές ούτε γη ούτε πατρίδα δεν δίνουμε. Ήρθε η ώρα για χαλασμό τής βρωμιάς και τής ψευτιάς, για την γέννα τής νέας και καθαρής Ελλάδος.
Οι μνήμες, τα αίματα των πολεμιστών και τα δάκρυα γενεών ολόκληρων έχουν ανοίξει καθάριο το Πεδίο τής Τιμής. Ήρθε η ώρα να το διαβούμε. Να πετάξουμε από τα νώτα μας τις ξενοκίνητες βδέλλες. Καρδιά και Ατσάλι θα δώσουν την μεγαλύτερη των μαχών για την Πίστη των Πατέρων μας, την Τιμή των Προγόνων μας και την Δόξα τής Αληθινής Ελλάδος μας.
Δεν πρόκειται να πουληθούμε στο παζάρι τής ψεύτικης πολιτικής ορθότητας και των δήθεν μεγάλων δυνάμεων. Η ασφάλεια τού ελληνικού λαού και το εθνικό συμφέρον ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους.
Όποιος θέλει αληθινή λευτεριά, ορίζει μόνος τις αποφάσεις του. Και όποιος θέλει να ζήσει, πολεμά και τρανώνεται, παίρνοντας και επιρροή πολιτική και εθνικά εδάφη πίσω. Τις δε συμμαχίες τις φτιάχνει ο στρατηγικός νους τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου