Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;; ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 30% ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στον αέρα δημοσκόπηση από τον θεωρούμενο -ίσως- πιο αξιόπιστο φορέα η οποία και θα δίνει υψηλότατα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή. Τα ευρήματα δε, μιλούν για πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που είχε πάρει από τον ίδιο φορέα σε προηγούμενη δημοσκόπηση!!! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, με αναγωγή στη μονάδα θα της δίνουν νούμερα που αγγίζουν το ...
30% (!) σε μια μονομαχία στήθος με στήθος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση!  Και τα δύο κόμματα βρίσκονται στο όριο του στατιστικού λάθους για το ποιο είναι πρώτο, ωστόσο, τα ευρήματα δίνου την Χρυσή Αυγή με ελάχιστη διαφορά, εκατοστών της μονάδος, πρώτη (!)
Η ΝΔ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται μακράν τρίτη!
Αναμένουμε τα ακριβή νούμερα που θα βγάλει η δημοσκόπηση ωστόσο ερμηνεύοντας σε γενικό πλαίσιο το γεγονός δεν είναι καθόλου αφύσικο. Αντιθέτως, η πολιτική της φτώχειας, της πείνας, του ψεύδους και του δημοκρατικού ελλείμματος, οδηγεί ως αντίδραση όλο και περισσότερο κόσμο προς την Χρυσή Αυγή. Γι' αυτό τον λόγο η κυβέρνηση βιάζεται να τεθεί εκτός νομου η ΧΑ και να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.
Και όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει και αυτό!
indobserver.blogspot.gr
Όλοι περιιμένουμε τα αποτελέσματα της διεξαγόμενης δημοσκόπησης από τον ζούγκλα...

1 σχόλιο: