Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μια νέα θέλουμε Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

   
Μια νέα θέλουμε Ελλάδα -  Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"
Πλημμύρισε η πλατεία και η λεωφόρος από χιλιάδες λαού το Σάββατο της 1ης Φεβρουαρίου 2014 στην συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Μεγάλους Νεκρούς των Ιμίων.
Υπερήφανοι Αγωνιστές και Αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ήταν εκεί αψηφώντας την λάσπη ενός ολόκληρου καθεστώτος, αψηφώντας την δαιμονολογία των λιμπεραλιστών και μαρξιστών ινστρουχτόρων του συστήματος ενάντια στην διωκόμενη και παρά ταύτα μαχόμενη Χρυσή Αυγή.
Και ήταν η συγκέντρωση αυτή μία απάντηση σε όλους όσους σε σκοτεινές αίθουσες με βαριές κουρτίνες έτριβαν τα χέρια τους με χαιρεκακία πριν από τέσσερους μήνες, όταν πίστευαν ότι τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή, τέλειωσαν με τους Υπερήφανους και ανυπότακτους Εθνικιστές.
Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν κουκουλοφόροι σαν γκάνγκστερ, έχοντας ειδοποιήσει τα φιλαράκια τους με τις κάμερες εισέβαλαν στα σπίτια μας και ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν το τυραννικό καθεστώς μας παρουσίαζε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαν λάφυρα στις κάμερες των αφεντικών τους της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας που έχει στα χέρια της κανάλια και φυλλάδες.
Πίστεψαν πως τέλειωσαν με εμάς με την λάσπη, με τις χειροπέδες, τις φυλακές, τους στημένους δημόσιους υπαλλήλους και τις σφαίρες. Αυτό πίστεψαν... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!
Και η μεγαλύτερη απόδειξη του λάθους τους ήταν οι χιλιάδες Σημαίες, Σημαίες Γαλανές και Μαυροκόκκινες που κυμάτιζαν στον παγωμένο αγέρα δίπλα στο Μνημείο των Ιμίων το περασμένο Σάββατο.
Πίστεψαν ότι τέλειωσαν με εμάς, όμως η Χρυσή Αυγή σε πείσμα των σταυρωτήδων και των ρουφιάνων της ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ δηλώνει ΠΑΡΟΝ σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά, σε κελιά και τάφους ηρώων και αυτό το ΠΑΡΟΝ είναι μόνο η ΑΡΧΗ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου