Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑ 30-9-2013.
Θέλουν την πατρίδα μας μικρή και ταπεινωμένη, υποθηκευμένη παραδουλεύτρα για πάντα στο στρατόπεδο αιχμαλώτων τής παγκοσμιοποίησης. Θέλουν τον ελληνικό λαό αποδεκατισμένο δια τής διαιρέσεως και τής αρνήσεως τής εθνικής του ταυτότητος. Επιχείρησαν τον πνευματικό ευνουχισμό και επιδιώκουν το βιολογικό τέλος τής Ελληνικής Φυλής αφού δεν μπορούν αλλιώς να μάς υποτάξουν. Το κάνουν γραικύλοι πολιτικάντηδες, θεσμικά υποπόδια, παρακράτος και στην κεφαλή τους ο Νεοταξισμός.
Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι ένα σήριαλ αθλιότητας. Μια ξεκάθαρη επέλαση τού μισελληνισμού στον νου και τις ζωές μας. Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση και μάχη τής ζωής μας. Οι εχθροί τού Γένους μας στοχοποιούν και βάλλουν ενάντια στον Εθνικισμό μας, γιατί αποτελεί την μοναδική και ακατάβλητη έπαλξη τού Ελληνισμού. Πυροβολούν τον Ελληνισμό, τον αληθινό και ιδεολογικά ταγμένο εχθρό των δυνάμεων τής ανελευθερίας, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός τους σκοπός και οι εντολές που έχουν λάβει από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.
Το σχέδιο υπήρχε πριν από τα προβοκατόρικα γεγονότα στο Κερατσίνι. Είχε καταστρωθεί μέσα σε σκοτεινά γραφεία μυστικών υπηρεσιών και ξένων εξουσιαστικών κέντρων. Διέρρευσε μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο για να φοβίσουν τούς υπερασπιστές τού Ελληνισμού. Καθίστε καλά γιατί έχει και συνέχεια, λέγει η ωδή τού μισελληνισμού. Έχουν μελετήσει άλλωστε οι βάρβαροι των καιρών μας το διχαστικό σαράκι τού λαού μας.
Το σχέδιο ήδη εφαρμόζεται. Τέθηκε σε εφαρμογή και για έναν ακόμη λόγο. Διότι ο ελληνικός λαός δεν υποτάχθηκε, παρά τις ανθρώπινες και περιουσιακές απώλειες, στον οικονομικό πόλεμο που δέχτηκε και δέχεται. Τα νέα μέτρα άλλωστε είναι προ των πυλών και θα είναι τα τελευταία. Όχι γιατί θα μάς λυπηθούν οι τελειωμένοι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, αλλά γιατί θα γίνει η επέλαση των Ελλήνων για το σταμάτημα τού ξεπουλήματος τής πατρίδος και την ανακατάληψη εθνικής εξουσίας και κυριαρχίας.
Δεν υποτάχθηκε λοιπόν ο λαός μας. Δεν δέχτηκε την απάλειψη τής Ορθοδοξίας από την ελληνική κοινωνία και το ελληνικό σχολείο. Δεν δέχτηκε να διαγράψει την προγονική γλώσσα από την ίδια κοινωνία και το ίδιο σχολείο. Δεν δέχτηκε να ανοίξει τα σπίτια και την πατρίδα του και να τα παραδώσει στους «συμμαχικούς» τοκοφόρους και τούς γειτονικούς λογχοφόρους που ζητούν λιμάνια, ενέργεια, ελληνικό Βορρά και Ελληνικά Νησιά γιατί είναι χρυσοφόρα. Δεν δέχτηκε ο ελληνικός λαός να κατεβάσει τις Ελληνικές Σημαίες και να βάλει στη θέση τους τα παγκοσμιοποιημένα και διεθνιστικά πανιά.
Έτσι λοιπόν οι Έλληνες αποφάσισαν να σηκώσουν την παντιέρα τής πρόκλησης και να συνεχίσουν την επάνδρωση τού ασφαλούς και γαλήνιου εθνικιστικού σκάφους. Αποφάσισαν να το μετατρέψουν στην πολεμική ναυαρχίδα που θα επιτεθεί και θα συντρίψει τον γνωστό και προαιώνιο πραγματικό εχθρό.
Δεν θα περάσει ο μισελληνισμός, ο κεκαλυμμένος «περιούσιος» νεοταξισμός. Δεν θα πάρει ούτε Μακεδονία ούτε Θράκη ούτε πολιτικές εξουσίες και δικαιώματα τυχοδιωκτικά ούτε μισό λιθάρι από την ματωμένη γη μας. Εμείς οι Έλληνες, αποφασισμένοι Πατριώτες και Εθνικιστές Πολεμιστές, θα πάρουμε πίσω τις δουλειές μας, τα σπίτια μας, τα χώματα που μάς στέρησαν, το Έθνος μας.
Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια και γραφεία εθνικιστικά. Επιθέσεις σε υπερήφανους για τη Φυλή τους Έλληνες επειδή κάμουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο με την Ελληνική Σημαία. Ρητορείες ψεύδους σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού από πολιτικά και δημοσιογραφικά και συνδικαλιστικά και άλλα θεσμικά χείλη τής ακολασίας που λέγεται αστική κοινοβουλευτική τυραννία. Εγκατάλειψη των ψεύτικων ιδεολογικών διαχωριστικών τειχών και τής αντιμετωπίσεως τού στημένου «ελληνικού» προβλήματος ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δηλαδή κρυφούς μνημονιακούς. Είναι το περιβάλλον που στήνουν τα κοράκια τού μισελληνισμού για να συνεχίσουν αυτοί και τα αφεντικά τους να πίνουν το αίμα τού ελληνισμού.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνικός Στρατός έχουν βγάλει κοινή απόφαση πως θα φράξουν τον δρόμο στον βαρβαρισμό και θα τον συντρίψουν. Η Ελλάς θα γίνει απόλυτα ελληνική. Τα σχέδια για το άπλωμα κάποιων χιλιάδων «λαϊκών προστατών» και λαθρομεταναστών ανά τις οδούς θα καούν από φλογισμένες για Ελλάδα καρδιές. Η Ελλάς θα παραμείνει Ορθόδοξη. Η Ελλάς θα βαστήξει την φυλετική της καθαρότητα και θα γίνει αληθινά ελεύθερη. Ελληνική στην κοινωνία, στο σχολείο, στον πλούτο της, στα χώματα που θα αυξηθούν υποδεχόμενα τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.
Η Ελλάδα δεν θα υπηρετήσει κανέναν εφήμερο και άπιστο δυνατό, αλλά θα γίνει η ίδια Μεγάλη Δύναμη. Η Ελλάς θα τσακίσει την παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση ηθών και πολιτικών επιλογών. Θα αποκτήσει Δίκαιη Κοινωνία Ελλήνων Εθνικιστών και Ισχυρή Πολιτεία που θα βαστήξει ακέραιη την Πατρίδα με την παρουσία τού ισχυρού Ελληνικού Στρατού. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς θα αξιοποιήσει την υπερεπάρκεια αγαθών και πρώτων υλών που μάς χάρισε απλόχερα ο Θεός για να τραφεί, να ζεσταθεί και να εξοπλιστεί ο λαός μας.
Ενώνουμε τον ελληνικό λαό σε μια σταυροφορία κατεδαφίσεως τού μίσους και ανορθώσεως τής Νέας Φυσικής Ελλάδος. Η Αγάπη και η Πίστη στο Έθνος κινεί και βουνά. Ανθέλλην στον τόπο μας δεν θα μείνει. Ο Άγιος Τόπος μας θα ανθίσει και θα πλημμυρίσει από ατόφιους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΦΟΒΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!1372955_1410371892513982_1563610190_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Δε φαίνονται καθόλου ευχαριστημένοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του (μέχρις εσχάτων…) καθεστωτικού πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής! Έτσι, σχολιάζοντας τα «αποτελέσματα» δημοσκόπησης της εταιρείας Alco στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων Star (των Βαρδινογιάννηδων), οι Χατζηνικολέτος και Λυγερός άρχισαν τη… γκρίνια. Πρώτος έσυρε το… χορό ο Λυγερός, που παρατήρησε ότι είναι «ανησυχητικό» το γεγονός ότι με τέτοιον καταιγισμό προπαγάνδας και τρομοκρατίας, το 40% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και παρατήρησε ότι «με άγαρμπους χειρισμούς η υπόθεση θα καταλήξει σε πολιτικό μπούμερανγκ». Στη συνέχεια, ο Χατζηνικολέτος προανήγγειλε νέα δημοσκόπηση στην κυριακάτικη εφημερίδα του, και δήλωσε ανήσυχος, γιατί παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φαίνεται να πέφτουν, διαπιστώνεται μια μετακίνηση των ψηφοφόρων της προς απαντήσεις του τύπου «δεν απαντώ», «δεν ξέρω» κ.τ.λ., που μπορεί να σημαίνει ότι κρύβουν –υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας- τις προθέσεις τους να ψηφίσουν –ξανά και ξανά!- Χρυσή Αυγή, οπότε όλα θα πάνε στράφι!
Το’ πιασαν το νόημα, κι αυτό που τόσο πολύ φοβούνται, σίγουρα θα συμβεί! Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι… εφτάψυχη!

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...
Γράφει ο Αντίοχος

Πρώρα-πρώτα μια εξήγηση για τις σχετικά λίγες αναρτήσεις που είχαμε χθες: ο διαχειριστής της σελίδας Εθνικισμός.net και οι συνεργάτες της, από πολύ νωρίς μέχρι αργά το βράδυ, παράτησαν τα πληκτρολόγια και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα…

Μερικές σύντομες παρατηρήσεις για όσα συμβαίνουν από χθες:
1ον) Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση και δώθε που συλλαμβάνεται πολιτικός αρχηγός και βουλευτές κοινοβουλευτικού κόμματος, κι αυτό το επισήμαναν με υπερηφάνεια όλοι οι καναλόβιοι αστέρες!

2ον) Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την προπαρασκευή ενός πραξικοπήματος (με εφόδους της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε οικίες στελεχών της, παρενοχλήσεις-προσαγωγές και συλλήψεις, κλίμα τρομοκρατίας από τα αριστερά ανδρείκελα του συστήματος κ.α.). Χθες, εκδηλώθηκε το πραξικόπημα, ένα πραξικόπημα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου, κατά ενός κόμματος. Ένα συστημικό πραξικόπημα!
3ον) Η όλη επιχείρηση σχεδιάστηκε από τα γνωστά κέντρα των παγκόσμιων εξουσιαστών-τοκογλύφων και εκτελέστηκε (είν’ αλήθεια με ζήλο…) από τους ντόπιους εντολοδόχους τους!

4ον) Η δικογραφία στηρίζεται σε έωλα στοιχεία –όπως υποστήριξαν έγκριτοι ανεξάρτητοι νομικοί- και πολύ σύντομα θα καταρρεύσει με γδούπο. Και να δούμε τότε που θα πάνε να κρυφτούν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές των διώξεων!
5ον) Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών των «νταβατζήδων» πανηγύριζαν για τη «νίκη της δημοκρατίας». Ο λαός, όμως, τους γνωρίζει καλά. Είναι οι υπεύθυνοι και προπαγανδιστές της δυστυχίας του! Ομοίως, πανηγύριζαν και τα ξένα ανθελληνικά ΜΜΕ, αυτά που λένε πως «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες», πως «δε μπορούμε να πληρώνουμε για την Ελλάδα», κ.τ.λ.
6ον) Η Χρυσή Αυγή θα μείνει και η αλήθεια θα θριαμβεύσει!
 
stoxos.gr

Ώρα ευθύνης

Ώρα ευθύνης Υπό τη σκιά των δυο ένδοξων δικαστών, Πολυζωίδη και Τερτσέτη, που τίμησαν την Ελληνική Δικαιοσύνη, αμέσως μετά τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους, καλούνται για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι της Δικαστικής Εξουσίας να σηκώσουν το μεγάλο φορτίο της βαριάς κληρονομιάς και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Η επίσημη απόφαση του δικαστηρίου τότε; «Εις θάνατον» ο «Γέρος του Μοριά» και ο Δημήτριος Πλαπούτας. Με ποιες κατηγορίες;
1. Ότι παρακίνησαν το λαό σε εμφύλιο πόλεμο προς κατάργησιν του καθεστώτος πολιτεύματος.
2. Ότι παρακίνησαν σε ληστεία «διάφορους αρχιληστάς με σκοπόν την συνωμοσίαν και τον εμφύλιον πόλεμον».
3. Ότι συνέταξαν αναφορά ζητώντας την επέμβαση ξένης δυνάμεως (της Ρωσίας) προς κατάργηση της Υψηλής Αντιβασιλείας.
4. Ότι συνέδραμαν τον κόντε Διονύσιο Ρώμα στο εγκληματικό του σχέδιο περί καταργήσεως των δύο μελών της Υψηλής Αντιβασιλείας.
Για όλα αυτά τα «εγκλήματα», το επίσημο κράτος τότε κατασκεύασε αποδείξεις, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα ενημέρωσης της εποχής για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Με ξένο εισαγγελέα (τον άγγλο Εδουάρδο Μάσον) και τρεις από τους πέντε δικαστές του πενταμελούς δικαστηρίου να έχουν υποκύψει στα κελεύσματα των ξένων, έφθασαν στην ετυμηγορία: «εις θάνατον».
Όμως οι αδάμαστοι δικαστές Αναστάσιος Πολυζωίδης (Πρόεδρος) και Γεώργιος Τερτσέτης (μέλος), παρότι προπηλακίστηκαν βάναυσα και απειλήθηκαν, ποτέ δεν συναίνεσαν σε αυτό το ανοσιούργημα, διασώζοντας τόσο την προσωπική τους υπόληψη, όσο και την τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Με σκισμένα ρούχα σύρθηκαν από τους χωροφύλακες της κυβέρνησης στα έδρανα του δικαστηρίου, αλλά παρόλα αυτά αρνήθηκαν ακόμη και να διαβάσουν την υπαγορευμένη από την πολιτική εξουσία απόφαση, μένοντας πιστοί στις αρχές του ιερού τους καθήκοντος.
Ενός καθήκοντος που συνιστά την παρηγοριά κάθε αδικημένου πολίτη, αλλά και την έσχατη γραμμή άμυνας των οργανωμένων κοινωνιών, πέραν της οποίας η κοινωνική συνοχή χάνεται και η κοινωνία γίνεται «ζούγκλα». Μια «ζούγκλα» όπου δεν υπάρχουν πλέον κανόνες που ρυθμίζουν την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων, αλλά  ο «δυνατός» επιβάλλει απλά τη δύναμή του στους υπολοίπους.
Έχω εδραία πεποίθηση, ότι και τούτη τη φορά, παρότι σίγουρα υπάρχουν (όπως και τότε) άνθρωποι του δικαστικού χώρου έτοιμοι να «συνεργαστούν» με τη σημερινή πολιτική ηγεσία, ευθυγραμμιζόμενοι με τις κατά την άποψή μου παράνομες ( και υπό την έννοια ότι είναι σε απόλυτη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα) και ιδιοτελείς  επιδιώξεις της, σίγουρα υπάρχουν και άτεγκτοι δικαστικοί λειτουργοί που και αυτή τη φορά θα προστατέψουν το κύρος της Δικαιοσύνης.
Είθε το πνεύμα των «αιώνιων» δικαστών Τερτσέτη και Πολυζωίδη, που διέσωσαν το κύρος των ελλήνων δικαστών να πρυτανεύσει για μια ακόμη φορά για το καλό της Πατρίδας.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ    

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΑΚΟ ΜΕ... "ΟΠΛΑ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ...!!!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...;;; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ... ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ,,,;;; ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ...;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ:

Νέα αποκάλυψη! Την επομένη της δολοφονίας του Πάυλου Φύσσα, η σύζυγος τουΡουπακιά έδωσε το σάκο με τα όπλα που ενοχοποιούσαν το σύζυγό της στον ίδιο τον Γιώργο Πατέλη.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες, η σύζυγος του Ρουπακιά και η σύζυγος του Πατέλη, από τις αρχικές τους καταθέσεις είχαν πέσει σε ψευδή στοιχεία.

Η σύζυγος του Ρουπακιά πάνω στον πανικό της μάζεψε κάποια πράγματα που ενοχοποιούσαν τον σύζυγό της, τα έβαλε σ' ένα σάκο και είπε στις Αρχές ότι τον συγκεκριμένο σάκο τον παρέδωσε στη σύζυγο του Πατέλη. Στη συνέχεια, όταν εξετάστηκαν κατά την παράσταση, άλλαξε την κατάθεσή της.

Η ίδια υποστήριξε λοιπόν χαρακτηριστικά “Θέλω να σας πω ότι την τσάντα δεν την παρέδωσα στη Θ.Σ, αλλά στο σύζυγό της, Γιώργο Πατέλη, ο οποίος με περίμενε σήμερα το πρωί στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου. Του την κατέβασα, την πήρε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε”.

Αυτό έγινε την επομένη της δολοφονίας του πάυλου Φύσσα. Σηειώνεται ότι οι δυο οικογένειες είχαν πολύ στενές φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, αρχικά, η σύζυγος του Ρουπακιά είχε πει ότι ήταν πρώτη ξαδέρφη της συζύγου του Πατέλη.
ΤΑ "ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΛΑ... ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!
 
stoxos.gr

Το σύστημα διώκει την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάται την ραγδαία άνοδο της που φτάνει στο 20%

Το σύστημα διώκει την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάται την ραγδαία άνοδο της που φτάνει στο 20% Μετά από 40 χρόνια μιζών, διαφθοράς και ξεπουλήματος Εθνικής κυριαρχίας, το Ελληνικό κράτος έκανε συλλήψεις ενεργών πολιτικών προσώπων αλλά και αρχηγού κόμματος. Γιατί όμως η Χρυσή Αυγή πληρώνει την νύφη και διώκετε από τον νόμο; Όχι φυσικά για μια δολοφονία που δεν ήταν η πρώτη στην μεταπολίτευση, ούτε γιατί αναποδογύρισαν κάτι πάγκοι με παράνομα προϊόντα λαθρομεταναστών.
Το σύστημα παίζει τα ρέστα του αφού όλοι εκ των έσω γνώριζαν ότι στο τέλος του καλοκαιριού θα είχε φτάσει ίσως και ξεπεράσει το 20%(!). Όλοι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση σε ενδεχόμενες εκλογές να σχηματιστεί κυβέρνηση, παρά μόνο με συνεργασία ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση αντιπολίτευση γινόταν η Χρυσή Αυγή!
Το "συνταγματικό" τόξο δεν το ήθελε φυσικά αυτό αφού θα ήταν η αρχή του τέλους τους και περίμενε την ευκαιρία του, που του δόθηκε με την δολοφονία του Π. Φύσσα. Από εκείνη την ημέρα με έναν απίστευτο συντονισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτό το κράτος και με αιχμή του δόρατος τα "δημοκρατικά" δελτία ειδήσεων ανέλαβαν να τελειώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να θυμίσουμε ότι είναι τα ίδια δελτία που υπερασπίζονται με τόσο πάθος σε καθημερινή βάση τα Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας εναντίον του λαού.
Την ίδια ώρα σχεδόν όλοι οι συνταγματολόγοι δηλώνουν ότι οι συλλήψεις είναι στα όρια της νομιμότητας, αφού γίνονται με κυβερνητική πρωτοβουλία και όχι με βάση την σωστή δικαστική διαδικασία της Δικαιοσύνης, άρα μιλάνε για πολιτικές διώξεις.
Ναι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό κόμμα που ψηφίστηκε δημοκρατικά από 500.000 συμπολίτες μας και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι να την βγάλουν εκτός Βουλής ή να της δώσουν περαιτέρω δύναμη. Η Δημοκρατία άλλωστε δεν έχει αδιέξοδα. Σωστά;
Η συγκυβέρνηση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, αφού το σύστημα αποφάσισε να τιμωρήσει αυτούς που φοβάται πιο πολύ και όχι τους πραγματικά υπεύθυνους, που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
Ο Έλληνας πλέον είναι υποψιασμένος αλλά και αντιδραστικός και δεν καταπίνει ότι του δώσουν έτσι αμάσητα. Πολύ περισσότερο όταν μετά από τα χιλιάδες κακουργήματα (οικονομικά και μη) που έχουν τελεσθεί στη χώρα μας από πολιτικούς και πολιτικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια που απολαμβάνουν την ασυλία του κατεστημένου.

ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΕΛΕΝΗ... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ... Η ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΡΟΥΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΠΟΥ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ...!!!

 ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ... ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ΨΥΧΡΑΙΜΗ Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚAΦE ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙ ΑΝΤΙ "ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΡΕΜΠΕΣΚΕ...stoxos.gr

Επανέρχεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο-Θα απαγορεύονται οι διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες

Επανέρχεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο-Θα απαγορεύονται οι διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες Αφού το μνημονιακό κράτος εκδίωξε παράνομα την Χρυσή Αυγή, κέρδισε επάξια όλη την πολυτέλεια για να επαναφέρει με άνεση τον εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νόμο, ο οποίος θα είναι καθαρά ρατσιστικός εις βάρος του ελληνικού λαού, αφού θα απαγορεύει στον οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Ο νόμος δηλαδή ουσιαστικά θα ποινικοποιεί την αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων και θα απαγορεύει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει ο καθένας την βοήθειά του! Αυτές οι πρακτικές αποτελούν πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής λόγω του πολύπλευρου κοινωνικού έργου της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προβλέπει βαριές ποινές. Συγκεκριμένα, θα αποκλείονται κομματικοί σχηματισμοί από κάθε κρατική επιχορήγηση, θα εξοβελίζονται βουλευτές από τη Βουλή και θα αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό. Επίσης, σκληρές θα είναι οι τιμωρίες και για όσους εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, (έτσι αποκαλούνται από τον διεφθαρμένο Τύπο οι εκδηλώσεις ενός νομίμου πολιτικού κόμματος), όπως η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Έλληνες.
Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την μεγάλη "πατριωτική" παράταξη της ΝΔ να το επαναφέρει, για να ικανοποιήσει τον κυβερνητικό "συνεταίρο" του, το ΠΑΣΟΚ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα κυνηγηθεί ο φασισμός και ο ναζισμός. Δεν αναφέρεται όμως εάν θα κυνηγηθούν γενικώς όλοι οι φασισμοί, όπως ο κόκκινος φασισμός, ο αναρχοφασισμός ή μόνο συμπεριφορές συγκεκριμένου χώρου. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι ο νόμος φωτογραφίζει την Χρυσή Αυγή και επιτρέπει, αν όχι καλλιεργεί, τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Άραγε ο αντιρατσιστικός νόμος θα απευθύνεται και σε όσους δεν αναγνωρίζουν τη Γενοκτονία των Ποντίων, την καταστροφή της Σμύρνης και προσβάλλουν την εθνική και την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων ή θα τους αφήνει στο απυρόβλητο;
Οι προδότες του συστήματος θέλουν να αφήσουν τον ελληνικό λαό χωρίς ελπίδα για να τον υποτάξουν στις επιταγές των ξένων τοκογλύφων. Για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή δεν διστάζουν να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό σε φτώχεια και πείνα, στερώντας του την μοναδική διέξοδο ανακούφισης του προβλήματος της επιβίωσης του. Η Χρυσή Αυγή όμως δεν λυγίζει! Δεν κάνει πίσω! Όσο και να πολεμήσουν τον Εθνικισμό, αυτός θα νικήσει!

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αφορούν ποσοστά των κομμάτων που παίρνουν από “ψηφοφόρους” οι οποίοι δέχονται να πούνε τηλεφωνικά τι θα ψηφίσουν στους δημοσκόπους που τους τηλεφωνούν. Όμως όπως παραδέχτηκε ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος στο αριστερίστικο περιοδικό “Εποχή”, (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) να μη δίνουμε πλέον και μεγάλη βάση στις δημοσκοπήσεις γιατί συμβαίνει κάτι το οποίο δεν συνέβαινε παλιά. 
Το 60 με 70% των πολιτών κλείνουν το τηλέφωνο ή αρνούνται να πούνε τι ψηφίζουν στις δημοσκοπικές εταιρίες που τους τηλεφωνούν (ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απαντούν (ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ). Και όπως όλοι μας ξέρουμε, αυτοί που δεν απαντούν ή και κλείνουν το τηλέφωνο, στηρίζουν και  ψηφίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτό σημαίνει κάτι μαγικό που δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Πως μετά από τέτοια μιντιακή προπαγάνδα, μετά από τέτοιον επικοινωνιακό πόλεμο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατά τέτοια ΥΨΗΛΑ ποσοστά!! 
Η λύση βέβαια που τους προτείνουμε για να απαλλαγούν από τους εφιάλτες τους προσωρινά είναι να εξαιρέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις ερωτήσεις τους! Όχι πως θα αλλάξει τίποτα αφού και τώρα φαίνεται, πως παρά το χειρουργικό νυστέρι που πέφτει στα ποσοστά μας, κανένα κόμμα δεν παίρνει την δύναμή μας! Αντιθέτως πέφτουν ή μένουν οριακά στα ίδια! Εύκολα λοιπόν οι “γνώστες” των δημοσκοπήσεων συμπεραίνουν, πως ο λαός θα εκφραστεί στην κάλπη! Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει από την όποια εκλογική διαδικασία υπερενισχυμένη, ή και αυτοδύναμη κυβέρνηση… Και τότε όλο το ΑΝΤΙ “δημοκρατικό τόξο” θα τρέχει με τα πόδια στο κεφάλι για να κρυφτεί…
Ε, για να το λέει αυτός, κάτι θα ξέρει…
stoxos.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...;;;; ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠ@Π@ΡΑ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΖΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

 

Κατάλυση του Συντάγματος - Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην Βουλή


xryshaygh.com_ Η μνημονιακή χούντα Σαμαρά απέδειξε περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι τη Δημοκρατία, της οποίας τη διαφύλαξη τόσο πολύ έχουν επικαλεστεί τελευταία, την αντιλαμβάνονται μόνο αλά καρτ.

Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο της Βουλής των βουλευτών Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Κούζηλου. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν αντιμετωπίζουν καμιά κατηγορία, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, πάραυτα τελείως αδικαιολόγητα η αστυνομική φρουρά της βουλής τους αρνήθηκε. Προφανώς η απαγόρευση ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους βουλευτές του Κινήματος, ασχέτως αν σε αυτούς έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία ή όχι. Η εντολή απαγόρευσης δόθηκε προφορικά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, γεγονός που αυτομάτως ακυρώνει την ίδια την υπόσταση του κοινοβουλίου και της ανεξαρτησίας του θεσμού.
Ο πρόεδρος, ενεργώντας ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και λειτουργώντας παράτυπα ως διωκτική αρχή, στερεί την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο. Το σάπιο καθεστώς τους πλέον απαξιεί να κρατήσει ακόμα και τα προσχήματα και μετά τις, πέρα από κάθε νομιμότητα και λογική πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και 5 βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, απαγορεύει την είσοδο σε νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στη Βουλή.
Το μνημονιακό κράτος προεξοφλεί το αποτέλεσμα της δίκης θέλοντας έτσι να φιμώσει την ελεύθερη φωνή των Ελλήνων, για να μην ακουστούν αλήθειες, αλλά και αδιάσειστα στοιχεία που θα αποδείξουν ξανά την προδοσία των κομμάτων εις βάρος των Ελλήνων, μιας και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν προς ψήφιση νέα δυσβάσταχτα μέτρα.

xryshaygh.com

stoxos.gr

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Χτυπάνε άπιστοι νεοταξίτες και γραικύλοι πολιτικάντηδες τον Εθνικισμό μας διότι έχουν βάλει σκοπό τής μισερής ζωής τους να εξαλείψουν τον Ελληνισμό. Όμως αυτό είναι παντελώς αδύνατο. Ακούω πολλές κορώνες για την υπεράσπιση τής «δημοκρατίας» τους. Όμως αυτό που υπερασπίζονται οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι είναι η εξαθλίωση τού Έλληνα και ο ακρωτηριασμός τής Πατρίδος.
Πανηγυρίζουν τοκογλύφοι και γειτονικοί βάρβαροι για την επίθεση ενάντια στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα και ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες τού «περιούσιου» νεοταξισμού για τούς παρίες τής Φυλής μας. Όμως εμείς επιλέξαμε το δικό μας δρόμο. Επιλέξαμε την λευτεριά τής Πατρίδος μας και την αξιοπρέπεια τού λαού μας. Αρνιούμαστε την ψευτοδημοκρατία τους. Και δεν αρνιούμαστε την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα.
Αφιερώνω λοιπόν το τραγούδι «Δεν αρνιέμαι την Ελλάδα».
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: H Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει!
arxigos-simaia1Γιάννης Λαγός: “Είμαστε περήφανοι! Δε θα πεθάνει η Χρυσή Αυγή”

Νίκος Μίχος: “Δε θα πέσουμε έτσι εύκολα”

Ηλίας Κασιδιάρης: “Δε μας λυγίζει τίποτα… Ζήτω η Ελλάδα”

Ηλίας Παναγιώταρος: “Φάτε τρίτο μνημόνιο το βράδυ” 

http://ethnikismos.net

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ....!!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΥΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ...!!!

http://alithiastofos.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!Στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής, τρία άτομα ηλικίας 29, 40 και 43 ετών.

Πιάστηκαν να μεταφέρουν εντός οχήματος, 9 κράνη, 70 κοντάρια εκ των οποίων μερικά με σημαίες και 11 ασπίδες. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε επιπλέον και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. enikos.gr

stoxos.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ… ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ… ΒΙΝΤΕΟ


FSDFSFSF
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή.
Η δίωξη θα προσωποποιηθεί από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση. Οι κατηγορούμενοι βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων παραμένουν φίλοι και οπαδοί της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα.
http://ethnikismos.net

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αφρούς βγάζουν από το απύλωτο στόμα τους οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Έχουν γίνει μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που δεν ξεχωρίζεις πια τούς σοσιαλιστές και τούς φιλελεύθερους από τούς μαρξιστές. Μια θανατερή αγκαλιά που συμπεριλαμβάνει τούς επαγγελματίες εργατοπατέρες και όλοι τους μαζί πνίγουν τον ελληνικό λαό και καταστρέφουν το ελληνικό έθνος.
Αφανίσατε τούς Εθνικιστές και διαγράψτε τούς Έλληνες, διέταξαν τα Νεοταξικά Αφεντικά. Μόνον έτσι θα έχετε μέλλον εσείς δούλοι μου κάτω από την εξουσία τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Και σπεύσανε όλοι οι πρόθυμοι να εκτελέσουν τις διαταγές μέχρι κεραίας, όπως κάνουν με φρικτή συνέπεια μέχρι σήμερα. Και γίνηκαν όλως «τυχαία» τα γεγονότα τού Περάματος όπου οι καθεστωτικοί ολετήρες και οι πεμπτοφαλαγγίτες στην εργατική τάξη «είδαν» κουκούλες, σκοτάδια και ξυλοδαρμούς συνδικαλιστών από Εθνικιστές.
Περίεργος συνδυασμός μα την αλήθεια. Είδαν λένε μέσα στο σκοτάδι κάτω από τις κουκούλες! Και αμέσως μετά έφοδοι σε σπίτια και τοπικές οργανώσεις τής Χρυσής Αυγής και προσαγωγές! Πρωταγωνιστές τής «δημοκρατικής» πτέρυγας όσοι βάζουν πλάτη στο καθεστώς, το φυλάνε και το πολεμάνε τάχα. Οι δε αποδοκιμασίες σε βάρος τού Εθνικισμού μας συλλήβδην και από όλες τις δήθεν αντιμαχόμενες πλευρές τού πολιτικού συστήματος.
Η περίπτωση αυτή είναι απολύτως ενδεικτική και φυσικά δεν είναι μοναδική. Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι εν μέσω τού μεγάλου κύματος των ληστρικών και τοκογλυφικών μέτρων σε βάρος τού λαού και τού ξεπουλήματος τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας κάποιοι θέλουν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Θέλουν να τον φοβίσουν.
Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων συνεχίζονται σε έναν φρικτό κύκλο αίματος από την πλήρη ανέχεια και την απελπισία. Ο Στρατός μας εφορμά και ασκείται στα βουνά τής Βορείου Ελλάδος. Και οι προσκυνημένοι θέλουν προβοκάτσιες και διχασμούς για να σταματήσουν την βέβαιη επερχόμενη Λαϊκή και Εθνικιστική Αναγέννηση τής Ελλάδος. Γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση θα ανατραπεί το διεθνιστικό καθεστώς και θα ακυρωθεί ο σχεδιαζόμενος ακρωτηριασμός τής Ελλάδος από μια Μεγάλη Πατρίδα με Ενωμένο Λαό.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα κινηθεί άφοβο, αταλάντευτο και ασυμβίβαστο βαδίζοντας με τον ελληνικό λαό στην ένδοξη λεωφόρο τού Έθνους. Δεν θα δώσουμε λαβή για εμφύλιο πόλεμο και λαθραίες ισλαμικές ανοίξεις που θέλουν ευθύς αμέσως κάποιοι, γιατί πολύ απλά οι εχθροί τού Γένους μας δεν είναι αδέλφια μας. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, γιατί το μέλλον τής Πατρίδος βρίσκεται στη γη μας, στην εργασία μας και στις μάχες που θα δώσουμε για την ανάπτυξη, την ελευθερία και την εθνική μας ολοκλήρωση. Πράμα που σημαίνει Εθνική και Λαϊκή Εξουσία δίχως παράσιτα και σάπιους.
Το Έθνος είναι η Δύναμή μας και η Ενότητα τού Λαού το μεγάλο μας όπλο. Οι μισέλληνες φοβούνται τόσο πολύ το εθνικό μας συναίσθημα και την αίσθηση τού καθήκοντος προς τη Φυλή που ξεχειλίζει από τον Ελληνισμό μας ώστε να προσπαθήσουν να προσβάλλουν την συνοχή μας. Όμως τώρα πια η αιχμαλωσία τού μίσους τελειώνει και η έφοδος τού σιωνιστικού νεοταξισμού θα ανακοπεί οριστικά. Η ελληνική κοινωνία μάς ανήκει. Η εθνική κυριαρχία θα διπλασιαστεί. Και η ανθρωπογεωγραφία τής Πατρίδος μας θα αποκατασταθεί βάζοντας τέλος στην εσωτερική γενοκτονία και την ξένη πλημμυρίδα.
Παίρνουμε πίσω την Πατρίδα μας και κανείς δεν θα μάς σταματήσει. Μήτε ετερόκλητες τάχα πολιτικές συμμαχίες μήτε επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός τού λαού μήτε τοκογλύφοι και βάρβαροι λογχοφόροι. Γκρεμίζουμε το καθεστώς τού ψεύδους και τής κατοχής. Και επάνω από τα ερείπια τής ασχήμιας ορθώνουμε την Αληθινή Ελλάδα που θα βαδίσει από εκεί που σταμάτησε ο χρόνος, διαλύοντας τις σκλαβιές και τις ξένες εξαρτήσεις.
Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε την ελληνικότητα στην Παιδεία, στην Εργασία, στην Κοινωνία, στην Πολιτεία και τούς Θεσμούς της. Να σταματήσουμε τούς δορυφόρους τού Νεοταξισμού που λυμαίνονται τη γειτονιά μας. Να κάνουμε την γειτονιά μας Ελληνίδα και την διεθνή θέση τής Ελλάδος ηγεμονική.  Έχουμε Πίστη Θεού και έναν υπέροχο λαό που μάς ακολουθεί συμμαχητής και σύντροφος σε κάθε βήμα τής Νέας Ελλάδος που κινήσαμε να φέρουμε.
Όταν γεννιέται κάτι νέο και ισχυρό, είθισται το παλιό και αποστεωμένο να προσπαθεί να το νικήσει. Κι αν δεν μπορεί να το νικήσει, τότε προσπαθεί να το συκοφαντήσει. Στο τέλος προσπαθεί από απελπισία να το προσεταιριστεί.
Ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν κάνει καμία συζήτηση μήτε με τον εσωτερικό μήτε με τον εξωτερικό εχθρό. Δεν επιζητά εφήμερη πολιτική παρουσία, νομή εξουσίας και πούλημα πατρίδος και λαού. Επιζητούμε μια μόνιμη θέση στην καρδιά τού ελληνικού λαού, εξουσία απόλυτα λαϊκή και εθνικιστική και το Έθνος μας Γερό και Αυτάρκες, σωστή Μεγάλη Δύναμη.
Σύμμαχός μας είναι μονάχα ο ελληνικός λαός. Μοναδικό κριτήριο τής προσωπικότητας τού Έλληνα είναι η Πίστη σε Ιδανικά. Η Αξιοσύνη, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, ο Πατριωτισμός. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Ισχύς μας είναι η Αγάπη Θεού και Λαού που μάς οδηγεί νομοτελειακά στην Αθάνατη Λεωφόρο τού Έθνους.
Ο Εθνικοκοινωνισμός μας εργάζεται και πολεμά με τον ίδιο ζήλο. Μεριάστε δωσίλογοι και βάρβαροι. Αυτή η γη είναι μονάχα δική μας. Λίγο στενή, αλλά θα την ομορφύνουμε με περισσότερους Έλληνες και θα την πλατύνουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ακύρωση κρατικής χρηματοδότησης: Στόχος τους η απαγόρευση του κοινωνικού μας έργου

Ακύρωση κρατικής χρηματοδότησης: Στόχος τους η απαγόρευση του κοινωνικού μας έργου Η Χρυσή Αυγή δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα! Αν κάνουν το ίδιο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Σαμαράς και Βενιζέλος πάνε αμέσως φυλακή λόγω χρεών στις τράπεζες
Σε μία ακόμη σπασμωδική κίνηση προχωρά η άθλια κυβέρνηση των υπαλλήλων των τοκογλύφων. Δένδιας και Μιχελάκης προωθούν νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς την Χρυσή Αυγή. Τα νομικά επιχειρήματά τους δεν είναι απλώς έωλα, αλλά παντελώς ανύπαρκτα. Βασίζονται στην γελοία και κωμική αναφορά του ΠΡΟ-ΠΟ στον Άρειο Πάγο που έχει κάνει όσους την διάβασαν να κλαίνε από τα γέλια. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανάλογης δίωξης για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και έχουν κατακλέψει τον λαό. Ούτε καν για το ΠΑΣΟΚ που ο Τσουκάτος έβαζε μέσα στα γραφεία του κόμματος τα μαύρα εκατομμύρια της Siemens και ο Τσοχατζόπουλος είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη και κομματικούς παράγοντες.
Εδώ κάνουν ένα πολύ βασικό λάθος τα ανδρείκελα του κατεστημένου. Φυσικά, αν σε οποιοδήποτε κλεπτοκρατικό κόμμα κόψουν την χρηματοδότηση, τα στελέχη του πρέπει να πάνε στη φυλακή, γιατί θα είναι αδύνατο να εξοφλήσουν τα παράνομα δάνεια των φίλων τους των τραπεζιτών. Η Χρυσή Αυγή όμως, που βασίζεται στο υστέρημα των μελών της για δεκαετίες, δεν θα έχει καμία ουσιώδη επίπτωση στην λειτουργία της. Θα πάψει βεβαίως το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο, τα συσσίτια, οι δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς. Ίσως αυτός είναι ο άμεσος στόχος των υπαλλήλων των τοκογλύφων. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Σαμαράς και ο Δένδιας με τις αστυνομικές απαγορεύσεις στις διανομές τροφίμων, θα το κάνουν τώρα μέσω διακοπής της χρηματοδότησης του κόμματος. Τα χρήματα αυτά, που η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στον ελληνικό λαό, τώρα θα μένουν στα κρατικά ταμεία και θα χαρίζονται ως παράνομα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους δανειστές.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ»!


Έχουν χάσει κάθε μέτρο τα διάφορα ορφανά του Στάλιν και των υπολοίπων κομμουνιστών τυράννων και χασάπηδων, που κατακλύζουν τα συστημικά ΜΜΕ, αυτές τις ημέρες που ο φον Αντωνάκης ο γερμανόδουλος σήμανε τη γενική συστημική έφοδο κατά της Χρυσής Αυγής και αποκαλύπτουν το απεχθές δολοφονικό τους πρόσωπο.
Αυτό του σταλινικού κομισαρίου που πυροβολούσε τα θύματά του στο σβέρκο και ταυτοχρόνως με μια κλωτσιά τα πέταγε στους ανοιχτούς λάκκους. Έτσι, «δημοσιογράφος» (ο οποίος σιτιζόταν από την πρώην ΕΡΤ), με το… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Φελνίκος», περιγράφει σε άκρως υβριστικό και συκοφαντικό άρθρο του, τον τρόπο με τον οποίο θα αφανιστεί η Χρυσή Αυγή σε οκτώ μήνες! Ο οποίος τρόπος, περιέχει μέτρα όπως απαγόρευση της καθόδου της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές με απευθείας εντολή των Βρυξελλών (!!!), απαγόρευση της καθόδου στις εθνικές εκλογές με το έτσι θέλω, φυλακίσεις και άλλα παρόμοια και άκρως… δημοκρατικά μέτρα. Ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, είχε μάλιστα –όπως ο ίδιος αναφέρει- προτείνει πέρυσι έναν πραγματικά πιο δραστικό τρόπο «αφανισμού της Χρυσής Αυγής», δηλαδή «να τους κάψουμε, να τους λιώσουμε και να τους θάψουμε πριν είναι αργά», αλλά –δυστυχώς όπως αναφέρει- δεν εισακούστηκε!!! Στο τέλος δε, εμμέσως πλην σαφώς, προτρέπει τους συντρόφους τρομοκράτες να αναλάβουν δράση, αν δεν κάνουν τίποτα οι αρχές!!! Επειδή άνθρωπος είμαι κι εγώ και μπορεί να εκτραπώ με το εξοργιστικό αυτό αρρωστημένο δολοφονικό παραλήρημα αυτού του υπηρέτη του συστήματος, σταματάω εδώ τα σχόλια και σας μεταφέρω ολόκληρο τον οχετό χωρίς περικοπές, για να δείτε με τα μάτια σας ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας και τι σκοπούς έχουν:
«ΙΔΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
Λοιπόν, να κοπεί το καλαμπούρι. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι «ακροδεξιά οργάνωση», «ναζιστικό μόρφωμα», «φασιστικό κόμμα» όπως την αποκαλούν οι πολιτικοί και τα Μέσα Ενημέρωσης.
Είναι μια συμμορία ( και πληρωμένων;) δολοφόνων, ένας εσμός από μπράβους της νύχτας, κοινωνικά αποβράσματα, μορφωτικά και αισθητικά περιτρίμματα, κομπλεξικούς, καθ’ έξιν παραβατικούς και κατ’ επάγγελμα δολιοφθορείς της δημοκρατικής ομαλότητας.
Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Μπορεί να την ίδρυσαν κάποιοι ακροδεξιοί εθνικιστές, χουντικά κατάλοιπα και ιδεοληπτικοί αντικομμουνιστές που είχαν, αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα, και έμμισθη σχέση με την ΚΥΠ, τώρα όμως έχει μεταλλαχθεί σε «Γιακούζα».
Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Δεν είναι, όπως θέλει να προβάλλεται, αντισυστημική δύναμη, είναι καθεστωτική τραμπουκαρία, της οποίας ο ρόλος, διαγενομένου του χρόνου θα αποκαλύπτεται ότι δεν είναι άλλος παρά αυτός της λοξής φάλαγγας του συστήματος. Μαύρες χήρες και φαλαγγίτες της Νέας Τάξης είναι.
Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Δεν είναι «μόδα» να είσαι Χρυσή Αυγή, όπως ορισμένοι, ιδίως από το χώρο της κίτρινης, αλλά και της χαζοχαρούμενης και ηλίθιας δημοσιογραφίας, το παρουσιάζουν. Είναι παρακμή και ξεφτίλα. Μόνον κάποιος που είναι ψυχάκιας, γκάου ή τζάνκι μπορεί να έχει σαν πρότυπο τύπους όπως ο Καιάδας, ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Καραϊσκάκης.
Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Δεν είναι τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής οι σταυροφόροι κατά των μεταναστών, είναι οι μισθοφόροι του φόβου και της τυφλής βίας. Δεν είναι οι υπερασπιστές της «ανήμπορης γριούλας» και του «ανυπεράσπιστου συνταξιούχου», όπως τους εμφανίζει ο μύθος που οι ίδιοι έχουν αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει και τον οποίον αρκετοί (αδαείς ή για άλλους λόγους, που δεν είναι του παρόντος άρθρου, κάποιοι) αναπαράγουν. Είναι ιδιοτελείς μαχαιροβγάλτες και σεκιουριτάδες σκοτεινών συμφερόντων.
Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Πριν ένα χρόνο είχα γράψει ότι «το αβγό του φιδιού δεν επωάζεται», όπως έλεγαν και έγραφαν αρκετοί τότε, αλλά ότι «έχει βγει από το κέλυφος». Προέτρεπα μάλιστα «να τους κάψουμε, να τους λιώσουμε και να τους θάψουμε» πριν να είναι αργά.  Δυστυχώς αφέθηκαν ανεξέλεγκτοι.
Και από τους ξυλοδαρμούς των αλλοδαπών, τις απαγορεύσεις «ασεβών» θεατρικών παραστάσεων, τον ευτελισμό του κοινοβουλίου και την Λακεδαίμονα καρακιτσαρία, φτάσαμε στις επιθέσεις κατά κομμουνιστών στο Πέραμα, στον εξευτελισμό διοικητικών και αστυνομικών αρχών στο Μελιγαλά και τώρα στην εν ψυχρώ και προμελετημένη πολιτική δολοφονία στο Κερατσίνι.
Οι αλλοδαποί ήταν η «προπόνηση» για τις απροκάλυπτες και δολοφονικές πλέον επιθέσεις κατά των Ελλήνων που διαφωνούν μαζί τους. Εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος τους. Τώρα που αποκαλύπτονται ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε, να τους τσακίσουμε με κάθε μέσον. Και πρώτη απ´ όλους η συντεταγμένη πολιτεία.
Η αρχή να γίνει από την αστυνομία. Πρέπει να κοπεί ο λώρος των κατσαπλιάδων με την ΕΛΑΣ. Γιατί υπάρχει τέτοιος. Και μη νομίζουν οι «μπάτσοι» ότι θα γλιτώσουν λόγω …εκλεκτικών συγγενειών. Το επόμενο θύμα, μετά τον Φύσσα, μπορεί να είναι δικός τους σε μια σύγκρουση με τα αφιονισμένα κατακάθια της Χρυσής Αυγής.
Οι δικαστές είναι οι επόμενοι που πρέπει να πιάσουν δουλειά. Η δράση των καλόπαιδων, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν είναι πολιτική, υπάγεται στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Μάλιστα μπορούν, ερμηνεύοντας το Σύνταγμα και τους νόμους, να λύσουν και τα χέρια της Πολιτείας για να τους κλείσει το «παραμάγαζο» που έχουν στήσει.
Οι βουλευτές επίσης θα πρέπει να βρουν (και νομοθετικούς) τρόπους να τους αποβάλουν από το Κοινοβούλιο. Ας γίνει η αρχή από το Ευρωκοινοβούλιο. Αφού το δικό μας το Σύνταγμα δεν προβλέπει, όπως Συντάγματα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, τον αποκλεισμό κόμματος από τις εκλογές, ας το κάνουν οι Βρυξέλλες.
Οι ρατσιστικές και ναζιστικές διακηρύξεις καθώς και η εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής συγκρούονται ευθέως με τις αρχές συγκρότησης και τους κανονισμούς λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου.
Η δήλωση του επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα, ανοίγει το δρόμο για να μην τους επιτραπεί να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές. Το προηγούμενο αυτό, εφόσον υπάρξει, ας αξιοποιηθεί και για τα καθ’ ημάς. Να τεθούν αμέσως εκτός νόμου και να τους απαγορευθεί η συμμετοχή στις εθνικές εκλογές.
Εάν αυτό συμβεί, η Χρυσή Αυγή έχει ακόμη οκτώ μήνες ζωής. Μετά οι ασβοί του Μιχαλολιάκου, έτσι θρασύδειλοι που είναι, θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν. Εκτός κι αν έχουν πιστέψει, οι αβδηρίτες, ότι είναι πολλοί, και μπορούν να στήσουν αντάρτικο. Όμως χωρίς ασυλία, χρήματα, προπαγάνδα και ανοχή είναι όσοι ήταν και πριν τις εκλογές του 2013 -λιγότεροι και από τους Κεντρώους του Λεβέντη.
Όσοι τους ψηφίζουν δεν είναι παράφρονες, λούμπεν και δολοφόνοι. Είναι απελπισμένοι άνθρωποι, που η κοινωνική περιθωριοποίηση και η οικονομική ανέχεια σε συνδυασμό με την κατάπτωση του πολιτικο-κομματικού συστήματος τους σπρώχνει σε εικαζόμενες τιμωρητικές επιλογές.
Τώρα που η Χρυσή Αυγή έκανε το λάθος να αποκαλύψει το δολοφονικό της πρόσωπο θα δει, σταδιακά, τα «μούσκουλά» της να ξεφουσκώνουν. Είμαι σίγουρος ότι από την επόμενη κιόλας δημοσκοπική μέτρηση τα ποσοστά της θα βαίνουν μειούμενα. Μπορεί πολλοί, μέχρι τώρα, να το διασκέδαζαν με την ηδυπαθή φάτσα του Κασιδιάρη, όμως είναι ελάχιστοι αυτοί που θα ήθελαν να ταυτιστούν με το αποκρουστικό πρόσωπο του δολοφόνου του Κερατσινίου.
Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα ανοχής. Μπορεί να προστατεύει και να χρηματοδοτεί τους αρνητές της ακόμη και τους επίδοξους ανατροπείς της. Δεν μπορεί όμως να καλύπτει ή να αφήνει ατιμώρητους τους εγκληματίες και τους δολοφόνους. Εάν το πράττει δεν είναι Δημοκρατία. Και όταν έχουμε κατάλυση της Δημοκρατίας υπάρχει το παλιό 114 άρθρο του Συντάγματος που υποχρεώνει τους πολίτες να την υπερασπιστούν με κάθε μέσον.
Εάν οι, εκ του Συντάγματος και των νόμων, φρουροί της Δημοκρατίας δεν θέλουν ή δεν μπορούν να την προστατεύσουν, η ευθύνη, να την υπερασπιστούμε, πέφτει σε μας. Στους πολίτες. Σε όλους μας.
Και τότε θα δούμε πώς αντιμετωπίζονται οι μελανοχίτωνες δολοφόνοι. Και θα καταλάβουν οι ωχρές σπειροχαίτες της κοινωνίας πόσα απίδια χωράει η σαπιοκοιλιά τους…».
(ΥΓ) 1: Εκτυπώστε αυτό το άρθρο και μοιράστε το παντού. Για να δει ο φτωχός κοσμάκης που του παίρνουνε οι συστημικοί τη μπουκιά από το στόμα και τον ταΐζουνε κουτόχορτο από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν ως «δολοφόνους» κ.τ.λ.
(ΥΓ) 2: Φυσικά, αν υπήρχε νόμος σε τούτη τη χώρα, σήμερα κιόλας θα επενέβαινε αυτεπαγγέλτως εισαγγελέας και θα έχωνε αυτόν τον αχαρακτήριστο κεκράκτη του αφανισμού 1 εκατομμυρίου Ελλήνων χρυσαυγιτών, στη φυλακή…
http://ethnikismos.net

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΘΗΝΑ 22-9-2013.
Επειδή το ανίερο καθεστώς τόλμησε να βάλει στο στόχαστρο μαζί με το Εθνικό Συναίσθημα και την Ιερή Ελληνική Σημαία ως σημείο αναγνωρίσεως των «κακών» Εθνικιστών, ας αφιερώσω ένα υπέροχο τραγούδι που δείχνει τις δικές μας «κακές» προθέσεις. Πως η Ελληνική Σημαία είναι ταγμένη να στέκει πάντα ψηλά στις καρδιές μας και τις επάλξεις του Αγώνα για Λευτεριά, Αξιοπρέπεια και Ισχύ της Φυλής μας. Και πως δική μας αποστολή είναι να βαστιέται αμόλυντη από βαρβάρων χέρια και να δίδεται ως Άγιο Κληροδότημα μονάχα στα Ελληνόπουλα. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ....


Στο 30% η ΧΑ μετά από όλα αυτά. Εάν νομίζετε πως οι ψηφοφόροι της ΧΑ και όσοι στηρίζουν σήμερα το κόμμα αυτό, θα ψηφίσουν κάποιο άλλο κόμμα της διεφθαρμένης γενιάς του πολυτεχνείου και της μεταπολιτεύσεως, και έτσι θα πέσουν τα ποσοστά της, είστε πολύ γελασμένοι. 

Ακόμα και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει δικαίωμα απολογίας. 

Το χουντοφασιστικό καθεστώς της κωλοδημοκρατίας σας, κατηγορεί, συκοφαντεί και υβρίζει τη ΧΑ χωρίς εκείνη να είναι παρούσα έστω για να απολογηθεί. 

Ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν μασάει πια. Εδώ είμαστε, πολύ σύντομα θα έχουμε δημοτικές και ευρωεκλογές και εκεί θα πάρετε το μάθημά σας όλοι εσείς οι υποκριτές του αντισυνταγματικού ελληνοφοβικού τόξου. 

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ


B0E126E5385979097A29F5448347BB99
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ειλικρινά ο αυτοεξευτελισμός έχει και τα όρια του και αυτά τα όρια η κυβέρνηση Σαμαρά τα έχει διαβεί εδώ και αρκετό καιρό.
Ο υπέρμετρος φόβος και ο πανικός του σαθρού και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στην απόλυτη οικονομική κατοχή, την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και την καταδίκη σύσσωμου του Ελληνικού λαού να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας, εμπρός στην καταιγιστική άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος έχει πάρει πλέον διαστάσεις παραληρήματος και υστερίας.
Εκμεταλλευόμενοι ένα μεμονωμένο γεγονός, μια εγκληματική πράξη που διαπράχθηκε από ένα ανεγκέφαλο ψυχωτικό που ο διάβολος το έφερε να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής, συστηματικά και προσχεδιασμένα, μέσω των εγκάθετων ΜΜΕ απέδωσαν στην δολοφονία χαρακτήρα συλλογικής ευθύνης, δημιούργησαν κοινωνικό αναβρασμό και όξυνση στον υπέρτατο βαθμό και μέσω μίας συστηματικής προβοκάτσιας και λασπολογίας, μέσω ενός οχετού συκοφαντιών, πρόβαλαν στην Ελληνική Κοινωνία το μήνυμα, ότι κατόπιν αυτού του γεγονότος που σηματοδοτεί την κατάλυση του «δημοκρατικού» πολιτεύματος και των  αρχών της «ευνομούμενης» πολιτείας, προκειμένου να προστατευθεί η «Δημοκρατία Α.Ε.» το μαγαζάκι που έστησαν πάνω στις πλάτες του λαού εδώ και σαράντα χρόνια, η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου χαρακτηριζόμενη ως εγκληματική συμμορία.
Για να παραπέμψεις όμως κάποιον νομικά και να τον χαρακτηρίσεις ως εγκληματία, είναι απαραίτητο βάσει του Νομικού Κώδικα πρωτίστως να έχει τελέσει κακουργηματικές, ή εγκληματικές πράξεις.
Και σε αυτή την περίπτωση η αστική δημοκρατία και οι λειτουργοί της έχουν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα. Πρέπει να κινηθούν νομικά και να οδηγήσουν βουλευτές και μέλη του Κινήματος μας στα δικαστικά εδώλια προσάπτοντας τους κατηγορίες που να συνάδουν με την συκοφαντικά λεγόμενη εγκληματική φύση του Συνδέσμου.
Ποιες λοιπόν είναι αυτές οι βαρείς κατηγορίες;
Είναι γνωστό ανά τω Πανελλήνιω, ότι δεν είμαστε απατεώνες, δεν είμαστε καταχραστές, δεν προβαίνουμε σε τρομοκρατικές ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις, ένοπλες ληστείες, βανδαλισμούς, ή εμπρησμούς, ούτε προτρέπουμε για την τέλεση τέτοιων ενεργειών, όπως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Καραγιαννίδης, ποτέ δεν έχουμε κάνει και ειδικά από το βήμα της Βουλής, παροτρύνσεις για πογκρόμ βάσει της ιδεολογικής ταυτότητας, όπως η κυρία Κανέλλη με την πρόσφατη δήλωση-προτροπή της «Πέραμα Κερατσίνι Φασίστας να μην μείνει». Επίσης για όσες επιθέσεις και δολοφονίες αλλοδαπών μας έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει, σχεδόν αμέσως απεδείχθη ότι δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση και ότι αποτελούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ομοεθνείς τους. Αντιθέτως πολλές φορές έχουμε γίνει αποδέκτες εγκληματικών ενεργειών και τυφλής βίας, με εμπρησμούς γραφείων μας, βομβιστικές επιθέσεις, που σύσσωμος ο «δημοκρατικός» πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν κατήγγειλαν, αλλά τήρησαν σιγή ιχθύος, ως έμμεση αποδοχή και παρότρυνση των επίδοξων τρομοκρατών για επιπλέον επιθέσεις.
Επιθέσεις εναντίων στελεχών μας, με μαχαίρια, κατσαβίδια και ρόπαλα, όπως στο Αγρίνιο, ή στην Πάτρα, οι οποίες καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, αλλά οι πάντες κώφευσαν.
Τι λοιπόν κατηγορίες για κατ εξακολούθηση εγκληματική δράση έχουν να μας προσάψουν;
Το ότι κλωτσήσαμε στην Ραφήνα τα χαρτόκουτα λαθρέμπορων λαθρομεταναστών, το ότι αποχωρήσαμε από την αίθουσα του κοινοβουλίου αποκαλώντας τους κλέφτες, το ότι βρέθηκε σε αυτοκίνητο βουλευτή μας το πιστόλι του φρουρού συνοδού του, το ότι εκπυρσοκρότησε μέσα στην αίθουσα ασφαλείας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος το όπλο βουλευτή μας, το ότι αφαιρέσαμε το μικρόφωνο από τον δήμαρχο κύριο Μπάμη, από την εκδήλωση στον Μελιγαλά, το ότι βουλευτής μας επιτέθηκε εναντίον του δημάρχου κυρίου Καμίνη, ενώ το οπτικό υλικό δεν δείχνει κάτι τέτοιο; Με τέτοιου είδους «εγκληματικές» πράξεις και παραβατικότητα θα μας οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης;
Αλλά έχουν οι φύλακες την γνώση. Έχει ήδη ζητηθεί όλα τα ανωτέρω που περιλαμβάνονται στον περιβόητο φάκελο Δένδια που κατατέθηκε στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να υπαχθούν στον νόμο 187 περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και να χαρακτηρισθούν ως κακουργήματα.
Έτσι λοιπόν από τούδε και στο εξής, όποιος παραβιάζει φωτεινό σηματοδότη και συλλαμβάνεται από την Τροχαία, δεν θα του ζητείται να παρουσιάσει δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, αλλά θα ελέγχεται εάν ανήκει στην Χρυσή Αυγή και εάν όντως ανήκει θα παραπέμπεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και η πράξη του θα χαρακτηρίζεται ως κακούργημα.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το θλιβερό συμβάν, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν συνεχείς καταγγελίες από νέα θύματα των «εγκληματιών» της Χρυσής Αυγής.
Έτσι λοιπόν αιμόφυρτος Αλβανός κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν Χρυσαυγίτες, όπως επίσης μαθητής κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε, στον λαιμό παρακαλώ, από μέλη της Χρυσής Αυγής κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης. Και πόσες ακόμη μυθοπλασίες πρόκειται να ακολουθήσουν.
Η αλήθεια όμως είναι μια. Εμπρός στην καταιγιστική άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, η αστική δημοκρατία συνεπικουρούμενη από την δοσίλογη αριστερά, αποφάσισε να μας θέσει εκτός νόμου, χαρακτηρίζοντας μας ως εγκληματική οργάνωση.
Στην προσπάθεια της αυτή επειδή δεν προκύπτουν εις βάρος μας αποδείξεις ή τεκμήρια για κακουργηματικές, ή εγκληματικές πράξεις με αφορμή το θλιβερό και τραγικό συμβάν του Κεραστινίου και αφού όπως είπαμε προέβαλε ένα μεμονωμένο εγκληματικό συμβάν, ως συλλογική ευθύνη ενός πολιτικού χώρου, επιστρατεύοντας το ψεύδος, την συκοφαντία και την λασπολογία και κατόπιν φυσικά των προτροπών των διεθνών αφεντικών εν όψει μάλιστα της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας, στήνει μια κολοσσιαία σκευωρία εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τελειώνοντας θα κάνουμε μια πρόβλεψη. Όταν όλα αυτά τελειώσουν και η σκευωρία αποτύχει παταγωδώς, το Κίνημα μας θα εξέλθει δικαιωμένο και πλέον  ισχυρότερο.
Κρατάμε τις σημαίες ψηλά και συνεχίζουμε τον Αγώνα.
Η τρομοκρατία και το ψεύδος δεν θα περάσουν.

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή!

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή! Metron Analysis: από το 11,7% (31 Αυγούστου) η Χρυσή Αυγή σήμερα βρίσκεται στο 11,2%
Στην ουσία δεν υπάρχει καμία πτώση, καθώς αυτό το 0,5% αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να δηλώσουν την ψήφο τους λόγω του κλίματος τρομοκρατίας! Η εταιρία Metron Analysis συνηθίζει να πετσοκόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Πριν από 3 εβδομάδες μας έδωσε ποσοστό 11,7% (31η Αυγούστου). Στην τελευταία της έρευνα, που ξεκίνησε λίγο πριν το επεισόδιο στο Κερατσίνι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά, τα ευρήματα είναι διαφωτιστικά. Ούτε μισή μονάδα δεν έχει πέσει η Χρυσή Αυγή, παρά την άνευ προηγουμένου πολεμική και την παράνομη προπαγάνδα του καθεστώτος.
Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην φυλλάδα του Μπόμπολα "Έθνος" η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου:
Σύριζα 28,7%
ΝΔ 28,3%
Χρυσή Αυγή 11,2%
ΠΑΣΟΚ 7,9%
ΚΚΕ 6,7%
ΑΝΕΛ 5,2%
ΔΗΜΑΡ με 4,7%
Φαίνεται πως οι Έλληνες έχουν πλέον ξυπνήσει και δεν πιστεύουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και τους κλέφτες πολιτικούς. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος διατηρεί τις δυνάμεις του και πολύ σύντομα θα τις αυξήσει, αποδεικνύοντας πως η πολεμική του συστήματος μας συσπειρώνει και μας ενισχύει.
Σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, ΝΔ και Σύριζα σημειώνουν πτώση, γεγονός που αποδεικνύει πως οι συμπατριώτες μας έχουν προ πολλού φτύσει τον νέο δικομματισμό. Η ελάχιστη πτώση της μισής μονάδας είναι εικονική και αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να εκφράσουν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή λόγω του γενικού κλίματος τρομοκρατίας.
Τα ανδρείκελα του καθεστώτος δέχτηκαν άλλη μία ήττα και κατάλαβαν πως το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να χτυπηθεί, ούτε με την λάσπη τους, ούτε με την 24ωρη καλλιέργια κλίματος τρομοκρατίας και διχασμού. Είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε την εθνική αντίσταση!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ....


Επιμένει πως μπορεί να βγει εκτός Νόμου με αναθεώρηση του Συντάγματος, η ΧΑ! μπουαχαχαχα. Πρώτα πρώτα μέχρι να γίνει η αναθεώρηση του Συντάγματος, η Χρυσή Αυγή θα είναι προ πολλού κυβέρνηση και ο Δένδιας θα έχει βγει εκτός πόρδου επίσης προ πολλού...

Δεύτερον.  Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή σημαίνει ταυτοχρόνως εκτός νόμου και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κάν κάνει δήλωση σεβασμού του Συντάγματος και του Πολιτεύματος στον Άρειο Πάγο όπως και απαιτείται από το νόμο με το άρθρο 1 του ν.δ 59/1974.  

Μην ακούτε τον γελοίο τον Δένδια. Εκτός νόμου δεν βγαίνει η ΧΑ. Εξάλλου εάν την έβγαζαν, την άλλη ώρα τα τανκς θα βγουν στο δρόμο σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος και το ξέρουν όλοι τους..

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΚΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!

GREEKALERT.COM_ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ "ΤΥΧΑΙΝΕΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Η ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ "ΣΚΙΣΤΕΙ"...
ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...
ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...
ΣΕ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
ΣΕ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΕΡΕΤΡΟΥ! ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ...
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ MARFIN...
ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...


ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΤΏΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΤΕ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:STOXOS.GR

ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.


http://ieroslochos.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ..!!! ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ...!!!

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ...!!!

Σύμφωνα με κύκλους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ανακριβή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διασυνδέσεις - ταυτοποιήσεις ατόμων με τηλεφωνικούς αριθμούς, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στο Κερατσίνι. Επισημαίνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της δικαστικής έρευνας.

Σημειώνεται ότι σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" αναφέρεται ότι "σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας" η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αποκάλυψε ότι υπήρξαν πριν το έγκλημα τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Ρουπακιά, του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και του βουλευτή Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού. enikos.gr

stoxos.gr

Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών - ΒΙΝΤΕΟΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Έθνος» Γ. Μπόμπολα για σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων, καθώς και κατά δημοσιογράφων που αναπαράγουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση κάθε νομίμου μέσου για να σταματήσει την παράνομη προπαγάνδα του Συστήματος.
Αμέσως μετά την κατάθεση της μηνύσεως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τα περί Τύπου αδικήματα. Η σύλληψη των μηνυομένων προσώπων είναι υποχρεωτική βάσει του Νόμου. Εάν δεν συλληφθούν αποδεικνύεται πως το ίδιο το κράτος συντονίζει και υποθάλπει την παράνομη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Την μήνυση κατέθεσε αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου σήμερα στο Α.Τ. Συντάγματος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της μηνύσεως:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
(Δια του Α.Τ. Συντάγματος)
ΜΗΝΥΣΗ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 131, όπως  νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη
ΚΑΤΑ
1) ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑ Κώστα, Διευθυντή Σύνταξης εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
2) ΨΑΡΑ Μαρίας, Δημοσιογράφου «ΕΘΝΟΥΣ»
3) ΜΠΙΝΤΕΛΑ Λευτέρη, Δημοσιογράφου «ΕΘΝΟΥΣ»
4) ΑΝΩΝΥΜΟΥ «ΜΑΡΤΥΡΑ» δήθεν πρώην μέλους Χρυσής Αυγής
5) ΜΠΟΜΠΟΛΑ Γεώργιου, εκδότη εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
6) ΛΑΜΨΙΑ Παναγιώτη, δημοσιογράφου εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
7) ΜΑΚΡΗ Κάτια, δημοσιογράφου ραδιοφωνικού σταθμού Real FM,
8) ΚΟΥΒΑΡΑ Γιώργου, δημοσιογράφου STAR
9) ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Νίκου, δημοσιογράφου STAR
10) ΚΑΨΗ Μανώλη, δημοσιογράφου MEGA
11) ΤΡΕΜΗ Όλγας, δημοσιογράφου MEGA
12) ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Γιάννη, δημοσιογράφου MEGA
13) ΒΕΡΥΚΙΟΥ Δήμο, δημοσιογράφου ALPHA
14) ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ

1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Η  άμεμπτη κοινοβουλευτική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή από την 6η Μαΐου 2012 μέχρι και σήμερα, καθώς και η συνεχώς ανοδική πορεία της τόσο δημοσκοπικά όσο και στη συνείδηση του ελληνικού λαού, έχουν θορυβήσει τους εκπροσώπους του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μετέρχονται όλα τα μέσα για την κατασυκοφάντηση και απαξίωση του Κινήματος.
Στο πλαίσιο της απέλπιδας ως προς τις επιδιώξεις της  προσπάθειας, η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», του γνωστού μιντιακού συγκροτήματος Μπόμπολα, μετόχου επίσης του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA CHANNEL», σε μια από τις όχι σπάνιες περιπτώσεις κατασυκοφάντησης του κόμματός μας με διευθυντή σύνταξης τον πρώτο μηνυόμενο,  δημοσίευσε στο τεύχος 9593  της 20/9/2013  στις σελίδες 11-17  καθώς και στις 21/9/2013  (τεύχος 9594) στις σελίδες 11-19  ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ – λιβελογράφημα των δεύτερου και  τρίτου των μηνυομένων (δημοσιογράφων) ολοσέλιδα πρωτοσέλιδα που παρέπεμπαν στο εσωτερικό της εφημερίδας  (βλ. σχετ. 1 και 2).
Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, το σύνολο των δύο δημοσιευμάτων που προσκομίζονται ως σχετικά και  που αποτελούν μεταξύ τους συνέχεια, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ,  ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  σε τέτοια έκταση ώστε  να μην δύναται κανείς να ξεχωρίσει συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις που να εμπίπτουν ειδικότερα στις κατηγορίες αυτές. Εν ολίγοις, ο σκοπός  των δημοσιευμάτων είναι να στοχοποιηθούν, εκτός από συγκεκριμένα πρόσωπα και στελέχη της Διοίκησης του κόμματος, οι βουλευτές και η ηγεσία του, ώστε να «δέσει» ποινικά η προαναγγελθείσα «ποινική δίωξη» Δένδια περί «εγκληματικής οργάνωσης».
Η κατ’ ευφημισμόν «έρευνα», η οποία αποτελεί μνημείο παραληρηματικής γραφής και «σχολικό παράδειγμα» συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου, χωρίς να παρέχει καμία απολύτως τεκμηρίωση που να οδηγεί στα ανωτέρω αυθαίρετα συμπεράσματα,  αφού βασίζεται σε ανώνυμη μαρτυρία δήθεν πρώην μέλους μας (τέταρτου μηνυόμενου) επιχειρεί με κατασκευασμένες εικασίες  να συνδέσει τη Χρυσή Αυγή με πλήθος έκνομων και εγκληματικών ενεργειών, οι συμπεριφορές των οποίων εμπίπτουν σε πλήθος άρθρων του ποινικού κώδικα, χωρίς την παραμικρή επίκληση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης που να αποδεικνύει την εμπλοκή του πολιτικού κόμματος σε ανάλογες ενέργειες.
Το σχήμα «δολοφόνος- επικεφαλής τοπικής οργάνωσης - Βουλευτής - Ηγεσία κόμματος» είναι το εύπεπτο σενάριο που διαπερνά το σύνολο των ερωταποκρίσεων, των απαντήσεων, του σχολιασμού των κειμένων και του συμπεράσματος που προκύπτει από την ανάγνωση των πολυσέλιδων «ρεπορτάζ» της εφημερίδας, η οποία εκπονεί καταφανώς, σχέδιο συκοφάντησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων κατά της Χρυσής Αυγής.
Εκτοξεύοντας αόριστες κατηγορίες που αποδίδονται στην υποτιθέμενη «δράση» της Χρυσής Αυγής (π.χ. συνεργασία με Πακιστανούς μικροπωλητές (!), «εκβιασμούς», αδιαφανείς οικονομικές συναλλαγές, συνεργασία με αστυνομικούς κλπ) οι εναγόμενοι αποδεικνύουν ότι σκοπός τους δεν ήταν η αντικειμενική ενημέρωση του κοινού στο οποίο απευθύνονται, αλλά η στρατευμένη κατασυκοφάντηση του κόμματος της Χρυσής Αυγής, η οποία εκπορεύεται από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους που στόχο έχουν την ανακοπή της δημοσκοπικής πορείας και ει δυνατόν της πολιτικής της εξαφάνισης.
Με άλλα λόγια, το «έγκριτο» δημοσίευμα, αναπαράγει για ευνόητους λόγους την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, τις γνωστές πληροφορίες περί της δομής των «πυρήνων» της και άλλα τόσα,  διαμορφώνοντας το απαραίτητο «κλίμα» που το κατεστημένο σύστημα της δημοσιογραφίας διεθνώς επιθυμεί, ώστε να απαξιώσει τις πολιτικές πρωτοβουλίες και δράσεις ενός κινήματος με αναμφισβήτητο λαϊκό έρεισμα.
Οι συντάκτες του κειμένου, επιχειρούν στη μεθοδευμένη προσπάθεια αυτή πιο συγκεκριμένα,  να συνδέσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή με κυκλώματα της νύχτας, τάγματα εφόδου, οργανωμένο έγκλημα και τρομοκρατία όλα μαζί σε ένα συνονθύλευμα υποτιθέμενων «πληροφοριών» και «ρεπορτάζ», αψηφώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Οι συκοφαντικοί αυτοί ισχυρισμοί δεν προκύπτουν όπως προείπαμε  βέβαια, από κάποια έρευνα, αλλά από κάποια δήθεν «ανώνυμη καταγγελία» κάποιου δήθεν πρώην μέλους , τα στοιχεία του οποίου οφείλουν να προκύψουν από την προανάκριση, ώστε να αποδειχτεί ότι ούτε είναι υπαρκτό και ότι σε καμία περίπτωση η «πληροφόρηση» που δίνει στην εφημερίδα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, παρά με τα νοσηρά σχέδια αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής που απεργάζονται οι ανωτέρω και οι εντολείς τους.
Απόδειξη περί του σχεδίου αυτού, είναι ότι όλοι οι γνωστοί πρόθυμοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής, σπεύδουν αδιαμαρτύρητα (κοινώς «αμάσητα») να υιοθετήσουν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του «ΕΘΝΟΥΣ» και να τα αναπαράγουν σε πλήθος εκπομπών και δημόσιων τοποθετήσεών τους, χωρίς καν να ελέγξουν τη βασιμότητά τους!
ΛΑΜΨΙΑΣ (ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΙΛΑ») της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR: «Δεν πρόκειται για πολιτική οργάνωση. Πρόκειται για συμμορία που λυμαίνεται πόρους και άλλα πολλά για να ζει η ίδια άνετα στο όνομα μιας δήθεν ιδεολογίας η οποία δεν έχει κανένα ανθρωπιστικό στοιχείο, αντίθετα έχει ως σκοπό την καθυπόταξη του ανθρώπου, τον έλεγχο της ανθρώπινης ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας…
-Όλοι ξέρουμε ότι οι ΧΑγίτες θεωρητικώς και πρακτικώς τους ξένους και τους μαχαιρώνουν και τους χτυπούν και κάνουν όλα αυτά τα αίσχη. Όμως είχαν ταυτόχρονα στήσει μια επιχείρηση, ένα παραμάγαζο και όλα τα εφόδια που μάζευαν δήθεν για να μοιράσουν στους φτωχούς, μέρος μόνο μοίραζαν για να κάνουν τη βιτρίνα τους και τα άλλα τα έδιναν σε αλλοδαπούς και πουλώντας προστασία σε αυτούς τους ανθρώπους, τους έβαζαν να τα πουλούν στις λαϊκές και άλλες αγορές για να πουλάνε το εμπόρευμα και να λυμαίνονται τα έσοδα από αυτές τις αγοραπωλησίες».
ΚΑΤΙΑ Μακρή στις ειδήσεις του «STAR» στις  20/9/2013 (στο λεπτό 12.25 από την έναρξη του δελτίου)  - «Αυτήν την εικόνα θέλει η κυβέρνηση. Και από ένα πολιτικό - φασιστικό - ναζιστικό κόμμα την καθιστά απλά και μόνο μια εγκληματική οργάνωση στα μάτια των πολιτών».
ΚΟΥΒΑΡΑΣ Γιώργος (ομοίως στο λεπτό 14.18)  - «Η τρομοκρατία είναι το μόνο που ξέρουν, αλλά η δημοκρατία φαίνεται να αντιστέκεται σοβαρά».
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  Νίκος (REAL FM 20-9-2013): ΤΜΗΜΑ ΕΝΑ -2:53ʼʼ-3:00ʼʼ: «Είχαμε ξαναδεί μαχαιρώματα, είχαμε δει μαχαιρώματα μεταναστών από τη ΧΑ και τα μέλη της. Για να καταλάβουμε πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει αυτή η οργάνωση».
ΚΑΨΗΣ  Μανώλης (αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Έθνους) MEGA CHANNEL 19/9/2010, Κεντρικό δελτίο ειδήσεων, -«Είναι σαφές πως τα χρήματα που βγάζουν, τα βγάζουν από κομπίνες. Πουλάνε προστασία. Μπραβιλίκι δεν λέγεται; Πρώτη πηγή εσόδων για τους Χρυσαυγίτες. Δεύτερη πηγή εσόδων. Μαζεύουν χρήματα για τους απόρους και τα βάζουν στην τσέπη. Τρίτη πηγή εισοδήματος. Μαζεύουν ρούχα για να τα δώσουν στους απόρους και τελικά αυτοί τα δίνουν στους αλλοδαπούς μικροπωλητές και παίρνουν ποσοστά». (λεπτό 36.40 από ενάρξεως δελτίου)
ΤΡΕΜΗ Όλγα, ΚΑΨΗΣ Μανώλης -  «Θες να μου πεις πως ο καλύτερος φίλος του Χρυσαυγίτη είναι ο Πακιστανός; -Ναι, γιατί μαζί κερδίζουν χρήματα. Χτυπάνε τους πάγκους από τους μεν και τα παίρνουν από τους δε. Είναι όλα μια κομπίνα». (37.37 λεπτό από ενάρξεως δελτίου)
ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Γιάννης  - «Η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να εξαπατήσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ως τώρα πιστεύαμε πως έχουμε να κάνουμε με μία νεοναζιστική, ρατσιστική, ακροδεξιά οργάνωση, πες το όπως θέλετε. Τελικά καμόρα είναι. Οι άνθρωποι φτιάξαν μια συμμορία για να τα κονομήσουνε και βάλαν τις σημαίες από δίπλα και όλα αυτά τα πράγματα για να υπάρχει δικαιολογία. Επί της ουσίας είναι μια συμμορία, τίποτα άλλο». (37.56 λεπτό από ενάρξεως)
ΒΕΡΥΚΙΟΣ Δήμος, στο κεντρικό δελτίο του ΑΛΦΑ στις 16.10 «Είμαστε οι πρώτοι εδώ στον ΑΛΦΑ που είχαμε την τόλμη να χαρακτηρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους που βλέπουμε στους δέκτες μας "παραστρατιωτική οργάνωση". Είναι τα τάγματα εφόδου που εμφανίστηκαν επισήμως στον Μελιγαλά, είναι τα τάγματα εφόδου που έδρασαν την νύχτα στο Πέραμα, και λίγες μέρες μετά διέπραξαν το φονικό στο Κερατσίνι.
2.ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή αποτελεί νόμιμο πολιτικό κόμμα (ένωση προσώπων) όπως προβλέπεται σχετικά από τα άρθρα 12§1 και 29 του ισχύοντος Συντάγματος, και το οποίο, σύμφωνα με τη θεωρία, αποτελεί «ιδιαίτερη μορφή ενώσεως πολιτών, με διαρκή χαρακτήρα … Το Σύνταγμα καθιστά έτσι το πολιτικό κόμμα υποκείμενο δικαιωμάτων που απορρέουν από το άρθρο 29… » (βλ. Δ.Τσάτσος, Συνταγματικό Δίκαιο Β’, Οργάνωση και Λειτουργία της Πολιτείας, Σάκκουλας 1992, σελ.114 επ.)
Συνεπώς, το πολιτικό κόμμα προκειμένου να δύναται να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, νομιμοποιείται να παρίσταται ως υποκείμενο δικαιωμάτων ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων στην περίπτωση προσβολής της «προσωπικότητάς» του με σκοπό την προστασία και την αποκατάσταση της φήμης και του ονόματός του, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
Είναι πασίδηλο, ότι τα ως άνω γραφόμενα που αποτελούν αφορμή για τα λεχθέντα, ως εκτενή επίμαχα αποσπάσματα ενός ενιαίου κειμένου, συγκροτούν τη νομοτυπική μορφή του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης, όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 363 ΠΚ, και το οποίο προϋποθέτει: α) ισχυρισμό ή διάδοση γεγονότος ενώπιον τρίτου σε βάρος ορισμένου προσώπου, β) το γεγονός να είναι δυνατόν να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του προσώπου αυτού , γ) να είναι ψευδές  και ο υπαίτιος να γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές. Ως ισχυρισμός νοείται η ανακοίνωση η προερχόμενη ή από ίδια πεποίθηση ή γνώμη ή από μετάδοση από τρίτο πρόσωπο. Αντίθετα, διάδοση υφίσταται όταν λαμβάνει χώρα μετάδοση της ανακοίνωσης που γίνεται από άλλον.
Το περιεχόμενο των κειμένων, εμπεριέχει σαφώς την μορφή του «ισχυρισμού», αφού προκύπτει η υποτιθέμενη προσωπική τους επαφή με τα περιγραφόμενα «περιστατικά», δηλαδή η «συνέντευξη» με το δήθεν μέλος καθώς και  οι «πληροφορίες» που αυτός μετέδωσε κλπ.  Ο ισχυρισμός ή η διάδοση επιβάλλεται να γίνεται ενώπιον τρίτου, γεγονός αυτονόητο στα αδικήματα που τελούνται διά του Τύπου.
Αυτό που αξιολογείται είναι το γεγονός, δηλαδή οποιοδήποτε συμβάν του εξωτερικού κόσμου αναγόμενο στο παρόν ή το παρελθόν, που υποπίπτει στις αισθήσεις και μπορεί να αποδειχθεί, αντίκειται δε στην πραγματικότητα. Από τα παραπάνω προκύπτει, ότι ο εν λόγω περιέλαβε στο επίμαχο άρθρο ισχυρισμούς και διέδωσε γεγονότα, τα οποία έβλαψαν χωρίς αμφιβολία την φήμη του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ως πολιτικού φορέα. Είναι δε εμφανές ότι σχολιασμοί που στη συνέχεια αναφέρθηκαν από τους «έγκριτους» μηνυόμενους στα διάφορα ΜΜΕ, πόρρω απέχουν του «δικαιολογημένου ενδιαφέροντος» ή «κριτικής» από όσες η νομολογία έχει αποδεχτεί, εφόσον πρόκειται όπως προελέχθη για γεγονότα με εξωτερική έκφανση που υποπίπτει στις αισθήσεις και αντίκειται στην πραγματικότητα.
Εξάλλου, με το ίδιο περιεχόμενο, τα ανωτέρω εμπίπτουν και στη νομοτυπική μορφή του αδικήματος του άρθρου 191 περ. 2 ΠΚ σύμφωνα με το οποίο: «Σε φυλάκιση …καταδικάζεται… όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες… Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται σε φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και σε χρηματική ποινή…». Τέλος, με το ίδιο περιεχόμενο, τελούν τη νομοτυπική μορφή του αδικήματος της ψευδούς καταμήνυσης της δεύτερης παραγράφου (229 παρ. 2), σύμφωνα με την οποία «Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος για τον ίδιο σκοπό εν γνώσει και ψευδώς καθιστά άλλον ύποπτο στην αρχή για αξιόποινη πράξη …».
Επειδή προσκομίζουμε και επικαλούμαστε τα επίμαχα δημοσιεύματα που απετέλεσαν την αφορμή για τα ανωτέρω αδικήματα, καθώς και τις απομαγνητοφωνήσεις των επίμαχων «σχολιασμών» που έλαβαν χώρα τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες. Επειδή οι ανωτέρω μηνυόμενοι, προκαταλαμβάνοντας την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και στη σπουδή να εκτελέσουν τις εντολές που έλαβαν με σκοπό την πολιτική εξόντωση του κόμματός μας, υπέπεσαν σε σωρεία αδικημάτων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΑΜΕ
Την άσκηση ποινικής δίωξης  ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ εναντίον τους για τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 242 παρ.3 ΚΠΔ τα περί Τύπου αδικήματα είναι πάντοτε αυτόφωρα.
Επιφυλασσόμαστε δε για κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά μας, ειδικά για την περίπτωση κατά την οποία οι αστυνομικές αρχές δεν διενεργήσουν τα νόμιμα για την αυτόφωρη δίωξη των ανωτέρω αδικημάτων.
Αθήνα, 21/09/2013

 http://www.xryshaygh.com