Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

 
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ "ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ"...!!! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν κυβέρνηση και κανάλια έχουν οδηγήσει σε τυφλές επιθέσεις εναντίον μελών, στελεχών και όσων γενικότερα πρόσκεινται φιλικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Όπως αποκάλυψε και η ιστοσελίδα των παρακρατικών, indymedia ομάδα αναρχικών στοχοποίησε και παρακολούθησε υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι.
Οι παρακρατικοί επιτέθηκαν μαζικά και άνανδρα στον Π.Π. και στον φίλο του, 20 άτομα εναντίον 2! Από καθαρή τύχη γλίτωσαν από την δολοφονική επίθεση οι δύο άντρες. Κανένα όμως κανάλι, καμία φυλλάδα και καμία ιστοσελίδα που συντηρείται από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου δεν ασχολήθηκε με την νέα αυτή επίθεση κατά ανθρώπων της Χρυσής Αυγής.
Καταγγέλλουμε τον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο, το όργιο ψευδολογίας και την μαύρη προπαγάνδα με αφορμή ένα τραγικό συμβάν και δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το ολισθηρό κλίμα καναλιών και αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. 
stoxos.gr
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου