Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ


B0E126E5385979097A29F5448347BB99
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ειλικρινά ο αυτοεξευτελισμός έχει και τα όρια του και αυτά τα όρια η κυβέρνηση Σαμαρά τα έχει διαβεί εδώ και αρκετό καιρό.
Ο υπέρμετρος φόβος και ο πανικός του σαθρού και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στην απόλυτη οικονομική κατοχή, την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και την καταδίκη σύσσωμου του Ελληνικού λαού να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας, εμπρός στην καταιγιστική άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος έχει πάρει πλέον διαστάσεις παραληρήματος και υστερίας.
Εκμεταλλευόμενοι ένα μεμονωμένο γεγονός, μια εγκληματική πράξη που διαπράχθηκε από ένα ανεγκέφαλο ψυχωτικό που ο διάβολος το έφερε να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής, συστηματικά και προσχεδιασμένα, μέσω των εγκάθετων ΜΜΕ απέδωσαν στην δολοφονία χαρακτήρα συλλογικής ευθύνης, δημιούργησαν κοινωνικό αναβρασμό και όξυνση στον υπέρτατο βαθμό και μέσω μίας συστηματικής προβοκάτσιας και λασπολογίας, μέσω ενός οχετού συκοφαντιών, πρόβαλαν στην Ελληνική Κοινωνία το μήνυμα, ότι κατόπιν αυτού του γεγονότος που σηματοδοτεί την κατάλυση του «δημοκρατικού» πολιτεύματος και των  αρχών της «ευνομούμενης» πολιτείας, προκειμένου να προστατευθεί η «Δημοκρατία Α.Ε.» το μαγαζάκι που έστησαν πάνω στις πλάτες του λαού εδώ και σαράντα χρόνια, η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου χαρακτηριζόμενη ως εγκληματική συμμορία.
Για να παραπέμψεις όμως κάποιον νομικά και να τον χαρακτηρίσεις ως εγκληματία, είναι απαραίτητο βάσει του Νομικού Κώδικα πρωτίστως να έχει τελέσει κακουργηματικές, ή εγκληματικές πράξεις.
Και σε αυτή την περίπτωση η αστική δημοκρατία και οι λειτουργοί της έχουν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα. Πρέπει να κινηθούν νομικά και να οδηγήσουν βουλευτές και μέλη του Κινήματος μας στα δικαστικά εδώλια προσάπτοντας τους κατηγορίες που να συνάδουν με την συκοφαντικά λεγόμενη εγκληματική φύση του Συνδέσμου.
Ποιες λοιπόν είναι αυτές οι βαρείς κατηγορίες;
Είναι γνωστό ανά τω Πανελλήνιω, ότι δεν είμαστε απατεώνες, δεν είμαστε καταχραστές, δεν προβαίνουμε σε τρομοκρατικές ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις, ένοπλες ληστείες, βανδαλισμούς, ή εμπρησμούς, ούτε προτρέπουμε για την τέλεση τέτοιων ενεργειών, όπως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Καραγιαννίδης, ποτέ δεν έχουμε κάνει και ειδικά από το βήμα της Βουλής, παροτρύνσεις για πογκρόμ βάσει της ιδεολογικής ταυτότητας, όπως η κυρία Κανέλλη με την πρόσφατη δήλωση-προτροπή της «Πέραμα Κερατσίνι Φασίστας να μην μείνει». Επίσης για όσες επιθέσεις και δολοφονίες αλλοδαπών μας έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει, σχεδόν αμέσως απεδείχθη ότι δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση και ότι αποτελούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ομοεθνείς τους. Αντιθέτως πολλές φορές έχουμε γίνει αποδέκτες εγκληματικών ενεργειών και τυφλής βίας, με εμπρησμούς γραφείων μας, βομβιστικές επιθέσεις, που σύσσωμος ο «δημοκρατικός» πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν κατήγγειλαν, αλλά τήρησαν σιγή ιχθύος, ως έμμεση αποδοχή και παρότρυνση των επίδοξων τρομοκρατών για επιπλέον επιθέσεις.
Επιθέσεις εναντίων στελεχών μας, με μαχαίρια, κατσαβίδια και ρόπαλα, όπως στο Αγρίνιο, ή στην Πάτρα, οι οποίες καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, αλλά οι πάντες κώφευσαν.
Τι λοιπόν κατηγορίες για κατ εξακολούθηση εγκληματική δράση έχουν να μας προσάψουν;
Το ότι κλωτσήσαμε στην Ραφήνα τα χαρτόκουτα λαθρέμπορων λαθρομεταναστών, το ότι αποχωρήσαμε από την αίθουσα του κοινοβουλίου αποκαλώντας τους κλέφτες, το ότι βρέθηκε σε αυτοκίνητο βουλευτή μας το πιστόλι του φρουρού συνοδού του, το ότι εκπυρσοκρότησε μέσα στην αίθουσα ασφαλείας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος το όπλο βουλευτή μας, το ότι αφαιρέσαμε το μικρόφωνο από τον δήμαρχο κύριο Μπάμη, από την εκδήλωση στον Μελιγαλά, το ότι βουλευτής μας επιτέθηκε εναντίον του δημάρχου κυρίου Καμίνη, ενώ το οπτικό υλικό δεν δείχνει κάτι τέτοιο; Με τέτοιου είδους «εγκληματικές» πράξεις και παραβατικότητα θα μας οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης;
Αλλά έχουν οι φύλακες την γνώση. Έχει ήδη ζητηθεί όλα τα ανωτέρω που περιλαμβάνονται στον περιβόητο φάκελο Δένδια που κατατέθηκε στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να υπαχθούν στον νόμο 187 περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και να χαρακτηρισθούν ως κακουργήματα.
Έτσι λοιπόν από τούδε και στο εξής, όποιος παραβιάζει φωτεινό σηματοδότη και συλλαμβάνεται από την Τροχαία, δεν θα του ζητείται να παρουσιάσει δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, αλλά θα ελέγχεται εάν ανήκει στην Χρυσή Αυγή και εάν όντως ανήκει θα παραπέμπεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και η πράξη του θα χαρακτηρίζεται ως κακούργημα.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το θλιβερό συμβάν, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν συνεχείς καταγγελίες από νέα θύματα των «εγκληματιών» της Χρυσής Αυγής.
Έτσι λοιπόν αιμόφυρτος Αλβανός κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν Χρυσαυγίτες, όπως επίσης μαθητής κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε, στον λαιμό παρακαλώ, από μέλη της Χρυσής Αυγής κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης. Και πόσες ακόμη μυθοπλασίες πρόκειται να ακολουθήσουν.
Η αλήθεια όμως είναι μια. Εμπρός στην καταιγιστική άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, η αστική δημοκρατία συνεπικουρούμενη από την δοσίλογη αριστερά, αποφάσισε να μας θέσει εκτός νόμου, χαρακτηρίζοντας μας ως εγκληματική οργάνωση.
Στην προσπάθεια της αυτή επειδή δεν προκύπτουν εις βάρος μας αποδείξεις ή τεκμήρια για κακουργηματικές, ή εγκληματικές πράξεις με αφορμή το θλιβερό και τραγικό συμβάν του Κεραστινίου και αφού όπως είπαμε προέβαλε ένα μεμονωμένο εγκληματικό συμβάν, ως συλλογική ευθύνη ενός πολιτικού χώρου, επιστρατεύοντας το ψεύδος, την συκοφαντία και την λασπολογία και κατόπιν φυσικά των προτροπών των διεθνών αφεντικών εν όψει μάλιστα της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας, στήνει μια κολοσσιαία σκευωρία εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τελειώνοντας θα κάνουμε μια πρόβλεψη. Όταν όλα αυτά τελειώσουν και η σκευωρία αποτύχει παταγωδώς, το Κίνημα μας θα εξέλθει δικαιωμένο και πλέον  ισχυρότερο.
Κρατάμε τις σημαίες ψηλά και συνεχίζουμε τον Αγώνα.
Η τρομοκρατία και το ψεύδος δεν θα περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου