Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το σύστημα διώκει την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάται την ραγδαία άνοδο της που φτάνει στο 20%

Το σύστημα διώκει την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάται την ραγδαία άνοδο της που φτάνει στο 20% Μετά από 40 χρόνια μιζών, διαφθοράς και ξεπουλήματος Εθνικής κυριαρχίας, το Ελληνικό κράτος έκανε συλλήψεις ενεργών πολιτικών προσώπων αλλά και αρχηγού κόμματος. Γιατί όμως η Χρυσή Αυγή πληρώνει την νύφη και διώκετε από τον νόμο; Όχι φυσικά για μια δολοφονία που δεν ήταν η πρώτη στην μεταπολίτευση, ούτε γιατί αναποδογύρισαν κάτι πάγκοι με παράνομα προϊόντα λαθρομεταναστών.
Το σύστημα παίζει τα ρέστα του αφού όλοι εκ των έσω γνώριζαν ότι στο τέλος του καλοκαιριού θα είχε φτάσει ίσως και ξεπεράσει το 20%(!). Όλοι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση σε ενδεχόμενες εκλογές να σχηματιστεί κυβέρνηση, παρά μόνο με συνεργασία ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση αντιπολίτευση γινόταν η Χρυσή Αυγή!
Το "συνταγματικό" τόξο δεν το ήθελε φυσικά αυτό αφού θα ήταν η αρχή του τέλους τους και περίμενε την ευκαιρία του, που του δόθηκε με την δολοφονία του Π. Φύσσα. Από εκείνη την ημέρα με έναν απίστευτο συντονισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτό το κράτος και με αιχμή του δόρατος τα "δημοκρατικά" δελτία ειδήσεων ανέλαβαν να τελειώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να θυμίσουμε ότι είναι τα ίδια δελτία που υπερασπίζονται με τόσο πάθος σε καθημερινή βάση τα Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας εναντίον του λαού.
Την ίδια ώρα σχεδόν όλοι οι συνταγματολόγοι δηλώνουν ότι οι συλλήψεις είναι στα όρια της νομιμότητας, αφού γίνονται με κυβερνητική πρωτοβουλία και όχι με βάση την σωστή δικαστική διαδικασία της Δικαιοσύνης, άρα μιλάνε για πολιτικές διώξεις.
Ναι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό κόμμα που ψηφίστηκε δημοκρατικά από 500.000 συμπολίτες μας και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι να την βγάλουν εκτός Βουλής ή να της δώσουν περαιτέρω δύναμη. Η Δημοκρατία άλλωστε δεν έχει αδιέξοδα. Σωστά;
Η συγκυβέρνηση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, αφού το σύστημα αποφάσισε να τιμωρήσει αυτούς που φοβάται πιο πολύ και όχι τους πραγματικά υπεύθυνους, που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
Ο Έλληνας πλέον είναι υποψιασμένος αλλά και αντιδραστικός και δεν καταπίνει ότι του δώσουν έτσι αμάσητα. Πολύ περισσότερο όταν μετά από τα χιλιάδες κακουργήματα (οικονομικά και μη) που έχουν τελεσθεί στη χώρα μας από πολιτικούς και πολιτικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια που απολαμβάνουν την ασυλία του κατεστημένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου