Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


pou-to-paei-o-samaras
Αυτά που συμβαίνουν από χθες το πρωί στη χώρα δεν έχουν προηγούμενο! Με πρόσχημα μια συμπλοκή –στην οποία από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι είχαν συμμετοχή μέλη ή φίλοι της Χρυσής Αυγής- το «κράτος» του (φον) Αντωνάκη έχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανές κυνηγητό κατά των εθνικιστών, για το χατίρι των κομμουνιστών!
Σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής βρίσκεται στο Πέραμα και… ψάχνει ότι κινείται! Ατελείωτες προσαγωγές, έλεγχοι επί ελέγχων, παράνομες εισβολές της Αστυνομίας σε οικίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, μέχρι και εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος!!!
Τίποτα δε γίνεται τυχαία! Πρόκειται για μια εκστρατεία κατατρομοκράτησης των εθνικιστών και όλου του λαού, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Κι όλα αυτά για να ικανοποιηθεί το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας και να γράψει μια καλή κουβέντα ο «Ριζοσπάστης» για τους ψοφοδεξιούς κατοχικούς κυβερνήτες!
Τους τα’ χουν δώσει όλα! Όλα τα κανάλια της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου! Όλη την αστυνομική δύναμη της Αττικής! Τους εισαγγελείς! Ένα κράτος παραδομένο στις απαιτήσεις των κομμουνιστών!
Αλήθεια, να ’δειχναν το ένα εκατοστό του ζήλου που δείχνουν τώρα οι αρχές και για τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί στελέχη της Χρυσής Αυγής! Να ’δειχναν τον ίδιο ζήλο και για τους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες! Να ’δειχναν τον ίδιο ζήλο και για την προστασία του ελληνικού λαού –και ειδικά των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων- από τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο! Όχι, αυτά γίνονται μόνο για το ΚΚΕ! Το μακρύτερο χέρι του σάπιου συστήματος της δυστυχίας μας! Το τυφλό όργανο του καθεστώτος! Τον φύλακα της βουλής από την οργή του ελληνικού λαού! Τους τσάτσους του συστήματος! Όλα δικά τους από το αστικό κράτος, που δήθεν… πολεμούν! Όλα!
Και η Χρυσή Αυγή; Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα και χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι είναι ο απόλυτος εχθρός του σάπιου συστήματος! Ο ένας και μοναδικός!
Πολεμήστε μας! Πολεμήστε μας ρουφιάνοι του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας! Δε σας φοβόμαστε! Γιατί έχουμε μαζί μας τον ελληνικό λαό, που οδηγήσατε στην πείνα και στη δυστυχία! Και η οργή του λαού θα σας πνίξει όλους! Από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά! Τρέμετε προδότες, έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού κι όπου κι αν κρυφτείτε θα σας ανακαλύψει!

http://ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου