Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο συριζαίος δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο - Μίλησε κανείς;

55

Ο συριζαίος δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο - Μίλησε κανείς;
Φανατικός οπαδός του Τσίπρα και διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη.
Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πιστά στον ρόλο της παραπληροφόρησης δίνουν ένα ρεσιτάλ λασπολογίας τις τελευταίες ημέρες, με το ένα ψέμα να διαδέχεται το άλλο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τους ψεύδη είναι τα όσα λένε για τις φωτογραφίες που είχε στο Facebook ο δράστης του σκηνικού της Αμφιάλης και οι οποίες, υποτίθεται, αποδεικνύουν την σχέση του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή είχε δημοσιεύσει κάποτε μια φωτογραφία του με Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Θα έπρεπε να ξέρουν οι φαντασιόπληκτοι και πρόθυμοι κατασκευαστές ειδήσεων ότι κάτι τέτοιες ιστορίες τους γυρίζουν πραγματικά μπούμερανγκ. Κι αυτό συμβαίνει γιατί με την ίδια λογική, την οποία χρησιμοποιούν τώρα για να εκτοξεύσουν τον εμετό τους εναντίον του Κινήματος, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο τρομοκράτης της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο, Αναστάσιος Θεοφίλου είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Παίζοντας, λοιπόν, με τους δικούς τους όρους, αυτό ισχύει γιατί ανάμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους υπάρχουν τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και Ρένα Δούρου.

Αν κοίταζε κανείς τα προσωπικά προφίλ των δύο προαναφερθέντων συριζαίων θα διαπίστωνε ότι φιγούραρε ως φίλος ο Tassios Tnifa. Αυτό ήταν το διαδικτυακό ψευδώνυμο του τρομοκράτη φονιά της Πάρου. Συν τοις άλλοις, ο δολοφόνος αυτός έβγαζε το προσωπικό του παράπονο μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν έγραφε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση, Σύριζα είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γ... τον μπελά μου. Ούτε γι αυτό είναι ικανός αυτός ο λαός;».

Ο αλήτης αυτός πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και είχε προσωπικές επαφές, μέσω Facebook, με πολύ γνωστούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με αγανακτισμένο υφάκι, μάλιστα, «μαλώνει» τον Ελληνικό Λαό και τον θεωρεί ως ανίκανο, επειδή δεν έβγαλε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, φυσικά, δεν είπε κανείς τίποτα γι΄αυτή την εξολοκλήρου υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και την φιλική επικοινωνία με επώνυμα στελέχη του. Τώρα, γιατί κάνουν στροφή 180 μοιρών και θεωρούν ως «αποδεικτικό» και «ενοχοποιητικό» σημείο ενοχής κάποιες φωτογραφίες του δράστη της Αμφιάλης; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Γιατί θεωρείται ένοχη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για κάποιον ο οποίος, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο ίδιος, δεν είναι μέλος της; Και γιατί δεν κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο εγκληματίας της Πάρου έχει ξεκαθαρισμένη την κομματική του τοποθέτηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ, με παιδί βουλευτή του (Βούτσης) που έχει συλληφθεί για ένοπλη ληστεία, αποτελεί ένα ακόμη εξάρτημα του συστήματος, απαραίτητο για την λειτουργία του. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, ενοχλεί πάρα πολύ με την γνήσια αντισυστημική της συμπεριφορά και γι΄αυτό στην δική της περίπτωση μεγαλοποιούνται τα γεγονότα, συσχετίζεται με πράξεις που δεν την αφορούν και λασπολογείται συνεχώς από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου