Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

"ΥΠΗΡΞΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ" Απολογία Ρουπακιά: Ημουν σε αυτοάμυνα - Χαλαρή η σχέση μου με την Χρυσή Αυγή


Mε την άρνηση ότι αποτελεί μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου τελείωσε η απολογία του Γ.Ρουπακιά  ο οποίος κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε, λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου, στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο δράστης, είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
 
Λίγο μετά τις 11:30, η απολογία του ολοκληρώθηκε. Ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς έμεινε στο γραφείο του ανακριτή για λιγότερο από τρεις ώρες, αφού στις 11:40 ολοκληρώθηκε η απολογία του για το αιματηρό επεισόδιο στο Κερατσίνι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.
 
Ο 45χρονος, ο οποίος μέχρι σήμερα κρατούνταν στη ΓΑΔΑ, δεν κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, αλλά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.Ο δράστης έχει υποστηρίξει πως βρισκόταν σε άμυνα και γι' αυτό τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 34χρονο Παύλο Φύσσα.
 
 
Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων κρίθηκε προφυλακιστέο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, μέχρι να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί.
 
Ο Γιώργος Ρουπακιάς στην απολογία του υποστήριξε πως δεν επιτέθηκε σε κανένα αλλά ήταν σε αυτοάμυνα καθώς μία ομάδα του έκανε επίθεση. Παράλληλα πρόσθεσε πως ήταν σε μία άλλη καφετέρια της περιοχής και όχι στη συγκεκριμένη από όπου ξεκίνησε το επεισόδιο. Οταν ρωτήθηκε γιατί πήγε με το αυτοκίνητο του ανάποδα στο δρόμο είπε: «είχα εγκλωβιστεί και ήταν η μόνο διέξοδος για να φύγει». Ενώ αναφερόμενος στο μαχαίρι είπε «μου επιτέθηκαν και έπρεπε να αμυνθώ, γι αυτό πήρα το μαχαίρι που έχω για προστασία στο αυτοκίνητο. Δεν ήθελα να σκοτώσω, εκείνοι μου επιτέθηκαν».
 
Ο δράστης της δολοφονίας στο Κερατσίνι όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή απάντησε πως είναι μία σχέση χαλαρή και ότι το μόνο που τον συνδέει με την οργάνωση είναι ότι είχε πάει μία φορά σε διανομή τροφίμων.Δηλαδή αρνείται ότι είναι μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου, χωρίς να αποκρύβει ότι ήταν συμπαθούντας στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (το οποίο δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, παρ'οτι τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά για να το πετύχουν).
 
Σε άλλο σημείο της απολογίας του δήλωσε ότι ήταν οργανωμένος πρώην κομμουνιστής, δηλαδή είχε χαλαρή σχέση με κόμμα της Αριστεράς, ουδείς όμως το αναφέρει στα ΜΜΕ για να μην στραφεί η κοινή γνώμη σε άλλο πολιτικό χώρο. Η ομολογία των πρότερων πολιτικών του πεποιθήσεων ειναι εξόχως σημαντική γιατί αποδεικνύει, ότι "μπουμπούκια" υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, και δεν μπορούν να στοχοποιούνται λόγω μεμονομένων πράξεων, νόμιμα πολιτικά κόμματα.
 
Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ποιοί θα τον ψηφίζουν. Δεν μπορεί τα κόμματα να είναι επιθεωρητές Κλουζώ. Αυτό είναι δουλειά των Αρχών όποτε διαπράττονται εγκλήματα, να τιμωρούν τους υπέυθυνους χωρίς να τους ρωτάνε τι ψηφίζουν!
 
 
Το έγκλημα είναι ποινικό. Άλλωστε αν αναλογιστούμε τη ρήση του Σέρλοκ Χολμς "για να βρεις τον υπευθυνο πίσω από ένα έγκλημα, βρες ποιός κερδίζει απο αυτό" (το οποίο το είπε ο Κικέρων αλλά το χρησιμοποιούσε ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ για τον ήρωά του), καταλαβαίνουμε ότι σίγουρα ο Λαϊκός Σύνδεσμος, δεν θα κέρδιζε απολύτως τίποτα, από κάτι τόσο αποτρόπαιο. Άλλωστε "πέταγε" στις δημοσκοπήσεις, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα αλλότρια κέντρα εξουσίας (και τα εγχώρια) που φοβούνται την άνοδό του.
 
Ένα ποινικό, φρικώδες έγκλημα, τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα το "άρπαξαν" και το μετέτρεψαν σε πολιτικό ακολουθώντας την τακτική του Γιόζεφ Γκέμπελς "λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει".
 
Μπορεί κάποιος να συμπαθεί ή να αντιπαθεί το Λαϊκό Σύνδεσμο, αλλά δεν μπορεί να τον συνδέει με τέτοιο έγκλημα ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως κέρδος για το συγκεκριμένο κόμμα, και φυσικά χωρίς ουσιώδεις αποδέιξεις. 
 
Οι μόνοι που κερδίζουν είναι το πολιτικό σύστημα, τα προσκυνούμενα αυτό ΜΜΕ, και τα αλλότρια κέντρα των εξουσίας των δανειστών. Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός έχει αποπροσανατολιστεί, ενώ πλησιάζουν κρίσιμες εξελίξεις.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου