Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ή Ελλάς Ή Τέφρα!

Ή Ελλάς Ή Τέφρα!
«Ξυπνήσετε, Εγερθείτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φώς της Γης Σας και εις τα Παραδείσια Ελληνικά Νερά. Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ!»
Περικλής Γιαννόπουλος
Κολυμπούν στα θολά νερά της βαθύτατης πλάνης, εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σχετίζεται εις το παραμικρό με την αγωνιώδη αναζήτηση ψηφοφόρων και ακόμη περισσότερο με την αναζήτηση των αισχρών κομματαρχών που λιποτάκτησαν από τις γραμμές των ιδεολογικών μας εχθρών, φρονώντας πως είχαν την ελπίδα να βρουν ασφαλές πολιτικό καταφύγιο στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τρέφουν αυταπάτες και θα βιώσουν την σκληρή απογοήτευση εκείνοι οι οποίοι προσεγγίζουν ή σκέφτονται να προσεγγίσουν το Κίνημα κατά τον τρόπο με τον οποίο σέρνονταν παλαιότερα στα γραφεία των κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς, πουλώντας την ψήφο τους για ένα ρουσφέτι.
Ο Ελληνικός Λαός εξοργίζεται σήμερα και αγανακτεί συνάμα, με το απύθμενο θράσος των πολιτικάντηδων τόσο της φιλελεύθερης, όσο και της μαρξιστικής πλευράς. Όμως θα πρέπει κάποιος να κοιτάξει αυτό τον Λαό στα μάτια για να του πει την αλήθεια: εσύ Ελληνικέ Λαέ εξέθρεψες αυτό το θράσος, όταν συνωστιζόσουν στα πολιτικά γραφεία ατάλαντων και άεργων ανδρείκελων, επαιτώντας και εκλιπαρώντας για μια θέση στο κομματικό Κράτος το οποίο σήμερα κατηγορείς! Εσύ γιγάντωσες αυτό το μεταπολιτευτικό έκτρωμα όταν αποθέωνες εκείνους, οι οποίοι δεν έπαψαν να σε εξαπατούν μέχρι την τελευταία στιγμή, εκείνους που παρίσταναν τους γενναίους ισχυριζόμενοι πως δεν θα υπογράψουν τα μνημόνια, κατά τις ψηφοφορίες μόνον όχι μόνον υπέγραφαν, αλλά έβαζαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή στην εξαθλίωσή σου!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν προτίθεται για κανέναν λόγο να μετατραπεί σε χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Δεν είναι σκοπός του Πολιτικού μας Αγώνος να διαιωνίσουμε το κομματικό Κράτος, ακολουθώντας το παράδειγμα και τις πρακτικές και μιμούμενοι τη χυδαιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια στον υψηλότερο δυνατό τόνο: δεν θα προσαρμοστεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις απαιτήσεις του καθενός, αλλά ο καθένας θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Κινήματος!
Απέναντι λοιπόν στον απατεωνίσκο κομματάρχη, το ιδανικό δηλαδή των ιδεολογικών και πολιτικών μας αντιπάλων, η Χρυσή Αυγή αντιτάσσει το πρότυπο του Πολιτικού Στρατιώτη. Του Πολιτικού Στρατιώτη που είναι ικανός να συμμετάσχει συνειδητά και ολοκληρωτικά στον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος και του οποίου το καθήκον συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: Πίστευε-Υπάκουε-Πολέμα!
Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να τάξει και να υποσχεθεί παροχή προνομίων και διευκολύνσεων σε ψηφοφόρους, ως πράττουν τα κόμματα των διεφθαρμένων προκειμένου να εξαπατούν τους αδαείς. Η Χρυσή Αυγή αντίθετα, αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις και με κάθε μέσο που διαθέτει για την οριστική συντριβή του αντεθνικού Καθεστώτος, ούτως ώστε να οικοδομηθεί σε γερές και στέρεες βάσεις το Νέο Εθνικό Κράτος. Κι όταν το Κράτος αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας δεν θα έχει καμία απολύτως ανάγκη τους αισχρούς κομματάρχες του παρελθόντος, διότι απλούστατα το αυτονόητο δικαίωμα στην Εργασία θα το εξασφαλίζει το ίδιο Κράτος με κριτήρια αξιοκρατικά και όχι κομματικά.
Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να καταστεί απόλυτα ξεκάθαρο πως ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι Αγώνας επικράτησης της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας και σε καμία περίπτωση ανταγωνισμός ανεκπλήρωτων υποσχέσεων μετά των ιδεολογικών μας εχθρών. Χαρίζουμε τις υποσχέσεις στα κομματικά ανδρείκελα της μεταπολίτευσης που σβήνει και προτάσσουμε το μεγαλείο της Πίστεως στο Ελληνικό Αίμα, τη γενεσιουργό δύναμη των επιτευγμάτων του Ελληνικού Έθνους! 
Πριν μια και πλέον δεκαετία, όταν το Κίνημα και οι Συναγωνιστές μας βίωναν την περίφημη «συνωμοσία της σιωπής» του διεφθαρμένου συστήματος της φαυλοκρατίας, ορισμένα καλοβολεμένα και κρατικοδίαιτα ανθρωπάκια του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου και κυρίως οι κομματάρχες της ψοφοδεξιάς, χλεύαζαν την Πίστη μας και μας ειρωνεύονταν, καλώντας τον Λαό να μας περιθωριοποιήσει, λέγοντας πως είμαστε οι τελευταίοι που φεύγουν. Ήταν όμως η ακλόνητη Πίστη στην Εθνικιστική μας Ιδέα εκείνη η οποία από εκείνα ακόμη τα δύσκολα χρόνια, υπήρξε ο Φάρος του Αγώνος και η εσωτερική δύναμη η οποία μας ωθούσε να απαντήσουμε σ' αυτά τα ψοφίμια της κομματοκρατίας: Δεν είμαστε οι τελευταίοι που φεύγουν, είμαστε οι πρώτοι που έρχονται! Θα το θυμούνται σήμερα καλά αυτό, μόνο που το πρότερο χαιρέκακο και περιφρονητικό τους χαμόγελο, έχει πλέον μετατραπεί σε μία πρόδηλη και διαρκή έκφραση φόβου στο πρόσωπό τους!
«Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά», έγραφε με πυρωμένα γράμματα η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», σε μια εποχή που οι μιαροί πολιτικάντηδες του δήθεν «συνταγματικού» τόξου, μοίραζαν αφειδώς υποσχέσεις προβάλλοντας το κίβδηλο ιδανικό της ένταξης της Ελλάδος στο ευρώ. Έτος 2013 και αυτοί οι ίδιοι οι ψευτοδημοκράτες της μίζας και της απάτης, οι ψευτοδημοκράτες των μνημονίων και του ραγιαδισμού, κρύβονται πίσω από αστυνομικές διμοιρίες και φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, την ίδια στιγμή που οι Πολιτικοί Στρατιώτες της Χρυσής Αυγής γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος δεκτοί με περηφάνια και ενθουσιασμό!
Κι ας επιμένουν οι ιδεολογικοί μας εχθροί να ισχυρίζονται πως η δυναμική του Κινήματός μας εκφράζει αυτό που περιφρονητικά ονομάζουν «αναβίωση του φασισμού». Η αυξανόμενη μέρα με την ημέρα δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η μελλοντική του καθολική επικράτηση και ανάδυση εκ των ερειπίων του Παλαιού Κόσμου, δεν είναι αναβίωση αλλά εκείνο που τρέμουν ακόμη και να ψελλίσουν: είναι η Εκδίκηση της Ιστορίας!
Άλλωστε, ο πολύς Περικλής Γιαννόπουλος το διακήρυξε ρητά και κατηγορηματικά προς το Πανελλήνιον Κοινόν του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος: «Ή θα είστε εις την Πρώτη Γραμμή του Πολιτισμού, μεταξύ των Πρώτων Πρωταγωνιστών ή στον ΠΑΤΟ της Οικουμένης»! Οι μεταπολιτευτικοί απατεώνες των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς, πέτυχαν να οδηγήσουν την Πατρίδα και το Λαό στον Πάτο της Οικουμένης. Σήμανε πλέον ο καιρός, η Χρυσή Αυγή να οδηγήσει ξανά, Πατρίδα και Λαό, Λαό και Πατρίδα, στην Πρώτη Γραμμή του Πολιτισμού!
Ορισμένοι συμπατριώτες μας, χιλιοεξαπατημένοι από τα κόμματα της προδοσίας και του ραγιαδισμού, καλούν τη Χρυσή Αυγή να μην προδώσει τις προσδοκίες τους. Και η Χρυσή Αυγή, απαντά δια στόματος του επιβλητικού, σκληρού μα δίκαιου Περικλή Γιαννόπουλου: «Έχει η Ελληνική Φυλή την Ζωικήν Δύναμιν μέσα της, ΜΟΝΗ ΤΗΣ, να σηκωθεί Ολόρθη και ΟΛΟΚΛΗΡΗ και να ανοίξει Συνολικά και Πανελλήνια ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που έχει εμπρός της, να αντικρύσει Πανελληνίως τον ΘΑΝΑΤΟΝ δια να αποκατασταθεί εις ένα ΟΛΟΝ»;
Ως εκ τούτου, όταν ο Ελληνικός Λαός θα επιτρέψει στον έμφυτο εθνικισμό του να εκφρασθεί ιδεολογικά, πολιτικά, ηθικά και πνευματικά μέσα από τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, ώστε να αποτιναχθούν τα δεσμά της τοκογλυφικής δουλείας με τα οποία τον αλυσόδεσε το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, τότε και μόνον τότε το Ελληνικό Έθνος θα στέκεται περήφανο και πρωτοπόρο μεταξύ των υπολοίπων Εθνών. Σε εκείνους δε τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, οι οποίοι αδιαφορούν προκλητικά για τα δεινά του Λαού μας και προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους κατηγορούν με θράσος τη Χρυσή Αυγή και διατυμπανίζουν πως αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα, στέλνουμε ξανά τους χαιρετισμούς του σπουδαίου διανοητή, για να τους μεταφέρουν κατά λέξη, ως απάντηση του Κινήματός μας και ολάκερου του Ελληνισμού: «Δεν θα κρίνετε Σεις οι Φράγκοι -τα χθεσινά Αγριογούρουνα- Εμάς, αλλά Εμείς θα κρίνουμε Σας και τον Πολιτισμόν σας»!
Ο φόβος έχει κυριεύσει τόσο τους εξωτερικούς, όσο και τους εσωτερικούς εχθρούς του Ελληνικού Λαού. Ανησυχεί ο διεθνής σιωνισμός με τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους του, ανησυχούν οι απατεώνες των Βρυξελλών, ανησυχούν τα εν Ελλάδι κόμματα των υποτακτικών, ανησυχεί η καπιταλιστική φράξια που απομυζεί τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, ανησυχούν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της στρατευμένης δημοσιογραφίας, ανησυχεί η μαρξιστική «διανόηση» των κρατικοδίαιτων καθηγητάκηδων. Κι ανησυχούν διότι γνωρίζουν πως λίαν συντόμως, η Χρυσή Αυγή, έχοντας εξασφαλίσει την αδιάρρηκτη ενότητα του Ελληνικού Λαού, θα γκρεμίσει με πάταγο κίβδηλα και ψευδεπίγραφα διλλήματα τύπου «ευρώ ή χρεωκοπία», για να προτάξει εκείνο που θα οδηγήσει το Έθνος προς το μέλλον και προς εκπλήρωση του ιστορικού του πεπρωμένου. Και το μοναδικό δίλλημα του Λαού μας, δεν μπορεί να είναι άλλο από το εξής:
Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου