Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή!

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή! Metron Analysis: από το 11,7% (31 Αυγούστου) η Χρυσή Αυγή σήμερα βρίσκεται στο 11,2%
Στην ουσία δεν υπάρχει καμία πτώση, καθώς αυτό το 0,5% αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να δηλώσουν την ψήφο τους λόγω του κλίματος τρομοκρατίας! Η εταιρία Metron Analysis συνηθίζει να πετσοκόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Πριν από 3 εβδομάδες μας έδωσε ποσοστό 11,7% (31η Αυγούστου). Στην τελευταία της έρευνα, που ξεκίνησε λίγο πριν το επεισόδιο στο Κερατσίνι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά, τα ευρήματα είναι διαφωτιστικά. Ούτε μισή μονάδα δεν έχει πέσει η Χρυσή Αυγή, παρά την άνευ προηγουμένου πολεμική και την παράνομη προπαγάνδα του καθεστώτος.
Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην φυλλάδα του Μπόμπολα "Έθνος" η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου:
Σύριζα 28,7%
ΝΔ 28,3%
Χρυσή Αυγή 11,2%
ΠΑΣΟΚ 7,9%
ΚΚΕ 6,7%
ΑΝΕΛ 5,2%
ΔΗΜΑΡ με 4,7%
Φαίνεται πως οι Έλληνες έχουν πλέον ξυπνήσει και δεν πιστεύουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και τους κλέφτες πολιτικούς. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος διατηρεί τις δυνάμεις του και πολύ σύντομα θα τις αυξήσει, αποδεικνύοντας πως η πολεμική του συστήματος μας συσπειρώνει και μας ενισχύει.
Σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, ΝΔ και Σύριζα σημειώνουν πτώση, γεγονός που αποδεικνύει πως οι συμπατριώτες μας έχουν προ πολλού φτύσει τον νέο δικομματισμό. Η ελάχιστη πτώση της μισής μονάδας είναι εικονική και αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να εκφράσουν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή λόγω του γενικού κλίματος τρομοκρατίας.
Τα ανδρείκελα του καθεστώτος δέχτηκαν άλλη μία ήττα και κατάλαβαν πως το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να χτυπηθεί, ούτε με την λάσπη τους, ούτε με την 24ωρη καλλιέργια κλίματος τρομοκρατίας και διχασμού. Είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε την εθνική αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου