Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Περί Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Εφ' όπλου Θέσεις....

Απέναντι στην κάστα των πολιτικών κομμάτων.
Απέναντι στην κατάρα της οικογενειοκρατίας.
Απέναντι στην ξένη ακρίδα.
Απέναντι σε όλους αυτούς που πληρώνονται πλουσιοπάροχα,για να διαλαλούν νεοταξικά ψέματα στον περικυκλωμένο από προδότες και λαμόγια λαό μας.

Διαμηνύουμε ότι:

Κανένας νόμος κοινοτικός η διεθνής δεν δύναται να υπερισχύσει της σωτηρίας του Έθνους.
Διατρανώνουμε ότι δεν θα υπάρξει κρυψώνα για αυτούς που συνωμοτούν εναντίον της υπάρξεως των Ελλήνων.

Με εμπιστοσύνη στις πνευματικές, φυσικές δυνατότητες τής φυλής, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε προβάλλοντας άμεσα αιτήματα σωτηρίας.


1. Δεν μπορούν να είναι Έλληνες πολίτες παρά μόνο,όσοι αποτελούν μέρος τού Ελληνικού γένους.

2. Να απαγορευτεί κάθε νέα εισβολή. Απαιτούμε όσοι δεν είναι Έλληνες, και έχουν έρθει στην πατρίδα μας παράνομα,να εγκαταλείψουν αμέσως την χώρα.

3. Μονομερής κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου. Κλείσιμο των συνόρων με Τουρκία. Δεν θα επιτραπεί η κατάληψη της χώρας.

4. Ποινή φυλάκισης 6 ετών-χωρίς εξαγορά-σε όσους εργοδότες απασχολούν λαθρομετανάστες. Δήμευση περιουσίας όσων εργοδοτών συνεχίσουν να παρανομούν.
Ποινή φυλάκισης 6 ετών-χωρίς εξαγορά-σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε έποικους.
Σταμάτημα έκδοσης αδειών παραμονής και εργασίας.
Πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ μόνο σε Έλληνες ανέργους.

Πάταξη του παραεμπορίου-λαθρεμπορίου και ποινή φυλάκισης-χωρίς εξαγορά-σε όσους Έλληνες εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα.

Παραδειγματική τιμωρία δουλεμπόρων καθώς και κρατικών αξιωματούχων, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η ανοχή στον εποικισμό της Ελλάδας είναι εσχάτη προδοσία.

5. Επιβολή υποχρεωτικής διατίμησης σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Πάταξη των καρτέλ. Καθιέρωση ΑΤΑ, σε συντάξεις, μισθούς, επιδόματα ανεργίας. Κατάργηση της εισφοράς στην ΕΡΤ.

6. Οι αγρότες είναι πυλώνες του Έθνους. Οι μεσάζοντες θα ξεριζωθούν. Ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας ενάντια στις κοινοτικές οδηγίες.

Κίνητρα για προσέλκυση νέων στο αγροτικό επάγγελμα στα πλαίσια αποκέντρωσης.
Μεταφορά βασικών υποδομών της χώρας εκτός Αττικοβοιωτίας.
Έδρες δημοσίων οργανισμών εκτός Αττικής.

Δεκαετές πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της Αθήνας κατά 50%.
Μελέτη για μεταφορά της πρωτεύουσας στην Θεσσαλονίκη.

7. Παραμονή η όχι. Συμμετοχή η όχι,σέ διεθνής οργανισμούς μέ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τά συμφέροντα μας..

Απεγκλωβισμός από τό ΔΝΤ.
Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν.
Να ζητηθούν τυχόν απαιτήσεις από τους πολιτικούς και πλουτοκράτες, αυτούς που συναγελάζονταν και συνεργάζονταν χρόνια τώρα για τον στραγγαλισμό του Ελληνικού ΛΑΟΥ.

8. Αξιοποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και ορυκτού πλούτου της χώρας. Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων παράλληλα με μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων στην επαρχία.
Επιστροφή κρατικών επιδοτήσεων όσων επιχειρηματιών δραστηριοποιούνται εκτός επικράτειας. Η Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο.

Όχι δημόσια έργα σε μεγαλοκαναλάρχες και εργολάβους. Μοναδικό κριτήριο οι ανάγκες του Έθνους, όχι το κέρδος.

9.Κατάργηση ιδιωτικών σταθμών. Οι συχνότητες είναι περιουσία του λαού. Ενημέρωση δεν είναι όταν διαλαλούν τα συμφέροντα τους, οι πλουτοκράτες μέσω των Μ.Μ.Ε.

10. Μείωση κατά 60% των μισθών των βουλευτών, υπουργών, δικαστών. Κανένα προνόμιό στους συνδικαλιστές του δημοσίου. Μείωση κατά 80% των μισθών αξιωματούχων του κράτους (Γενικοί Γραμματείς κτλ).Μείωση των βουλευτών σε 200. Μελέτη του συντάγματος της Τροιζήνας.

11. Αγώνας μέχρις εσχάτων ενάντιων εκείνων που ζημιώνουν το κοινό συμφέρον. Δήμευση και ισόβια σε τοκογλύφους τραπεζίτες. Δήμευση και ισόβια σε κλέφτες δημόσιους λειτουργούς. Μαυραγορίτες, εγκληματίες κάθε είδους, αρρωστημένοι ανώμαλοι δεν έχουν θέση στην Εθνική κοινότητα. Η θέση τους είναι στο ικρίωμα. Όποιος βλέπει ανθρώπινα όντα σαν χρηστικά αντικείμενα δεν έχει δικαίωμα να επικαλείται ατομικά δικαιώματα. Ποινές με αναδρομική ισχύ.Στα επ αυτοφόρω αδικήματα να εξεταστεί το ζήτημα της άκριτης δίκης.

12. Να διερευνηθεί αν πολιτικοί και συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού είναι μέτοχοι σε τράπεζες. Βαριά τιμωρία σε πολιτικούς και αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για το αίσχος της διαφοράς στα επιτόκια χορηγήσεων-καταθέσεων. Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Να μην πληρωθούν τα τοκογλυφικά χρέη στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

13. Κύπρος. Β.Ήπειρος. Σκόπια. Εκεί υπάρχουν Έλληνες. Σθεναρή υπεράσπιση τους με κάθε κόστος.Ούτε ένα βήμα πίσω στην υπεράσπιση των δικαίων της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

14. Στο πλαίσιο ενός αναδυόμενου κόσμου βασιζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα Ελληνικό μέλλον. Υπάρχουν μόνο αμοιβαία συμφέροντα. Σύμμαχοί μας όσοι τα υποστηρίζουν.

15. Άμα οι εκλογές φέρναν αλλαγή θα ταν παράνομες. Πολιτικός αγώνας που δεν εδράζεται σε κινηματικές λογικές είναι ευνουχισμένος αγώνας. Δεν συμμετέχουμε στα παιχνίδια των πολιτικάντηδων οποιαδήποτε μάσκα κι αν φοράνε. Η πραγματοποίηση του προγράμματος επαφίεται στο κίνημα και ΜΟΝΟ. Στην ατσαλένια ενοτητά του και πάνω απ όλα στην γρανιτένια θελησή του.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ......... ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.

Ομάδα Πατριωτικής Πολιτοφυλακής


Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ patriotikipolitofilaki@gmail.com


koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου