Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και θέλουν να τους πούμε "ευχαριστώ"!




Το ότι τις νέες διαταγές της τρόικας θα τις υπογράψουν όλα τα κόμματα της "εθνοσωτηρίου" είναι αναμφίβολο. Αυτό που τους απασχολεί στην πραγματικότητα είναι το πως θα το σερβίρουν στους "πελάτες" τους. Τα έδωσαν όλα και κάνουν τους "δύσκολους" και έχουν καταφέρει να χαρίσουν την πατριωτική αντίσταση στην αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Στην πράξη η Βουλή και το Σύνταγμα της χώρας είναι πλέον διακοσμητικά στοιχεία. Η Εθνική κυριαρχία έχει πάψει να υπάρχει. Η κυβέρνηση κατοχής αποφασίζει με τους κατακτητές χωρίς να ρωτά κανέναν. Η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα μέχρι να μας κάνουν τους "ανταγωνιστικότερους" των Βαλκανίων (και επομένως πάμφθηνους για "επενδύσεις") και ξέφραγο αμπέλι χωρίς κανέναν κρατικό προστατευτισμό. Ο Λουκάς Παπαδήμος και αυτοί που τον στηρίζουν είναι απλά τα εκτελεστικά όργανά τους.


Τα νέα μέτρα που προσπαθούν να περάσουν με τρομοκρατία και εκβιασμούς οι Ευρωδικτάτορες, τα κόμματα, οι τραπεζίτες και οι δημοσιογράφοι, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας. Είναι μία σταδιακή στάση πληρωμών που δεν δημιουργεί καμία απολύτως προοπτική ελπίδας. Αντιθέτως βαθαίνει την κρίση. H γερμανική πλευρά το έχει ξεκαθαρίσει: ό,τι πάρει το ελληνικό κράτος από τούδε και στο εξής θα πρέπει να το χρησιμοποιεί για να αποπληρώνει τους τραπεζίτες, το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ. Τελεία και παύλα. Άρα, η νέα δανειακή συμφωνία προβλέπει δάνεια για την αποπληρωμή δανείων. Όλα τα χρήματα που δίνουν μέσω του νέου πακέτου στήριξης προορίζονται για εκεί και όχι για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Θέλουν μόνο όσο περισσότερα μπορούν να πάρουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Εάν ήθελαν να στηριχθεί η ελληνική οικονομία, θα έπρεπε να ενισχύσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία και να χτυπήσουν τον δημόσιο τομέα. Με ευθύνη ΚΑΙ της κυβέρνησης, συμβαίνει το αντίθετο. Η δε μείωση του κατώτατου μισθού, η περικοπή των συντάξεων και των φαρμάκων θα φέρει μόνο γενική εξαθλίωση και ελάχιστα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού (όπως διατείνονται).
Αυτό το θέατρο της δήθεν "μάχης" με την τρόικα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Δουλεύουν τους Έλληνες "ψιλό γαζί" και τους οδηγούν στο σφαγείο. Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι αυτή που θα θυσιαστεί επειδή το Ευρώ αντιμετωπίζει κρίση. Η Κρίση είναι ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνο της Ελλάδας, όπως προσπαθούν να μας πείσουν. Άλλες χώρες με μεγαλύτερο χρέος, με χειρότερο προϋπολογισμό και μικρότερη παραγωγική δυνατότητα, επέλεξαν τον δρόμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ. Ακόμη και η έξοδος από την Ευρωζώνη μπορεί να μην είναι καταστροφική αν υπάρξει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με δυνατότητα κοπής νομίσματος. ΟΧΙ στους Ευρωκράτες εδώ και τώρα! Το Ευρώ και η Ε.Ε. είναι μια τελειωμένη υπόθεση στις συνειδήσεις όλων και στην πράξη.

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ της κατοχής! Λευτεριά στην Ελλάδα!
πηγή: Antistasi.info
 
ediktyo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου