Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι δοσίλογοι παρέδωσαν την χώρα



Το κουαρτέτο του δοσιλογισμού, αφού συνεδρίασε επί μακρόν ως ληστοσυμμορία, εν μέσω νυκτός ανακοίνωσε πως παραδίδει την χώρα στους εκβιαστές, τους τοκογλύφους και τους οικονομικούς της τρομοκράτες.

Ο πολύ διαφημιζόμενος ως «σωτήρας» Αντώνης Σαμαράς, το «παιδί του λαού» Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά και ο τραπεζοϋπάλληλος Λουκάς Παπαδήμος με τον οικονομικό δολοφόνο Γιώργο Παπανδρέου, «συσκέφθηκαν» και συναποφάσισαν την κατάλυση του πολιτεύματος, την απόλυτη παραβίαση του Συντάγματος και την διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της χώρας. Έτσι απλά, συναποφάσισαν στο όνομα της προσωπικής τους διάσωσης, πως οι πολίτες πρέπει να μεταβληθούν σε μηχανές παραγωγής κέρδους και η χώρα θα πρέπει να γίνει οικόπεδο προς ενοικίαση ή πώληση, προς όφελος εκείνων που εκπροσωπεί η τρόικα. Η συγκεκριμένη τετράδα θα πρέπει να γνωρίζει πως το "ναι" που εκστόμισε είναι και η αποδοχή του εθνικού εγκλήματος στο οποίο ήταν συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές.

Η πατρίδα μας, αμέσως μετά την υπογραφή από τους βο(υ)λευτές του παράνομου, αντισυνταγματικού και αντεθνικού άρθρου που θα καταθέσει η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου στην Βουλή, θα κηρυχθεί επισήμως μπανανία. Αυτό σχεδίασαν, αυτό εκτέλεσαν και αυτό θα υπογράψουν οι υποτακτικοί λακέδες της παγκοσμιοποίησης. Να είστε σίγουροι πως αυτοί οι βουλευτές θέλουν την βολή τους και όχι την Βουλή μας. Προτιμούν να μην γίνουν εκλογές για 20 χρόνια ή και περισσότερα, αν είναι δυνατόν, προκειμένου να απολαμβάνουν τα οφέλη της θέσεώς τους και φυσικά να εισπράττουν τον μισθό τους που θα τους εξασφαλίσει μία άνετη ζωή, τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα υποφέρει.

Από σήμερα, κάθε Έλληνας οφείλει να αναλογιστεί το καθήκον του, αλλά και το συμφέρον του. Θα ακολουθήσει ένα διάστημα συνεχούς επιβολής συνεχών μέτρων, που σαν κύριο στόχο θα έχει την ψυχολογική κατάπτωση των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος σκοπός της πλήρους υποταγής και του απόλυτου εξανδραποδισμού όλων εκείνων που κάποτε λεγόταν Έλληνες. Η ευθύνη πλέον είναι στα χέρια όλων μας και μόνο με συντεταγμένες προσπάθειες θα μπορέσουμε να αντιτάξουμε τον ζυγό της δουλείας που οι Έλληνες -μόνο στην γλώσσα- πολιτικοί ταγοί αποφάσισαν να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι Έλληνες πολίτες να αντισταθούν μέσα από την καθημερινότητά τους. Το πολίτευμα είναι πλέον τυπικό και ουσιαστικά υπάρχει μία πολιτικο-οικονομική χούντα. Χτυπήστε την χούντα αυτή εκεί που πονάει. Απομονώστε τους πολιτικούς και χλευάστε τους. Αποσύρετε τα χρήματά σας, λίγα ή πολλά, από τις τράπεζες που θέλουν να σας στερήσουν τους κόπους της ζωής σας, την κληρονομιά των προγόνων σας. Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους να αντιδράσουμε. Μας το έχουν πει ωμά πως έχουμε πόλεμο. Σε αυτόν τον πόλεμο αυτοί θέλουν να μας εξολοθρεύσουν ολοκληρωτικά. Εμείς θα μείνουμε απαθείς θεατές του αφανισμού μας;

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου