Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ...ΡΕ ΟΥΣΤ


Πόσο άνετα μπορεί να μιλάει κάποιος για περικοπές έχοντας τον μισθό (και όχι μόνο) που αναλογεί στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όλοι θυμόμαστε τον κ. Προβόπουλο προ μηνών λαλίστατο να προσπαθεί να πείσει μαζί με τον πρωθυπουργό τον Ελληνικό Λαό ότι όλα θα πάνε καλά με την Ελληνική Οικονομία. Τώρα πρότεινε στην Βουλή (δεν είναι αστείο!!) να ληφθούν μέτρα και πέραν του μνημονίου, ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να πειστούν οι αγορές για τις “καλές” προθέσεις της Κυβέρνησης και να δείξουν εμπιστοσύνη.

Ποιες είναι όμως οι “αγορές” για τις οποίες μιλά όχι μόνο ο κ. Προβόπουλος, αλλά και πολλοί άλλοι. Μιλά για το διεθνές χρηματιστηριακό θηρίο, τον σύγχρονο Μολώχ, που ζητά παγκοσμίως την θυσία των λαϊκών στρωμάτων προς τέρψιν της παγκόσμιας σιωνιστικής ελίτ του κεφαλαίου.

Μίλησε και για το θέμα του δημόσιου χρέους τασσόμενος υπέρ της επιμήκυνσης και κατά της αναδιάρθρωσης, ουσιαστικά λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους αποπληρωμής του χρέους, αισθανόμενος σίγουρος ότι ο Ελληνικός Λαός μπορεί να ζήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυτό της επιμήκυνσης, σε αυτές και χειρότερες (αυτές που πρότεινε) συνθήκες.

Γη και ύδωρ θέλει λοιπόν να δοθεί στους διεθνείς τοκογλύφους ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, δείχνοντας με τον πιο καταφανή και κυνικό τρόπο πόσο εκτός της Ελληνικής Κοινωνίας ζουν οι κυβερνώντες και οι συνεργάτες τους. Πόσο μικρός και ασήμαντος φαντάζει, για αυτούς, ο Ελληνικός Λαός μπροστά στην συνέχισης της ηγεμονίας τους. Δείχνει βεβαίως και το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη αποτίναξης του ζυγού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου