Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ


Την ώρα που σε αρκετές περιπτώσεις πολλοί ξέρουν αλλά φοβούνται να μιλήσουν, έρχεται η παρακάτω σύλληψη Κινέζου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Συχνά μου καταγγέλλονται παρόμοια περιστατικά, αλλά οι πηγές μου κάνουν πίσω και δε μου επιτρέπουν να τα δημοσιοποιήσω ή ξαφνικά χάνονται από προσώπου γης! Και έτσι όλοι εσείς μένετε ακόμη να πιστεύετε παραμυθάκια σαν εκείνα της Χιονάτης για καλοκάγαθους ταλαίπωρους μετανάστες, λαθραίους και μη…
Η συγκεκριμένη σύλληψη με ικανοποιεί γιατί καταρρίπτει το μύθο, και ευτυχώς θα γλιτώσουν από τα δόντια του τέρατος τα υπόλοιπα αθώα πλάσματα!

“Μετά από καταγγελίες φιλόζωων της περιοχής Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης και την παρέμβαση των φιλοζωικών συλλόγων συνελήφθη πριν από λίγο Κινέζος που δραστηριοποιείτο πάνω από χρόνο στην περιοχή με εμπόριο ένδυσης, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες έπαιρνε αδέσποτα σκυλιά, τα πήγαινε σε μια ορεινή περιοχή τα σκότωνε και στην συνέχεια προφανώς τα έτρωγε.
Πριν 4 ημέρες τον είδαν να πιάνει ένα μικρόσωμο σκυλί, να το δένει στο αυτοκίνητό του ανάμεσα στις ρόδες και να απομακρύνεται.

Το σκυλάκι το είδαν κάτοικοι και το απελευθέρωσαν. Σήμερα έπιασε ένα άλλο σκυλί και το πήγε σπίτι του. Υπολογίζεται ότι σε ένα χρόνο πρέπει να σκότωσε πολλά αδέσποτα για τον ίδιο λόγο. Στην περιοχή του βρισκόντουσαν συνέχεια αυτιά αδέσποτων ζώων.

Είμαστε σε εγρήγορση για την έκβαση της υπόθεσης. Ζητάμε βέβαια να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το δικαστήριο και να του επιβληθεί η ανωτέρα των ποινών. Θα ζητήσουμε, όπως συνέβη και στην Ρόδο, η έφεση που τυχόν θα κάνει να μη έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Πρέπει η δίκη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα για όλους αυτούς που τρέφονται με αδέσποτα ζώα κάτι που στην χώρα μας απαγορεύεται δια νόμου.

Αναστασία Μπομπολάκη
Μαρία Χουστουλάκη
Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η Προστασία των Ζώων”

Μας απεστάλη από το http://trupokarudos.com

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου