Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι υποτακτικοί του Μπόμπολα καταστούν την άρνηση καταβολής διοδίων παράβαση του ΚΟΚ, και την "λαθρεπιβίβαση" πλημμέλημα


Στο βασίλειο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος μάθαμε ότι βασιλεύει η αδράνεια και η κωλυσιεργία! Όταν όμως θίγονται τα συμφέροντα του μονάρχη, οι υποτακτικοί της βουλής επεμβαίνουν άμεσα και με οποιονδήποτε τρόπο για να τα διασφαλίσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν πέρασε παραπάνω από ένας μήνας από την διόγκωση των αντιδράσεων για τα διόδια και το καθεστώς κινήθηκε άμεσα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλακτωρ η οποία βγάζει το ψωμί της από την συγκεκριμένη επιεικώς καταχρηστική δραστηριότητα (αναλυτικά σε παλαιότερη ανάρτηση).

"Σε κάθε περίπτωση, η μη πληρωμή διοδίου, σημειώνει η τροπολογία, βεβαιώνεται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία και συνεπάγεται για τον παραβάτη την επιβολή του διοικητικού προστίμου 200 ευρώ και τη δυνητική επιβολή των διοικητικών μέτρων της αφαίρεσης άδειας ικανότητας οδηγού, άδεια κυκλοφορίας και κρατικών πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες." (πηγή)

Επιπλέον, παρότι επί δύο δεκαετίες οι εκάστοτε καθεστωτικές κυβερνήσεις θεωρούν ότι η λαθραία είσοδος στην Ελλάδα δεν είναι παράνομη, σχεδιάζουν να μετατρέψουν σε πλημμέλημα (!!!) την "λαθρεπιβίβαση" στα μέσα μαζικής μεταφοράς που κάποτε τιμωρούταν με ένα απλό πρόστιμο. Δηλαδή, κράτηση μέχρι και 3 ημέρες, και φυσικά τα οποια νομικά επακόλουθα.

Όσο για τους 300 καθεστωτικούς καραγκιόζηδες, αναμένουμε ποιοι εξ αυτών θα ψηφίσουν αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο! Για τους ψευτοπατριώτες δεν υπάρχει αμφιβολία αφού έχουν ήδη πάρει θέση και προπαγανδίζουν υπέρ των συμφερόντων του βαρώνου αναμασώντας την καραμέλα της κομμουνιστικής απειλής και το παραμύθι με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς! Αλλά και οι αυτοδιαφημιζόμενοι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ τύπου Κουρουμπλή, ή οι ξαναγεννημένοι πατριώτες τύπου Καμμένου, τι θα πράξουν άραγε;

Αλήθεια, αν βουλευτής δεν πληρώσει εισητήριο, προαστεύεται από την βουλευτική ασυλία; Μήπως ο υπουργός από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών; Που είσαι ρε κωλοτούμπα να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των πολίτων με την ίδια θέρμη που τάχθηκες που λίγων εβδομάδων κατά της εμπλοκής της δικαστικής εξουσίας στην τιμωρία των εγκλημάτων των πολιτικών; Τότε που σου έκλειναν το μάτι εκ των άνω δεξιών σου εδράνων;

ellinopsychos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου