Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!




Ο μπουρτζόβλαχος νεοέλληνας δεν έχει σήμερα να φάει αλλά θα βρει τα λεφτά για το διαρκείας και τη δόση του..

Μπράβο, αμόρφωτοι και απαίδευτοι Νεοέλληνες! ΖΩΑ! Σκοτωθείτε μεταξύ σας γι αυτούς που παίρνουν εκατομμύρια για να κλωτσούν ένα τόπι και πίνουν εις την υγεία των κορόιδων. Κορόιδο Νεοέλληνα, που σου πουλάν την πατρίδα, σου αρπάζουν το φαί του παιδιού σου μέσα από το στόμα του και του καταστρέφουν το μέλλον του, κι εσύ πλακώνεσαι στο ξύλο με τους συνανθρώπους σου για τους αγράμματους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ξέρουν να γράψουν ούτε το όνομά τους. Δημιουργούν σκόπιμες "αδικίες" και εντάσεις για να σε κρατούν μακριά από τα πραγματικά σου προβλήματα για να κερδίζουν εις βάρος σου και εσύ να ασχολείσαι με κάθε τι άλλο φθηνό και ανούσιο ώστε να μην αντιδράς και να σε έχουν καθηλωμένο στον κόσμο σου και έτσι να σε εξουσιάζουν ευκολότερα. Σου έχουν πασάρει το όπιο του λαού, το ποδόσφαιρο, για να μπορούν ανενόχλητοι να σε γαμάνε καλύτερα και εσύ να το ευχαριστιέσαι. Αντί να βγεις να τα κάψεις όλα για το σαθρό πολιτικό σύστημα και το ξεπούλημα της πατρίδας, τσακώνεσαι για να πλουτίζουν οι Μαρινάκηδες και οι Σισέδες! Μαλάκα, βλάκα, αμόρφωτε! Σου αξίζει ό,τι παθαίνεις!..

ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ NEOΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΕΛΗ ΖΩΩΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΚΑΘΑΡΑ ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΜΒΙΟΥ ΟΝΤΟΣ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Εάν γινόμουν ποτέ πρωθυπουργός, το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να καταργήσω το ποδόσφαιρο και θα το μετέτρεπα σε γιορτή και καλαμπούρι στις γειτονιές και τις εναπομείνασες αλάνες. Αυτό το πιστεύω ακράδαντα και το ονειρεύομαι τα τελευταία 35 χρόνια που έχουμε "δημοκρατία" στο Ελλαδιστάν.

ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου