Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Έσκασαν από το κακό τους. Αριστερά… περαστικά!


Συντονισμένη επίθεση από την «προοδευτική αριστερά» δέχεται εδώ και λίγη ώρα η εισήγηση του ΣτΕ να κριθεί αντισυνταγματική ιθαγενοποίηση αλλοδαπών αν δεν έχουν δεσμούς αίματος με το ελληνικό γένος. Και ως εκ τούτου δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλέκος Αλαβάνος χαρακτηρίζει «αναχρονιστικές και ρατσιστικές τις αντιλήψεις περί του δικαίου του αίματος». Και καλεί τον νομικό κόσμο της χώρας, τους φοιτητές και τους «δημοκρατικούς» πολίτες να αντιδράσουν αποφασιστικά» για το χαστούκι που άρπαξε η πολιτική της ισλαμοποίησης της Ελλάδος από το ΣτΕ.

Το ΚΚΕ με τη σειρά του σχολίασε την εισήγηση του ΣτΕ ως «διαποστισμένη με εθνικιστικό-αντιδραστικό δηλητήριο».
Ενώ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη νομική ερμηνεία που μας γυρνά πάρα πολύ πίσω.

Προφανώς και μας γυρνά πολύ πίσω, τότε που η Ελλάδα άφηνε τα παράθυρα ανοιχτά χωρίς να φοβάται ότι το πρωί θα βρεθεί σφαγμένη και που δεν γνώριζε καν τι θα πεί: εγκληματικότητα, ομαδικός βιασμός ελληνίδας στο κέντρο της Αθήνας, κ.α.

Αλλά και η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη δήλωσε ότι η απόφαση του ΣτΕ «αναδεικνύει παρωχημένες, ρατσιστικές, εθνοκεντρικές αντιλήψεις περί διασφάλισης της εθνικής ομοιογένειας».

Περαστικά τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις των ανωτέρω έρχονται ταυτόχρονα με την ελεγχόμενη έκρηξη πριν από λίγη ώρα από πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ. βόμβας στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να τοποθετηθεί η γνωστή συνήγορος υπεράσπισης ατόμων που κατηγορούνται για τρομοκρατία , κ. Κούρτοβικ, για την απόφαση του ΣτΕ.

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου