Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην Χούντα του Μνημονίου - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Τελειώνει η Ν.Δ. - ΠΟΛ.ΑΝ.


Ελεύθερος κυκλοφορεί ο καταδικασμένος 6 φορές ισόβια Χριστόδουλος Ξηρός μετά από άδεια που του έδωσε το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Το ίδιο καθεστώς που αρνήθηκε σε εμένα και τους συναγωνιστές μου, βουλευτές Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό, να πάμε στη Βουλή, προκειμένου να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό της πείνας, αφαιρώντας μας έτσι τα πολιτικά μας δικαιώματα και καταργώντας την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που μας έστειλαν στο Κοινοβούλιο για να εκφράζουμε ελεύθερα το φρόνημά μας.

Όπως ακριβώς το θηρίο που ξεψυχάει είναι επικίνδυνο και προβαίνει σε πράξεις απελπισίας έτσι και η παρέα Ν.Δ. - ΠΟΛ.ΑΝ., βλέποντας την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις, βαφτίζοντας ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με 18 βουλευτές σε... εγκληματική οργάνωση. Ταυτόχρονα με την απάνθρωπη και βάρβαρη λογική της συλλογικής ευθύνης οδήγησε στην φυλακή εμένα και δύο βουλευτές χωρίς να έχουμε εμπλοκή σε καμία παράνομη πράξη.


Πίστευαν ότι με τον τρόπο αυτό θα τελειώσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως η ίδια η ζωή, ο ίδιος ο Λαός, που δεν τρώει πλέον το κουτόχορτο των «νταβατζήδων» των καναλιών, τους διέψευσε πανηγυρικά.
Τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και στους δρόμους και στις πλατείες, η Χρυσή Αυγή γίνεται κάθε ημέρα που περνά και περισσότερο δυνατή. Την ίδια στιγμή ξεχειλίζει και βρομοκοπάει ο βόθρος από τα σκάνδαλα και την σαπίλα των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. ΜΙΖΕΣ εκατομμυρίων, χρηματισμοί κομματικών στελεχών, βίλες φτιαγμένες με κλεμμένα λεφτά και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Την ίδια στιγμή ο λαός υποφέρει και οι μικροί Στάλιν του Μνημονίου βάζουν όλο και περισσότερους φόρους.

Ό,τι και να κάνει, όμως, ο Σαμαράς και η θλιβερή παρέα του των υπογείων του Μαξίμου, μαζί βεβαίως με τον εκλεκτό του Σημίτη, Στουρνάρα, και τον Βενιζέλο, ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι ευρωεκλογές, έρχονται οι κάλπες του Μαΐου, όπου κάθε κατεργάρης, μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα πάει στην θέση του. Μία ολόκληρη εποχή τελειώνει ή τουλάχιστον θα αρχίσει να τρέμει. Το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας του Βενιζέλου τελειώνει το Μάιο και μαζί με αυτό η Ν.Δ. - Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά. Μείνανε ακόμη 4 ΜΟΝΟΝ μήνες... Πόσα ψέματα ακόμη προλαβαίνουν να πούνε;

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η Χρυσή Αυγή μέσα από φυλακές, σφαίρες και διώξεις προχωρά. Σταθείτε με ψηλά το κεφάλι, με πίστη και φρόνημα υψηλό δίπλα στο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η ώρα της Δικαίωσης ΕΡΧΕΤΑΙ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
 http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου