Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ... Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...



Αντιπροσωπεία από την Τοπική Οργάνωση Πειραιά της Χρυσής Αυγής, παρουσία των βουλευτών Νίκου Κούζηλου και Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησε σήμερα το πρωί, ανήμερα των Θεοφανείων την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά. Οι εκπρόσωποι του Κινήματος, ακολουθώντας την πάγια τακτική, δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των "επισήμων" αλλά παρακολούθησαν την τελετή μαζί με το χριστεπώνυμο πλήθος.

Οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της τελετής παρακολουθούνταν από τις ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού! Ο εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά: "Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει τα πάντα σε ξένους τοκογλύφους, εργολάβους, νταβατζήδες, καναλάρχες και λαθρομετανάστες. Η Θεία φώτιση και ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες".

stoxos.gr
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου