Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ




ΑΘΗΝΑ 19-1-2014.
Οι κρίσεις φέρνουν πάντοτε γκρίνιες και σκανδαλώδεις αποκαλύψεις. Ξεσκεπάζουν τις κατοχικές πολιτικές συμμορίες και τούς ανίερους σκοπούς τους. Αποτελούν το μέσο πολιτικής πίεσης για να απομειωθεί οικονομικά, πολιτικά και εθνικά ένα γερό και εύρωστο κράτος με ήπιους, δηλαδή με βρώμικους εσωτερικούς τρόπους. Αυτό ακριβώς δηλαδή που συνέβη στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα από τούς νεοταξίτες με τα ελληνόφωνα πολιτικά τους υποπόδια.
Όμως η εσωτερική αποδόμηση τής Ελλάδος έχει ξεκινήσει πολλούς χρόνους πίσω και συγκεκριμένα από την εγκατάσταση στο ελεύθερο τάχα κράτος «μας» τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Επομένως η φθορά που έχει επέλθει στην ελληνική κοινωνία έχει δώσει καθαρά τα σημάδια τής σήψης. Και ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ήρθαν τα μνημόνια για να αποδώσουν την αιχμάλωτη Πατρίδα μας μαζί με τον λαό και τον πλούτο της στην απευθείας πολιτική διοίκηση τής Παγκοσμιοποίησης.
Παγκοσμιοποίηση σημαίνει σιωνιστικός νεοταξισμός και παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι η παγκόσμια οικονομική και πολιτική διακυβέρνηση που μάς την εμφανίζουν ως την ιδανική τάχα λύση στη θέση τού εθνικού κράτους που οδήγησαν εσκεμμένα στα βράχια οι εθνικές τάχα Αρχές. Αυτοί οι προδότες και άχρηστοι συνάμα πολιτικάντηδες που έχουν αντί για μυαλό, τυχοδιωκτισμό και ξένες εντολές. Αυτοί που διέλυσαν την τοπική παραγωγή, ευνόησαν εικονική χρηματοπιστωτική οικονομία, γέμισαν την κοινωνία με δάνεια, αποδέχτηκαν τη λαθρομετανάστευση, μίλησαν με όλους τούς βαρβάρους τής περιοχής μας και στο τέλος φέρανε για τις εισπράξεις τον ψευτοπεριούσιο εμποράκο και εντολέα τους.
Ήρθε η ώρα επομένως να παλέψουμε για αληθινή λευτεριά και ζωή ή για την εξάλειψή μας. Αυτός είναι ο λόγος που κυνηγούν οι μισέλληνες τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Για να πέσει το Φρούριο τής Ελλάδος που έχουν ήδη κοντύνει, πρέπει να πάψει να έχει φωνή και πολεμιστές δικούς του. Πρέπει να πάψει για τον Παγκοσμιοποιητή η Ελλάς να έχει Έλληνες, Αξίες και Διεκδικήσεις για να πουληθεί έως κεραίας.
Όμως η εξαθλίωση τής Πατρίδος μας έχει ανάγκη επιπλέον την συνένωση των πολιτικών Εφιαλτών, αφού ο καθείς μόνος του εκφράζει μονάχα τον εαυτό του, με τη βεβήλωση να έχει γίνει από όλους. Σοσιαλφιλελεύθερους και Αμερικανοκομμουνιστές. Δικοί τους και συνεταιρικά φάγανε τα λεφτά τού ελληνικού λαού με τραπεζικές αρπαχτές και χαριστικά δάνεια, πήρανε τις μίζες από εξοπλιστικά και άλλα προγράμματα, συναγελάζονται με τούς τοκογλύφους, θέλουν να κάνουν νόμιμες τις ορδές των λαθρομεταναστών, αναγνωρίζουν τουρκικά και άλλα κατακτητικά δικαιώματα σε ελληνική γη πέριξ των συνόρων.
Και έτσι λοιπόν αποφάσισαν να στρέψουν ενάντια στην Ορθή Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα τον πολιορκητικό κριό που τούς δίδει ξένο αέρα σαν τον αναπνευστήρα. Μιλούν λοιπόν για την Δημοκρατία που απειλείται από τούς «κακούς» Εθνικιστές και για τη «δημοκρατική νομιμοποίηση» που τούς δίδει μια εικονική ή μαγειρευμένη δημοσκόπηση και ψηφοφορία. Μάς μιλάνε ακόμη και για την προάσπιση τής Λαϊκής Κυριαρχίας, «ξεχνώντας» να μάς πουν όμως πως ο ελληνικός λαός ουδέποτε αποφάσισε να αυτοκτονήσει με δική του επιθυμία.
Οι Έλληνες στον καιρό τού σοσιαλιστικού δωσιλογισμού δεν επέλεξαν την αποβολή τού θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες. Ουδέποτε υπήρξαν θρησκευτικές έριδες, μέχρις ότου αποφασίσουν οι πολιτικάντηδες ετσιθελικά να φέρουν λαθρεποίκους και Τζαμιά. Η Πίστη μας αντιθέτως δέχτηκε λοιδορίες και ποτίστηκε από κατευθυνόμενους επίορκους.
Οι Έλληνες ουδέποτε δέχτηκαν την «φιλία» με τούς Τούρκους που έστησαν το επεισόδιο των Ιμίων, διεκδικούν εδάφη μας έχοντας αρπάξει νήσους, Ιωνία και Πόντο, έχουν δολοφονήσει Φρουρούς τού Έθνους μας και κάνουν κοινά σχέδια με τον εμποράκο σε βάρος μας. Οι Έλληνες δεν φέρανε τα μνημόνια και δεν θέλουν κοσμοπολίτισσα και σκλάβα Ελλάδα, αλλά κοσμοκρατόρισσα και ελληνική Ελλάδα.
Λαϊκή κυριαρχία σημαίνει Πατρίδα, Τιμή και Ελευθερία. Σημαίνει μια Πολιτεία που τη χτίζει ο Έλληνας και ανήκει μονάχα στον Έλληνα. Σημαίνει ένα Έθνος που διοικεί τον εαυτό του, δίδει πεδίο δημιουργίας και λόγο στο λαό του και διαθέτει ένα κράτος που στεγάζει όλα τα παιδιά τού Έθνους και όλα τα εδάφη του. Λαϊκή Κυριαρχία σημαίνει Αίμα, Φυλή, Τιμή, Πίστη και Πολιτισμός. Σωστό και ολοκληρωμένο Εθνικό Κράτος με στρατηγικό σκοπό Ελεύθερη, Ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα. Με Πίστη στο Θεό και Σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό και τον Ελληνικό Στρατό. Εργασία στο γονιό, εθνική γνώση στο παιδί, κοινωνικό κράτος.
Αντί αυτών οι κατήγοροί μας αφήνουν χωρίς ψωμί και φάρμακα το λαό και τα παιδιά μας. Τιμωρούν τούς δικαστές που καταγγέλλουν την ξένη παραβατικότητα. Φυλακίζουν Εθνικιστές. Τιμωρούν τις λιμενικές αρχές που καταγγέλλουν την σκοπούμενη ασυδοσία τής Τουρκίας. Αφήνουν την Τουρκία να κυκλώνει με στρατιωτικές ασκήσεις τη Σάμο και τη Ζουράφα έως το Καστελόριζο, κάνοντας προετοιμασίες στρατιωτικές ενός πολέμου που πολύ συμφέρει τον εμποράκο των εθνών.
Η Ελλάς έχει έναν και μόνον δρόμο να ακολουθήσει. Να παραμείνει Ελλάς. Ένα Έθνος, μια Φυλή, ένας Λαός, μια Λαϊκή και Εθνικιστική Διακυβέρνηση. Η εξουσία, ο κοινωνικός ιστός, η εργασία και ο εδαφικός παράγοντας με τον πλούτο του στα χέρια αποκλειστικά των Ελλήνων. Ο δε εδαφικός παράγοντας έχει την αποστολή τής τροφής, τής ενέργειας και τού μεγαλώματος με την ενσωμάτωση των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου