Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Επικοινωνία με τους Συναγωνιστές Ηλιόπουλο και Γερμενή: “Τα κελιά της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας λυγίζουν!”

     
Επικοινωνία με τους Συναγωνιστές Ηλιόπουλο και Γερμενή: “Τα κελιά της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας λυγίζουν!”
Πριν λίγη ώρα μίλησα με τα παιδιά που βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (βρεθήκαμε και εμείς εκεί πριν λίγους μήνες, μπορεί να ξαναβρεθούμε λίαν συντόμως, καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε βήμα πίσω, συνεχίζουμε με πάθος τον πανέμορφο Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα).
Το ηθικό τους βρίσκεται στα ύψη και χαιρετούν έναν - έναν τους φίλους και τους Συναγωνιστές που στάθηκαν όλη μέρα και όλη νύχτα στο πλευρό τους. Αντιμετωπίζουν αντρίκεια και με πείσμα την τρισάθλια, παράνομη και γελοία απόφαση εις βάρος τους. Δεν είχαν προλάβει να διαβάσουν το κωμικοτραγικό σκεπτικό των επίορκων δικαστικών, που έβαλαν την υπογραφή τους στην κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων: "οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς καθοδηγούν τα ασύλληπτα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης". Το κατεστημένο δεν λέει να καταλάβει πως η... "εγκληματική μας οργάνωση" όσο πιο σκληρά χτυπηθεί, τόσο πιο ανθεκτική θα γίνει, τόσο πιο μεγάλη φλόγα ανάβει στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.
Οι υπερήφανοι Συναγωνιστές Γερμενής και Ηλιόπουλος ακολουθούν το παράδειγμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών Λαγού και Παππά. Εκατομμύρια Έλληνες έχουν πλέον αφυπνιστεί και ακολουθούν με σθένος το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η.Κ.

Υ.Γ.: Προδότες, πουλημένοι, υπάλληλοι ξένων τοκογλύφων, επίορκοι δικαστικοί, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κλέφτες και απατεώνες που καταστρέφουν την Ελλάδα. Λίγες λέξεις για το αίσχος και την αηδία που βιώσαμε σήμερα. Σπασμωδικές κινήσεις ενός άθλιου και ανθελληνικού Συστήματος που καταρρέει. Στο βάθος του ορίζοντα μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου