Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ,ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ!


<>.


Τάδε έφη ο John Perkins, πρώην στέλεχος της CIA και οικονομικός εκτελεστής!

Ότι γίνεται τώρα σε μας. Κάνουμε μια σύμβαση παίρνουμε ένα μεγάλο δάνειο και αρχίζει ο Γολγοθάς! Ξεπουλάμε τα πάντα προς όφελος των εταιρειών αλλά το δάνειο το πληρώνει ο κόσμος. Διότι όταν έλεγε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να κάνουμε κρίση ευκαιρία αυτό εννοούσε.

Καθαρίζουμε προβληματικές επιχειρήσεις και τις φορτώνουμε στον Έλληνα και μετά αντί πινακίου φακής τις δίνουμε εκεί που θέλουμε! Ισοπεδώνουμε τις εργασιακές σχέσεις και δίνουμε τις υγιείς επιχειρήσεις , το πάζλ ξεπουλήματος έχει συμπληρωθεί.

Και τότε το πραγματικό κέρδος το έχουν οι λίγοι πλούσιοι εις βάρος των ολίγων που αναλαμβάνουν πλέον το βάρος.

Επειδή δε το χρέος είναι αδύνατον να πληρωθεί , το ΔΝΤ , η παγκόσμια τράπεζα , προσφέρονται για νέο δάνειο να πληρωθεί το παλιό και ο κύκλος της υποταγής δεν τελειώνει ποτέ! Και αφού έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα τότε παραχωρούμε και εθνικό έδαφος στους δανειστές. Τυχαία το έλεγε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ; Όχι φυσικά διότι σαν καλός μαθητής ήξερε και ξέρει που το πάει.

Εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Διότι το σύστημα έχει φροντίσει μέσω των ΜΜΕ για την συσκότιση του Ελληνικού λαού.

Διότι ο μηχανισμός δεν μας σώζει , απλά κατοχυρώνει τους πιστωτές μας. Αλλά εμείς καλούμεθα να τους πληρώνουμε με κάθε κόστος

Και ερωτά κανείς; Έπρεπε να πάμε στο ΔΝΤ και σία; Αυτό το χρέος που λένε ότι χρωστάμε , ποιο είναι το πραγματικό και ποιο είναι αέρας; Θα το ζητήσει κανείς από του 300 της Βουλής; Θα το ζητήσει;

Υ.Γ. Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει έρμαιο των διαθέσεων αυτών που μας δανείζουν. Για πόσα χρόνια; Ούτε μπορούμε να το υπολογίσουμε. Οι αριθμοί δεν βγαίνουν άρα η συνέχιση του δανείου , είναι αυτονόητη….

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου