Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στοιχειωμένο ραδιόφωνο μεταδίδει ειδήσεις του Β Παγκοσμίου Πολέμου


Ένα ραδιόφωνο 70 ετών, σε ένα κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας, έχει τις τελευταίες ημέρες αναστατώσει την περιοχή! Ο λόγος; Εντελώς ξαφνικά άρχισε να μεταδίδει ειδήσεις και μουσική από το...
παρελθόν!

Ένα αεροδρόμιο γεμάτο παραφυσικές δραστηριότητες!

Σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες, από τη συσκευή - η οποία ΔΕΝ είναι συνδεδεμένη με ρεύμα ή με μπαταρίες- ακούγονται αφιερώματα στον Ουίνστον Τσόρτσιλ υπό τη μουσική υπόκρουση της μουσικής του Glen Miller!

Το κέντρο στο οποίο καταγράφεται το παράξενο φαινόμενο, βρίσκεται στον αεροπορικό σταθμό Montrose, και αποτελεί γενικότερα έναν χώρο μυστηρίου! Για περισσότερο από έναν αιώνα, αναφέρονται θεάσεις φαντασμάτων, ανεξήγητοι και τρομαχτικοί ήχοι, πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν από μόνες τους...

Κατά καιρούς οι επισκέπτες του χώρου μιλούν για περίεργες "ενέργειες" που αισθάνονται, σκοτεινές σκιές μέσα και έξω από τα δωμάτια, ακόμη και φαντάσματα πιλότων που περπατούν στον διάδρομο ανάμεσα σε παροπλισμένα αεροπλάνα! Ραδιόφωνο όμως που να μεταδίδει εκπομπές από το παρελθόν και μάλιστα ενώ είναι εκτός λειτουργίας, δεν είχε ποτέ ξανά αναφερθεί από κανέναν!

Τι λένε οι μάρτυρες.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, υποστηρίζουν ότι ακούνε, ραδιοφωνικές εκπομπές που μεταδίδουν νέα από τον... Β Παγκόσμιο πόλεμο, ομιλίες του Τσώρτσιλ και ήχους από την μπάντα του Glenn Miller- μουσικού που πέθανε το 1944! Όπως λένε, η μετάδοση γίνεται σε τυχαίες μέρες και ώρες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μισή ώρα!

Ο Bob Sutherland, διαχειριστής του κέντρου πολιτιστικής κληρονομιάς, δηλώνει ότι η συσκευή έχει εξεταστεί από τεχνικούς, οι οποίοι αδυνατούν να εξηγήσουν αυτό που συμβαίνει!

"Δεν είναι μόνο ένας από εμάς που έχει ακούσει με τα αυτιά του τις εκπομπές! Σχεδόν όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ μέσα, έχουμε γίνει μάρτυρες έστω και για μία φορά. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι, δεν θα διακινδυνεύαμε να ρεζιλευτούμε λέγοντας ψέματα δημοσίως!", συμπληρώνει.

peripatris
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου