Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κατηγορώ Παπαδημούλη: "Δίνουν στην δημοσιότητα μόνο τις φωτογραφίες αναρχικών και ιερόδουλων"!!! (Εννοεί ότι οι αναρχικοί είναι πουτανες;;;) ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το δικό του σχόλιο έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την δημοσιοποίηση από την αστυνομία των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων της ληστείας στην Κοζάνη.
 «Για ιερόδουλες ή αναρχικούς δίνουν τις φωτογραφίες τους. Για τον βομβιστή της Σπάρτης και τον ρατσιστή φονιά του Πακιστανού γιατί δεν δίνουν τις φωτογραφίες; Υπάρχει εξήγηση; » έγραψε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

 

iefimerida.gr

Σχόλιο jack the ripper..
O Παπαδημούλης..πάνω στην αγωνία του να μην χάσει ψηφαλάκια ακροαριστερών,πέταξε μια ατάκα..δήθεν ότι τον πείραξε που δεν δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των υπολοίπων και δημοσιεύονται μόνο τον ιερόδουλων και των τρομοκρατών..
Η άποψη η δικιά μας είναι πως...η δικαιοσύνη πρέπει κάποια στιγμή να μην διστάζει και να δημοσιεύει...όλες τις  φάτσες από τα καθίκια που παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων πρέπει να δημοσιεύονται κανονικότατα..από παιδόφιλους και ιερόδουλες που έχουν aids...μέχρι πακιστανούς δολοφόνους και ακροαριστερούς τρομοκράτες.
Έτσι για να ξέρει και η κοινωνία από ποιους κινδυνεύει..
Έτσι κι αλλιώς τα πρόσωπα των πολιτικών τα ξέρουμε.Ας μάθουμε και των κακοποιών...
πηγή
 http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
http://logia-tou-aera.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου