Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Προκλητική απόφαση-αβάντα του υπουργού Υγείας για τις αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές «νοσοκόμες»!

Με μια απόφαση - απόδειξη της περιφρονήσεως της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και έμμεσης νομιμοποίησης των αλλοδαπών παράνομα εργαζομένων, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έπαυσε τη Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κυρία Ελένη Σιουρούνη.

Αφορμή για την παύση της κυρίας Σιουρούνη, δεν ήταν φυσικά ο χρηματισμός, όπως τούτο συμβαίνει σε πλήθος άλλων περιπτώσεων νοσοκομείων και ιατρών, όπου το κομματικό κράτος άφησε τη δυσωδία της αναμίξεώς του. Αντίθετα, η κυρία Σιουρούνη πλήρωσε το γεγονός πως παραμένει έντιμη Ελληνίδα, σε ένα Κράτος ανθελλήνων και διεφθαρμένων. Ποιο ήταν όμως το έγκλημα της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Η κυρία Σιουρούνη "τόλμησε" να δεχτεί την επίσκεψη κλιμακίου της Τοπικής Οργανώσεως Χρυσής Αυγής Αρκαδίας, ύστερα από καταγγελίες πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών στο νοσοκομείο, με την ιδιότητα των «αποκλειστικών νοσοκόμων».




Κατά το παρελθόν είχε υπάρξει παρόμοια συνάντηση με την Διοίκηση του νοσοκομείου, όπου είχε γίνει εκτενής ενημέρωση για το όλο θέμα και ζητήθηκε να παρέμβει το Αρμόδιο Υπουργείο. Η ΝΔ βρίσκεται σε πανικό! Bλέπει ότι τα ποσοστά της εξανεμίζονται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλήξει όλους όσους έχουν επαφές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση αντί να διώξει τις παράνομες αλλοδαπές που διαπιστωμένα εργάζονται χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο και προσφέρουν ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας στο Παναρκαδικό νοσοκομείο έδιωξε την Διευθύντρια, η οποία προσπάθησε να βρει λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα. Την απαράδεκτη κίνηση του Υπουργείου να καθαιρέσει την Διευθύντρια προσπάθησαν να καλύψουν τα κανάλια της διαπλοκής, τα οποία παρουσίασαν στα ρεπορτάζ τους μια μονταρισμένη φωτογραφία με δήθεν νυχτερινές περιπολίες χρυσαυγιτών στα δημόσια νοσοκομεία.

Με απλά λόγια, η απόφαση του θλιβερού και ανίκανου υπουργού, αβαντάρει την παράνομη απασχόληση (μαύρη εργασία) αλλοδαπών στα ελληνικά νοσοκομεία, φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε πανελλαδικό επίπεδο και στερεί έσοδα από τα ταμεία των ασφαλιστικών οργανισμών! Κράτος-οπερέτα, κράτος υπόθαλψης παράνομων εργαζομένων, την ώρα που ο Ελληνικός Λαός εξαθλιώνεται και οδηγείται στη φυλακή για οφειλές ακόμη και χιλίων ευρώ. Επιπλέον, η απόφαση του υπουργού στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μιας και η θεσμικά κατοχυρωμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας ενός νομίμου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο 455.000 Έλληνες που το εμπιστεύτηκαν, γίνεται η αιτία ώστε να παυθεί από τα καθήκοντά της μια κρατική λειτουργός. Συνεπώς, η επαίσχυντη απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, εκτός από την ανοχή και συνέργεια σε παράνομη δραστηριότητα, αποδεικνύει και την περιφρόνησή του απέναντι στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του Λαϊκού Συνδέσμου, στρέφεται δηλαδή, ενάντια στην πολιτική βούληση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού! Αυτή είναι η «δημοκρατία» της τρικομματικής συγκυβέρνησης των διεφθαρμένων, η οποία ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ συντριβεί, προς όφελος των συμφερόντων του Λαού μας.
Δεν τους πειράζουν τα φακελάκια, τους πειράζει ο διάλογος με την Χρυσή Αυγή
Είναι θλιβερό ένα κράτος που ανέχεται την παρανομία, από αλλοδαπούς μέχρι φακελάκια, στα δημόσια νοσοκομεία να στοχοποιεί ανθρώπους που "τόλμησαν" να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με το θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση όλων των προβλημάτων της χώρας.
 
 http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου