Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ για Πρετεντέρη: 10% η Χρυσή Αυγή στη GPO, που προεκλογικά μας έδινε με το ζόρι 3%



Σοκ για Πρετεντέρη: 10% η Χρυσή Αυγή στη GPO, που προεκλογικά μας έδινε με το ζόρι 3%...
Κόλαφος για το μνημονιακό δεκανίκι του Μπόμπολα (Μέγκα) ήταν και η τελευταία δημοσκόπηση της GPO που προβλήθηκε πριν από λίγο. Συγκεκριμένα το 10% που δίνει στην Χρυσή Αυγή ερμηνεύεται ως εξής: το Κίνημά μας έχει παγιωθεί στην τρίτη θέση του πολιτικού φάσματος και το ποσοστό μας είναι χαλαρά διψήφιο και συνεχώς ανεβαίνει. Κανείς δεν περίμενε από την εταιρία του Θεοδωρικάκου και το κανάλι του μνημονίου να παρουσιάσουν με ειλικρίνεια τη δυναμική που αναπτύσσει το Εθνικιστικό Κίνημα στην ελληνική κοινωνία.
Για να αντιληφθείτε πόσο ψηλά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή σημειώστε ότι πριν τις τελευταίες εκλογές η ίδια εταιρία μας έδινε με το ζόρι 3,1%. Τότε δεν μπορούσε να αποκρύψει ότι μπαίναμε άνετα στη βουλή, γιατί θα εκτίθετο ανεπανόρθωτα. Αν κάνετε την αναγωγή αυτού του 3% (και του 7% που τελικά λάβαμε) με τη σημερινή εκτίμηση για 10% μπορεί κανείς να προβλέψει ότι τα πραγματικά ποσοστά μας αγγίζουν αυτά του Σύριζα και της ΝΔ.
Εκεί ακριβώς οφείλεται ο πανικός του Συστήματος, που κάνει τα πάντα για να περιορίσει τη δυναμική μας: στήνει δημοσκοπήσεις και κάνει... αόρατες εκδηλώσεις μνήμης δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων. Το ψέμα όμως δεν αντέχει στο χρόνο και τη ραγδαία άνοδοτης Χρυσής Αυγής δε την σταματούν Πρετεντέρηδες!
 http://xristospappas.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου