Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ψέμματα και συνωμοσία σιωπής: 1.000 άτομα είδε ο Ευαγγελάτος στη συγκέντρωση των Ιμίων!


Ψέμματα και συνωμοσία σιωπής: 1.000 άτομα είδε ο Ευαγγελάτος στη συγκέντρωση των Ιμίων!

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται το Σύστημα μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ιμίων. Τρέμουν στην κυριολεξία τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Ακούστηκαν φοβερά πράγματα όπως ότι ήμασταν περίπου 1.000 άτομα! Και αυτό δεν το είπαν οι αναρχικοί του indymedia, αλλά το “έγκριτο” newsit του Ευαγγελάτου. Φέτος η οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης επέλεξε να είναι παρόντες οι πάντες… τηλεοπτικοί σταθμοί της διαπλοκής, δημοσιογράφοι εφημερίδων, ιστολογίων, φωτογράφοι… οι πάντες. Το είπαμε και από τα μεγάφωνα: “Tους αφήνουμε για να αποδείξουν μόνοι τους ότι είναι ψεύτες”. Τελικό αποτέλεσμα: κανείς τους δεν είδε τίποτα. Εκτός από ………   >>>>>>>>>

τιμητικές εξαιρέσεις, όπως φυσικά ο “Στόχος”, αλλά και το defencenet.gr ή το makeleio.gr του Στέφανου Χίου, όλοι οι άλλοι δούλεψαν από κοινού για την εξαφάνιση ενός τόσο βαρυσήμαντου πολιτικού γεγονότος από την επικαιρότητα.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Ενδεικτικό το παρακάτω κείμενο που απέστειλε συναγωνιστής χθες το βράδυ :

Από την ώρα που γύρισα από την μεγαλειώδη αυτή πορεία, βλέπω ειδήσεις και πραγματικά είναι εξοργιστική η σιωπή τους. Θυμάμαι πριν κάποιο καιρό την απευθείας σύνδεση της κρατικής τηλεόρασης για να δείξουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας τεσσάρων (4!!!) ατόμων από κάποια φράξια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.  Και όχι μόνο δείξαν την διαμαρτυρία τους, αλλά το ρεπορτάζ διήρκεσε πάνω από 3 λεπτά. Αντιστοίχως για την πορεία δεκάδων χιλιάδων Εθνικιστών στο κέντρο των Αθηνών  δεν μπορούν να διαθέσουν ούτε δευτερόλεπτο. Ήταν μια μεγαλειώδης πορεία άνευ προηγουμένου! Αν και τα διάφορα ΜΜΕ προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να την υποβαθμίσουν ή να την αγνοήσουν, το γεγονός είναι ένα: δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές έδωσαν μαθήματα πολιτισμένου συνέρχεσθαι χωρίς παρατράγουδα και καταστροφές, τιμώντας την μνήμη των πεσόντων ηρώων στα Ίμια και κάνοντας παράλληλα το δημοσιογραφικό κατεστημένο αλλά και τους αριστερούληδες λαθρολάγνους να σκυλιάσουν! Η δε ιντερνετική και όχι μόνο προπαγάνδα προκειμένου να μην γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση, έλαβε διαστάσεις επιδημίας και καταδεικνύει ότι οι μεγαλύτεροι φόβοι τους επαληθεύονται: Είμαστε πολλοί- είμαστε Εθνικιστές- Ερχόμαστε!
 

Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων βρεθήκαμε χθες και διαδηλώσαμε τιμώντας τους Ήρωες και καταγγέλλοντας τους προδότες. Σε μια υπέροχη τελετή τιμήσαμε την Μνήμη Αυτών που δώσανε την Ζωή τους για την Πατρίδα μας. Το έχουμε πει πολλές φορές· για εμάς η τελετή των Ιμίων δεν είναι μνημόσυνο, είναι ένας Όρκος. Μία τελετή κατά την οποία Έλληνες ορκίζονται ενώπιον των Ηρώων, να φανούν αντάξιοι τους. Ζούμε σε κατεχόμενη χώρα· δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες περί αυτού. Ζούμε μια κατοχή πολυεπίπεδη που όμοια της μόνο στα γραπτά του Όργουελ έχει περιγραφεί. Αριστεροί τρομοκράτες, λαθρομετανάστες εγκληματίες, πολιτικάντηδες, δημοσιογραφίσκοι, μεγαλοκαπιταλιστές, ξένοι παράγοντες και διεθνείς τοκογλύφοι σχηματίζουν ένα ευρύ δίκτυο χειραγώγησης και ελέγχου, κάτω από το οποίο στενάζει ο Λαός και η Πατρίδα.

Έχει προφανώς μεγάλη σημασία το τι ένιωσε χθες ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, αφού εμείς, οι Χρυσαυγίτες, αποτελούμε την αγωνιστική πρωτοπορία στον Αγώνα ενάντια στην ξένη κατοχή της Πατρίδας μας. Έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία το τι είδε και ένιωσε ο κάθε Έλληνας που ο δρόμος του διασταυρώθηκε με την συγκέντρωση και την Πορεία μας, γιατί αυτός θα αποτελέσει τον Μελλοντικό Συναγωνιστή στον Αγώνα μας για την Πατρίδα και τον Λαό. Το μήνυμα αυτό, ας το εσωκλείσει ο καθένας μέσα στην Ψυχή του, αφού αυτό αποτελεί και το «μυστικό» μας όπλο ενάντια στις δυνάμεις της ξένης κατοχής.

Αξίζει, όμως, να αναλύσουμε τι είδε χθες ο εχθρός, αφού η γνώση είναι δύναμη και η κατατρόπωση των δυνάμεων του είναι ο σκοπός μας. Γνωρίζουμε όλοι, τους είδαμε άλλωστε, πως δεκάδες καθεστωτικών δημοσιογράφων, φωτογράφων και κινηματογραφιστών, βρεθήκαν χθες κοντά μας. Μετέφεραν στα αφεντικά τους τα νέα, σχετικά με το τι ακριβώς έγινε εχθές από την Λέσχη Αξιωματικών μέχρι την συμβολή των οδών Μεσογείων και Κατεχάκη.

Περιμένανε χθες όλοι όσων ο δρόμος διασταυρώθηκε με εμάς να δουν στα βραδινά δελτία ειδήσεων, πλάνα από αυτό που είδανε με τα μάτια τους. Περιμένανε να δουν ένα αναλυτικότερο ρεπορτάζ σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο των Αθηνών. Εις μάτην…  Πέραν κάποιων λίγων και διαστρεβλωμένων αναφορών στα καθεστωτικά μέσα του διαδικτύου ο τηλεοπτικός συρφετός των τουρκοκάναλων τήρησε σιγή ιχθύος σχετικά με όσα έγιναν χθες το βράδυ.

Τα πλάνα είχαν φτάσει, όμως, στα αφεντικά της «ενημέρωσης». Δεν χρειαζόταν καν να περιμένουν για την επιστροφή των ρεπόρτερ τους, αφού η πορεία πέρασε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Mega Channel και σκιές φαινόντουσαν πίσω από τα γραφεία των πιο ψηλών ορόφων. Ο «Μεγάλος Αδελφός» του Μνημονίου είχε δει…

Είχε δει δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές να παρελαύνουν εμπρός από τα μάτια του. Μια ατελείωτη φάλαγγα Εθνικιστών συντεταγμένη και πειθαρχημένη, έτσι όπως δεν θα ήθελε ποτέ να την δει. Γιατί δεν ομοίαζε σε τίποτα με όλες τις άλλες πορείες που ευκόλως τις ελέγχει με τις παρακρατικές δυνάμεις του. Εκεί αυτές δεν θα είχαν καμμία απολύτως ισχύ. Είδε νέους ανθρώπους στην πλειοψηφία τους, την Ελληνική Νεολαία, το Μέλλον της Χώρας να συντάσσεται εναντίον του και ένιωσε ότι ο ίδιος αρχίζει να αποτελεί παρελθόν. Είδε παλμό, πειθαρχία, σφρίγος και πυγμή· είδε τους Εχθρούς του Καθεστώτος να παρελαύνουν εμπρός του και αισθάνθηκε την ήττα που πλησιάζει.

Έφυγε γοργά με τα μάτια του και το κεφάλι του να πονάνε από αυτά που είχε δει. Δύο πόρτες διασταυρώθηκαν μπροστά του: Σχεδίαση ειδήσεων έγραφε η μία και Σχεδίαση στρατηγικής η άλλη. Η επιλογή εύκολη, αφού υλικό για προπαγάνδα και χειραγώγηση του Λαού δεν υπήρχε. Εμπρός στην επερχόμενη ήττα μόνο για σχεδιασμό στρατηγικής θα ήθελε να μιλήσει. Και επέλεξε να σιγήσει…. 

Άκουσε το τραγούδι της ήττας τους, το τραγούδι της Νίκης των Ελλήνων! Τον Εθνικό μας Ύμνο! Ζήτω Η Νίκη!

 

 http://cretanpatriot.wordpress.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου