Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΖΩΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ




ΑΘΗΝΑ 2-2-2013.
Το καθεστώς και τα παπαγαλάκια του προβαίνουν καθημερινά σε πλήρη αντιστροφή της πολιτικής πραγματικότητας και σε μια θρασεία παραποίηση της αλήθειας που αφορά τους ήρωες και τις αξίες της φυλής μας. Εμφανίζεται τιμητής της δημοκρατίας του και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν στερεί το δικαίωμα του λόγου στους αληθινούς υπερασπιστές και μαχητές Πίστεως και Πατρίδος.
Δεν έχουν το ανάστημα οι συγγραφείς ψεύτικων μύθων και θυμάτων, ψευδοσωτήρες μνημονιακοί και ψευτοαντιστασιακοί «αντιμνημονιακοί», να μέμφονται ακόμη και μετά θάνατον τον Ήρωα και Επαναστάτη του Ελληνισμού Στρατηγό Ντερτιλή, τον θάνατο του οποίου ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Αμβρόσιος δικαίως συνέκρινε με εκείνον του Σωκράτη και τα δεινά του Κολοκοτρώνη. Πρέπει να δούμε το μέγεθος της υποκρισίας και την άθλια μέθοδο που ακολουθείται διαχρονικά για την εξόντωση του Ελληνισμού.
Αυτοί λοιπόν οι δημοσιογραφίσκοι μα παχυλά αμειβόμενοι ξεχνούν τάχα με επιμέλεια ότι ο μεγάλος Σωκράτης καταδικάστηκε σε θάνατο από τους δημοκράτες της εποχής του! Τους ενοχλούσε πολύ η αναζήτηση της αλήθειας και η αναγέννηση μιας παρακμασμένης πολιτείας που αναζητούσε και διακήρυττε ο φιλόσοφος.
Ο δε Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε από τους δημοκράτες της δικής του εποχής που συνεργάζονταν άριστα στην εξουσία με τους επικυρίαρχους και τους τοκογλύφους όπως κάνουν οι τωρινοί εραστές τάχα της ελευθερίας του λόγου. Βλέπετε ο Κολοκοτρώνης ήθελε ανεξάρτητη ελληνική διοίκηση και Μεγάλη Ελλάδα με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.  Ο Γέρος του Μοριά είχε μάλιστα χάσει ένα παλικάρι από χέρια ελληνοφώνων σ’ έναν στημένο εμφύλιο πόλεμο. Κοινή γαρ η μοίρα των Γενναίων.
Πάμε τώρα στις συγκρίσεις με όσα έχει σχεδιαστεί να μας συμβεί. Οι επικυρίαρχοι, οι δυνάστες δανειστές και οι στημένοι εμφύλιοι διαχρονικά συνδέονται με «περιούσιο» ομφάλιο λώρο για την μετάλλαξη των Ελλήνων και το κόντεμα της πατρίδος. Αυτό συνέβη μετά το Εικοσιένα, αυτό συνέβη στο συμμοριτοπόλεμο, αυτό εξελίσσεται και σήμερα.
Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια συγχορδία κοινών «προβλέψεων» μεταξύ κυβερνήσεως, Αριστεράς και ψευτοσυμμάχων όπως αυτοί εκφράζονται από χρηματοοικονομικούς οίκους και δημόσιους αναλυτές. Ακούμε λοιπόν για νέα ύφεση, νέα μέτρα, αναδιάρθρωση χρέους, πολιτική και κοινωνική αναταραχή, πραξικόπημα και στο βάθος τεχνητή κρίση Ελλάδος και Τουρκίας.
Το ανακάτωμα και η σύρραξη συμφέρει απόλυτα τους μισέλληνες που ζητούν να αποτρέψουν μια καθαρά ελληνική επανάσταση. Οι δε «προβλέψεις» εκκινούν από τον διεθνούς απήχησης ιστότοπο huffingtonpost.com, την Moody’s και την Ντόϊτσε Μπανκ.
Ο ανωτέρω ιστότοπος μας λέει για εμφύλιο πόλεμο, μη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που θα δώσει την χαμένη εθνική αξιοπρέπεια στους Έλληνες ενώ φτάνει να αναλύει την τρομοκρατία σε σχέση με ένα χτύπημα στο κοινοβούλιο τύπου Ράιχσταγκ της εποχής του μεσοπολέμου. Οι χρηματάνθρωποι της Moodys μάς αναγγέλλουν νέα μέτρα, εύθραυστο κυβερνητικό συνασπισμό και κοινωνική αστάθεια.
Ο Τσίπρας που μιλάει για χουντικές συνάξεις και ρατσιστικά εγκλήματα αδιαφορώντας για τις παγκοσμιοποιητικές συνάξεις και το χαμό Ελλήνων, λέγει παρεμφερή πράματα ενώ σημειώνει την νέα αναδιάρθρωση του «ελληνικού» χρέους που την θέλει μέσα από ελληνικές εκλογές πριν τις αντίστοιχες γερμανικές. Η δε Ντόιτσε Μπανκ βλέπει την ίδια αναδιάρθρωση μετά τις γερμανικές εκλογές.
Παράλληλα εντείνεται η φοροεπιδρομή στα ακίνητα που επεκτείνεται στα αγροτεμάχια εκτός σχεδίου πόλεως, στα μαντριά και τα κοτέτσια που θα δηλώνονται πλέον και αυτά. Για να επαληθευτεί έτσι στο ακέραιο ο Πατροκοσμάς που έλεγε πως θα μας βάλουν φόρους στα κοτέτσια και στα παράθυρα!
Η Αριστερά, ενθαρρυμένη από το συνέδριο που έκαμε με τη θλιβερή συμμετοχή εκκλησιαστικών κύκλων προσκείμενων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ζητάει μάλιστα να μπει φόρος στους Ελληνορθόδοξους που δηλώνουν την Πίστη τους και να αποδίδεται υπέρ της Εκκλησίας. Άμα μπει ονομαστική ψήφος και εγκριθεί η επιβολή φόρων αποκλειστικά σε όσους στηρίζουν το καθεστώς και τα μνημόνιά του, τότε κοπιάστε να συζητήσουμε!
Στο μεταξύ η τρόικα ζητάει την άρση των πλειστηριασμών στις πρώτες κατοικίες και την κατάργηση του συστήματος των αντικειμενικών αξιών ώστε να αρπαχθούν τα σπίτια για ένα κομμάτι ψωμί. Η δε κατοχική κυβέρνηση σχεδιάζει την κατάργηση του αφορολόγητου στις κατοικίες όταν υφίσταται προκλητικά το αφορολόγητο στους παχυλά αμειβόμενους βουλευτές.
Προωθείται η κατάσχεση υπέρ του δημόσιου για λογαριασμό τάχα των ευπαθών ομάδων στους ανενεργούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ετοιμάζονται φορολογικές φυλακές ανεξαρτήτως της αδυναμίας πληρωμής φόρων λόγω φτώχιας, οι κατασχέσεις μισθών και περιουσιακών στοιχείων. Το δε κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ καθίσταται ανώφελο μέσα από πρόσθετες επιβαρύνσεις που το ακυρώνουν.
Κατά τα λοιπά το Σύστημα πειράχθηκε από τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Αμβροσίου ενώ και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σημείωσε πως καλώς κάμει που προβάλλει τον εθνικισμό η Χρυσή Αυγή τονίζοντας την ανάγκη στηρίξεως Ελλάδος και Ορθοδοξίας. Δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επιλέγοντας τον ψευτοπροοδευτισμό του συντονίζεται στον καθεστωτικό αντιρατσισμό όταν οι Έλληνες αυτοκτονούν λόγω χρεών, δολοφονούνται από τους εισβολείς λαθρομετανάστες και βλάπτονται στην υγεία τους λόγω μνημονίων και ανεργίας.
Μέσα σ’ αυτόν ακριβώς τον ορυμαγδό φτιάχνεται μέρα με τη μέρα το σκηνικό της κρίσης με την Τουρκία. Οι νεοταξίτες σχεδιαστές του δεν θέλουν βέβαια την Ελλάδα σε θέση ισχύος ούτε την επιβεβλημένη και νομοτελειακή απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων. Θέλουν την Ελλάδα πετσοκομμένη και συρμένη σε ανήθικη συγκυριαρχία, με την Τουρκία ισχυρή γέφυρα στα συμφέροντα του σιωνιστικού νεοταξισμού.
Σ’ αυτό το πλαίσιο ήρθε το τηλεφώνημα του Ερντογάν στον πρωθυπουργό Σαμαρά για να άρει το νομοσχέδιο για τον κρατικό διορισμό των ιεροδιδασκάλων και η συνάντηση αυτών στο Κατάρ, όπου ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε επιπλέον κοινή ΑΟΖ, αναγνώριση τουρκικού πληθυσμού και δικαιωμάτων στη Θράκη Μας. Ζήτησε ακόμη το τουρκικό κτίσιμο Τζαμιού στην Αθήνα για να εντάξει τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες κάτω από την μισητή ημισέληνο. Θα την βόλευε πολύ την Άγκυρα μια «ισλαμική άνοιξη» στην Αθήνα δίπλα στους γνωστούς παρακρατικούς.
Πριν λίγες ημέρες το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο είχε κάνει λόγο για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τον πυροβολισμό από την ελληνική ακτοφυλακή ενός τουρκικού αλιευτικού το οποίο είχε παρασυρθεί δήθεν τυχαία στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Οι Τούρκοι κάνανε λόγο ακόμη για δήθεν παρενόχληση ελληνικών αεροσκαφών σε τουρκικά που εκτελούσαν τάχα εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο πλησίον της Λήμνου αλλά και για παραβίαση του «τουρκικού» εναέριου χώρου στην κατεχόμενη Αττάλεια.
Τα δε φιλαράκια της Αλβανίας που ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου Μας, στέλνουν εσκεμμένα Αλβανούς πολίτες που γράφουν  στα χαρτιά τους πως είναι από τη Τσαμουριά, την Θεσπρωτία Μας δηλαδή προβάλλοντας διεκδικήσεις.
Ο Έλληνας είναι έτοιμος για χαλασμό όπως πράττει όποιος ζωή επιθυμεί. Το ποδάρι δωσίλογου, διεθνιστή και λαθραίου ψευτοεπαναστάτη, τοκογλύφου και βάρβαρου εδώ στην ιερή μας γη δεν θα μείνει για πολύ ακόμη. Μαζεύτηκαν οι ημέρες. Η απελευθέρωση της Ελλάδος σε κοινωνία, πολιτική διοίκηση και υπόδουλη Ελλάδα έρχεται. Θα γίνει. Είναι υπόθεση του Ελληνικού Στρατού, του Λαϊκού Εθνικισμού και όλων των Ελλήνων εν γένει των οποίων η καρδιά πάλλεται για Χριστό και Μεγάλη Ελλάδα, εκείνων των Ελλήνων που θα πάρουν πίσω το αίμα των ηρώων των Ιμίων και όλων των πεσόντων του Γένους Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου