Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Λαθρομετανάστες και... συναυλίες!


Ούτε ο… Άγιος Παντελεήμονας δεν μπορεί, πλέον, να γιατρέψει τον «καρκίνο» της περιοχής του

Αυτές οι ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί «ρατσισμού και βίας» που διάφοροι αλαφροΐσκιωτοι άρχισαν (πάλι!..) από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημερώσεως (;) να τιτιβίζουν, με αφορμή τις ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένες κραυγές διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα μέχρι την Πλατεία Αττικής, ας σταματήσουν.

Διότι, εάν συνεχιστούν, πέρα ως πέρα είναι βέβαιον ότι οι χρήστες τους θα χαρακτηρισθούν οριστικά και αμετάκλητα ως ΑΝΟΗΤΟΙ και ΧΑΖΟΙ!…

Πρέπει, δηλαδή, να αντιληφθούν απαξάπαντες ότι η ζωή στην συγκεκριμένη περιοχή – και όχι μόνον – κατέστη πλέον αδύνατη. Αφγανοί, Σομαλοί, Πακιστανοί και ένας ακόμη ατελείωτος αριθμός λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική όχι μόνον έχουν εγκατασταθεί (οριστικά!..) είτε σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, είτε δέκα – δέκα σε δωμάτια που ενοικιάζουν «με το κεφάλι» κάποιοι «λαμπροί» ιδιοκτήτες που βρήκαν την ευκαιρία εύκολου κέρδους, κατουρούν και κοπρίζουν έξω από τα σπίτια των Ελλήνων κατοίκων, τους οποίους κλέβουν, χτυπούν, απειλούν με… χατζάρες (ναι, ναι, μην γελάσετε), ενώ και τα καταστήματα από Αγιο Παντελεήμονα μέχρι Πλατεία Αττικής ληστεύονται καθημερινώς.

Σημειωτέον ότι, επίσης, επί καθημερινής βάσεως καταφθάνουν και νέοι τοιούτου είδους «έποικοι» που αφόβως, πλέον – κι ας μας λένε ό,τι θέλουν οι Αρχές – περνούν από τα αφύλακτα ουσιαστικώς χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας, επιδεινώνοντας στο έσχατο σημείο την απαράδεκτη αυτή κατάστασι.

Από την άλλη πλευρά οι Αστυνομικοί που επί συχνής – πυκνής βάσεως καλούνται να προστατεύσουν τους Ελληνες κατοίκους της περιοχής «τα έχουν παίξει» κυριολεκτικώς, καθώς ούτε καν πυροσβεστικά, όπως λέμε, δεν μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο, αφού την ίδια στιγμή καλούνται …στο παρακάτω τετράγωνο για παρόμοια επεισόδια με αυτά που αντιμετωπίζουν στο σημείο προσελεύσεώς τους.

Χώρια από το γεγονός πως ούτε ένα απλό σπρώξιμο δεν τους επιτρέπουν οι προϊστάμενοί τους να κάνουν, αφού την ίδια ώρα ξεσηκώνονται και οι εν θέματι «έποικοι» και οι οργανώσεις τους, αλλά και οι δικοί μας αλαφροΐσκιωτοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συν κάποιοι παρουσιαστές από την Τηλεόρασι για να τους χαρακτηρίσουν (τους Αστυνομικούς) «βάρβαρους», «γουρούνια» και ό,τι άλλο περνάει από το νου τους.

Και να σκεφθεί κανείς ότι μέχρι προ 10-15 ετών οι περιοχές αυτές ήσαν από τις πλέον ήσυχες της Αθήνας κι αν πάει κανείς ακόμη λίγα χρόνια πίσω, οι κάτοικοί τους κοιμόντουσαν, πράγματι, με ανοικτά τα παράθυρα και τις πόρτες.

Πλην όμως, με την αδικαιολόγητη, από πάσης απόψεως, ανοχή στο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως των περισσότερων πολιτικών αρχόντων «μας» (με επικεφαλής τον αλησμόνητο Κώστα Σημίτη) η κατάστασις προχώρησε για να φθάσουν, σήμερα, οι Ελληνες να παραμιλάνε. Και κυρίως να μην είναι αναστρέψιμη η κατάστασις αυτή.

Και δεν είναι αναστρέψιμη η φοβερή αυτή πραγματικότητα που ο Ελληνικός Λαός αντιμετωπίζει τώρα, διότι, απλούστατα πρόκειται για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων που ΗΔΗ έχουν εισβάλει στην, άλλοτε, τόσο ήσυχη από τέτοια φαινόμενα Χώρα μας.

Γνωστού όντος δε ότι δια του τρόπου αυτού έχει, (σε επικίνδυνο βαθμό μάλιστα) αλλοιωθεί το πληθυσμιακό στοιχείο της Ελλάδος, πολύ φοβούμαι ότι σε λίγο θα φύγουμε εμείς οι Ελληνες από την Χώρα μας, αφού δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουμε με τα άτομα αυτά!… Τα οποία, όπως, είναι αυτονόητο, μη έχοντας εργασία – είτε επειδή δεν βρίσκουν, είτε επειδή δεν έχουν σκοπό να βρουν – καταφεύγουν στην επαιτεία, στην κλοπή, στις διαρρήξεις ή και στις ληστείες, ενώ από την φοβερή απλυσιά τους ελλοχεύουν μύριοι όσοι κίνδυνοι για την Υγεία του Κοινωνικού Συνόλου.

Μου έλεγε, χαρακτηριστικώς, ένας γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί ασθενείς του Νοσοκομείου (…που είναι πάμπολλοι) νοσηλεύονται (δωρεάν παρακαλώ) με ασθένειες όπως φυματίωση, ψώρα, ηπατίτιδες, κλπ., θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνον τους άλλους ασθενείς, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό!..

Μπροστά στην εφιαλτική αυτή κατάστασι, η... πρωτοβουλία επιχειρηματιών, πολιτικών και θρησκευτικών παραγόντων να οργανώσουν την εκδήλωσι... αγάπης, φιλανθρωπίας και... αντιρατσισμού που παρακολουθήσαμε την Κυριακή, δεν είναι δυνατόν να ιάσει ούτω πως τη φοβερή αυτή πληγή που, επαναλαμβάνω, με την ανοχή των πολιτικών αρχόντων «μας», δημιουργήθηκε στην Ελληνική Κοινωνία. Όπως, επίσης, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξουν πολύ χειρότερες καταστάσεις (όχι μόνον στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα – Πλατεία Αττικής), καθώς η πείνα, η ανέχεια και γενικώς τα προβλήματα των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, θα τροφοδοτήσουν ακραία επεισόδια και (φεύ!..) αιματηρά.

Οποιος αμφιβάλλει και ειδικά οι διαλαλούντες τα περί βίας και αντιρατσισμού δεν έχει παρά να μεταβεί μέρα ή νύχτα – ειδικά νύχτα - στην άκρως προβληματική αυτή περιοχή. Κι αν βρει άκρη ας μου τρυπήσει την μύτη. Διότι τώρα το κακό δεν γιατρεύεται. Τελεία και παύλα!..

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

elora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου