Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο... εκβιασμός του αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου και τα ιστολόγια Army alert και Hellenic revenge


Η υπόθεση των πολύ καλών και εθνοπρεπών ιστολογίων «Army alert» και «Hellenic revenge», στο βαθμό που μας αφορά, αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τους θεσμούς και για το στράτευμα, αλλά και για τον φιλόδοξο Α/ΓΕΣ και επίδοξο Α/ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο (που πολλοί ανώτεροί του επιχείρησαν να τον αποστρατεύσουν στο παρελθόν, ιδιαίτερα όταν ήταν ταξίαρχος, αλλά δέχθηκαν «παρεμβάσεις» από πολιτικά πρόσωπα και από ισχυρό και προβεβλημένο μητροπολίτη της Βορείου Ελλάδος).

Την παρακολουθήσαμε λοιπόν την υπόθεση του «παντός καιρού» αντιστράτηγου εκ του σύνεγγυς, χωρίς καμία διάθεση να «σπεκουλάρουμε». Ήρθε όμως η ώρα να πούμε τη γνώμη μας και να ασκήσουμε κριτική, τώρα μάλιστα που ο ένας τουλάχιστον εκ των κατηγορούμενων, είναι ελεύθερος και μάλιστα μόνο με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου στο εξωτερικό (εντελώς τυπικό, καθώς υπάρχει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, η οποία, αν θέλετε μια πρόβλεψη θα καταπέσει στο δικαστήριο).

Χαστούκι στο πρόσωπο του Α/ΓΕΣ

Με λίγα λόγια, ούτε παρουσίες στο ΑΤ της περιοχής όπου διαβιεί, ούτε εγγύηση και «χαστούκι» στο πρόσωπο του Α/ΓΕΣ, που θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία να κάνει επίδειξη πυγμής και να σπεκουλάρει επικοινωνιακά, εμφανίζοντας εαυτόν ως διωκόμενο από… ακροδεξιούς! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η εισαγγελία πήρε χαμπάρι τι «παίχτηκε» και έδωσε το στίγμα της. Όσο για την κατηγορία, ήταν σε βαθμό κακουργήματος για να «μπουκάρουν» οι ένστολοι πραίτορες του ΠΑΣΟΚ στην οικία του συνταγματάρχη εα και να «του σπάσουν τον τσαμπουκά» για λογαριασμό του συστήματος…

Εύγε παιδιά! Ανδραγαθία! «Ψαρώματα», με ταλαιπωρίες όμως των οικογενειών. Να δούμε τώρα πως και ποιοι θα αποφύγουν να κάτσουν στο σκαμνί και δη για τις διαρροές, πρώτον, των ονομάτων των κατηγορουμένων στο ιστολόγιο fimotro και δεύτερον, στο ιστολόγιο crimes on air, φωτογραφίας και αντιγράφου από το μητρώο του απόστρατου αξιωματικού. Τώρα, ποιος εκβιάζει ποιον; «Ρουφιανιές» για λογαριασμό της εξουσίας…

Η Πολιτεία παρανομεί

Στην τελευταία περίπτωση, η «δουλειά» έγινε από το ΓΕΣ και επίορκο τυχοδιώκτη (και «πράσινο») ανώτερο αξιωματικό. Και τα δύο παραπάνω ιστολόγια, ανήκουν πάντως σε δημοσιογράφους (οι οποίοι δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης γενικώς), ενώ η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, με διαρροές από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία παρανομεί ΣΥΝΕΧΩΣ (αντί να αποτρέπει παρανομίες), θα οδηγήσουν κάποιους που νομίζουν ότι έχουν ασυλία και κάνουν εργολαβίες για την κυβέρνηση, στο σκαμνί.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την υπόθεση του naxios, με διαρροές πάλι στο fimotro του ονόματος του blogger και του που εργάζεται, για λογαριασμό της πολιτικής ηγεσίας πρωτοκλασάτου υπουργείου; ΑΙΣΧΟΣ. Ντροπή. Αστυνομικοί καιροσκόποι γίνονται σφουγγοκολάριοι της εξουσίας και ανδρείκελα της κυβέρνησης, μεταβαίνοντας μάλιστα στα υπουργεία για «ενημέρωση», δηλαδή δημόσιες σχέσεις. Θέλουν να προαχθούν οι άνθρωποι… Αλήθεια, τι έκαναν όλοι αυτοί με τη μήνυση της «ΕΩ» κατά της ισλαμικής ιστοσελίδας, που απείλησε ανοικτά το προσωπικό της εφημερίδας και του elora; Τίποτα…

Καμία εμπιστοσύνη στους θεσμούς

Εδώ οι αναξιόπιστοι πλέον θεσμοί, πάλι έκαναν τη «λαδιά τους», αναγκάζοντάς μας να ομολογήσουμε, όπως και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, ότι οι δεξιοί και οι πατριώτες κυρίως, γιατί αυτοί την πατάνε συνεχώς, δεν πρέπει να έχουν πλέον ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στους θεσμούς, που έχουν υπό την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ, στραφεί εναντίον τους. Θυμηθείτε την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος… Εξαιρούμε την εισαγγελία, που έδειξε να παίρνει χαμπάρι περί τίνος πρόκειται (δεν πέφτουν όλοι στις παγίδες) και άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο για «εκβιασμό» συνταγματάρχη. Όλοι οι υπόλοιποι, προεξάρχουσας ΚΑΙ ΠΑΛΙ της ΕΛΑΣ, έπαιξαν το ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του σιγαστήρα του συστήματος, αναδεικνύοντας την ολοκληρωτική υφή της εξουσίας αλλά και του κόμματος που μας κυβερνά.

Ένα ιστολόγιο που εστίαζε σε στρατιωτικά θέματα, στράφηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ στο βαθμό που μας αφορά, εναντίον της θυγατέρας του αντιστράτηγου, η οποία διατηρεί δαπανηρότατη εκπομπή στην κρατική τηλεόραση και μάλιστα σε μια εποχή ισχνών αγελάδων. Οι αναφορές ήταν ενίοτε προσβλητικές. Αλλά, είχε προηγηθεί η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που στηλίτευε το κόστος των εκπομπών της προαναφερόμενης κυρίας στην κρατική τηλεόραση. Εκπομπές, με σαφή στόχο την προώθηση του άθλιου όσο και ξοφλημένου πλέον στην Ευρώπη ιδεολογήματος της πολυπολιτισμικότητας.

Και τι δεν έλεγε σε αυτές τις εκπομπές η κυρία αυτή: με λίγα λόγια, παρουσίαζε τους Έλληνες ως ρατσιστές, αντιδραστικούς, οπισθοδρομικούς και βάλτε. Βρήκε τον τρόπο να ανέλθει η κυρία, έπιασε το νόημα. Ο εθνομηδενισμός, είναι το αγαπημένο ιδεολόγημα του συστήματος. Διαβάστε τι έγραψε το taxalia, που μαζί με το dexi extrem, το hellas-orthodoxy και το eglimatikotita, αλλά και την ελληνική γροθιά, μεταξύ άλλων, στάθηκε στο πλευρό του απόστρατου συνταγματάρχη: «όλοι ξέρετε πώς δουλεύει πλέον ο μηχανισμός της εξουσίας. Αρκεί να φτύσεις κάτι ελληνικό. Αμέσως ένα αόρατο χέρι σε ανεβάζει».

Νέα τρικ της εξουσίας

Τώρα: αυτό, ερμηνεύτηκε ως… εκβιασμός! Ελπίζουμε ότι αυτά που ακούστηκαν και για εμπλοκή της ΕΥΠ, να μην αληθεύουν… Γράφεις πλέον κάτι εναντίον κάποιου και είσαι «εκβιαστής». Νέο κόλπο των εξουσιαστών.

Αντιγράφουμε το taxalia: «Μετά από αυτά και σε χρόνο ρεκόρ, ακούστηκε ότι ο blogger στρατιωτικός "εκβίασε τον στρατηγό με τηλέφωνο, ζητώντας του χρήματα για να σταματήσει να γράφει εναντίον του". Ω, ποία φαιδρότητα!!! Υπάρχει ένας, έστω ένας Έλληνας που να πείθεται;» Φυσικά όχι! Επίσης: «Πρέπει να καταγγείλουμε επίσης τον ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν οι αρχές στη σύλληψη ΜΟΝΟ (μόνο) πατριωτών μπλόγκερς (είναι η έκτη φέτος!!!). Φυσικά, αυτό δεν θα πτοήσει κανέναν, αλλά είναι απορίας άξιο, γιατί η αστυνομία δεν μπορεί ποτέ να εντοπίσει bloggers της "άλλης πλευράς" που βυσσοδομούν με απερίγραπτη χυδαιότητα, εναντίον κάθε τι ελληνικού ή πατριωτικού ή συνηθισμένου στον απλό κόσμο ρε αδερφέ… Έχουν γίνει πλαστοπροσωπίες, εξυβρίσεις (και "έργω"), συκοφαντίες, απειλές εναντίον της ζωής (κακούργημα!), αλλά όχι μόνο δεν συνελήφθη κανείς, αντιθέτως, δίδεται η αίσθηση, ότι αυτοί που τα γράφουν έχουν τη ρητή διαβεβαίωση -μην πούμε και υποκίνηση- κάποιων, υψηλά ισταμένων, ότι δεν θα συλληφθούν, ό,τι και να γίνει».

Για να μη μιλήσουμε για το indymedia των κακουργημάτων… Εκεί, τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Και κάτι τελευταίο: Προσέξτε τι θα γράψατε στα σχόλιά σας μην μας τρέχουν και μας στη ΓΑΔΑ, χρονιάρες μέρες που είναι!

elora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου