Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ας γίνει το 2011 ευκαιρία για αγώνα..



Ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα για το μέλλον και δεν έχουμε κουράγιο να χτίσουμε όνειρα..παρά μόνο ένα, τη μέρα που θα αλλάξει το τοπίο έχοντας δώσει το δικό μας αγώνα ο καθένας ξεχωριστά μα πάντοτε όλοι μαζί ενωμένοι. Τα κεφάλια μας όμως πάντοτε ψηλά και τα μάτια λαμπερά κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο αναζητώντας τις χαμένες ελπίδες και προσμένοντας τη στιγμή εκείνη..Πάντα δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι..

Ζω και ελπίζω πως θα ξεχυθούμε στο δρόμο μια μέρα κάπου εδώ κοντά αρπάζοντας πίσω ότι χάσαμε..τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Μας ξεγυμνώσανε..αρπάζοντας μας ότι πολυτιμότερο είχαμε..μας ξεγελάσανε, μας ξεπουλήσανε..Φτιάξανε μια κόλαση για να ζούμε μέσα ευνουχισμένοι...»»»


Το 2010 ήταν για πολλούς το ξύπνημα μέσα στην κόλαση μια κόλαση της οποίας τον δρόμο ακολουθούσαν υπνωτισμένοι εδώ και χρόνια..όμως εύχομαι το 2011 να γίνει η κόλαση που θα μπούνε αυτοί μέσα..Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα οι αγώνες τόσων χρόνων..εύχομαι να βρούμε τη χαμένη αξιοπρέπειά μας..να δω την Ελλάδα εκεί ψηλά, στη θέση που της αρμόζει..Τέλος εύχομαι τιμωρία για τους ενόχους..τους προδότες και τους πουλημένους..Να χυθεί μόνο το δικό τους αίμα..Ήρθε η ώρα πλέον να δοθεί δικαιοσύνη, ήρθε η ώρα για δράση και εκδίκηση..

Ας γίνει το 2011 η ευκαιρία για αγώνα που περιμένει κάθε Έλληνας..

enantion-olwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου