Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ




ΑΘΗΝΑ 30-11-2013.
Το φιλότιμο, η εντιμότητα και ο πατριωτισμός είναι έννοιες ιερές μα και, αλίμονο, τόσο πολύ άγνωστες για το πολιτικό σύστημα τής σήψης και τής κατοχής. Στην αστική κοινοβουλευτική τυραννία το φιλότιμο έγινε φιλοτομαρισμός, η εντιμότητα αντικαταστάθηκε από το πλιάτσικο και ο πατριωτισμός διώκεται από τον εξουσιαστικό και παραεξουσιαστικό εθνομηδενισμό.
Οι πολιτικές θεραπαινίδες τού νεοταξικού οίκου ανοχής τής Παγκοσμιοποίησης μάς θέλουν ρακένδυτους, ανέστιους και αποστεωμένους στο διεθνές παζάρι των εθνών. Αυτό υπαγορεύουν οι εντολές που έχουν λάβει από αντίχριστους και μισέλληνες, τα αδέλφια τους δηλαδή με τα οποία μοιράζονται κοινές «αξίες» και σκοπούς. Η λογική να υποτάσσεται στην παράνοια και το ήθος στην ανηθικότητα. Να πάψουμε δηλαδή να είμαστε Έλληνες, Άνθρωποι, Ελεύθεροι και Χριστιανοί στην Πατρίδα που γέννησε την Φιλοπατρία, τον Ανθρωπισμό, τον Αγώνα για Ελευθερία και Ορθό Λόγο, τον Πολιτισμό.
Αυτό λοιπόν που μάς ζητούν οι σκλαβωτές μας είναι να βάλουμε μονάχοι το κεφάλι μας στη λαιμητόμο. Να αρνηθούμε την Ελληνική Φυλή, τούς Εθνομάρτυρες, τα ίδια τα παιδιά μας. Διαστρέφουν πάσα Ελληνική Αξία, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάς είναι πάνω απ’ όλα Ιδέα Ενάρετης Ζωής και Δυνατής Δημιουργίας. Η Ελλάς είναι Μεγάλη Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Και έτσι επιχειρούν οι ανθέλληνες, βάρβαροι και ελληνόφωνοι, να εξαφανίσουν τα Κάστρα τής Φυλής και τα Πνευματικά μας Αποθέματα. Να ρίξουν χάμω τις γέφυρες που κτίζει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας για Καθαρή και Ισχυρή Ελλάδα.
Οι εκφραστές τής αιματηρής καταλήψεως τής Ελλάδος εν καιρώ ακήρυκτου πολέμου ξεχνούν τάχα πως χρηστή ελληνική πολιτική σημαίνει ήθος. Και έτσι οι μισοί εκ τού κατοχικού καθεστώτος μιλάνε για μνημονιακούς μονόδρομους και οι άλλοι μισοί για χούντες. Άπαντες υποκριτές και συνεργάτες τού σιωνιστικού Νεοταξισμού και μεταξύ τους. Ξεχνούν σκόπιμα πως η ψευτοδημοκρατία τους άνοιξε τη σύγχρονη κερκόπορτα στα μνημόνια από τον καιρό κιόλας που μάς «ελευθέρωσε».
Το μεταπολιτευτικό καθεστώς συνεχίζει λοιπόν να μάς «ελευθερώνει». Αφού ξεπούλησε την Κύπρο, την Εθνική Παραγωγή και την Εθνική Οικονομία με υποθήκες διαρκείας που έρχονται τώρα και εισπράττουν οι τοκογλύφοι τού εμποράκου των εθνών, τώρα προχωράει στον διατεταγμένο βιολογικό μας αφανισμό. Με τα συσσίτια των Ελληνόπουλων μέσα στα σχολεία στα οποία προσέρχονται νηστικά. Με τα νέα μέτρα που φέρνουν απολύσεις και πλειστηριασμούς σπιτιών και Εθνικής Άμυνας.
Το οδοιπορικό τού πόνου ακολουθείται από την επιχείρηση τού καθεστώτος να αφανίσει την αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού και την Εθνική μας Μνήμη. Να κατεδαφίσει τούς βασικούς πυλώνες τού Ελληνισμού και να μάς κάνει να ξεστρατίσουμε από την ανακαίνιση τής ελληνικής ωραιότητας και την συντριβή τής ραγιάδικης ασχήμιας. Και το πράττουν τούτο οι αρχοντοραγιάδες με τον διωγμό τής Πίστης μας ακόμη και από τούς αθλητικούς χώρους, γιατί αυτή δείχνει λένε «χαμηλή αυτοεκτίμηση»! Τούτο ειπώθηκε σε Έλληνες διαιτητές ποδοσφαίρου.
Οι Γραικύλοι συνεχίζουν στο δρόμο τού κακού με το ξεπούλημα των δικαιωμάτων τού εθνικού μας ύμνου σε ξένα συμφέροντα και τον παρ’ ολίγο πλειστηριασμό των γραφτών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη σε «συλλέκτες» τής εθνικής μας ψυχής. Οι αναίσχυντοι ενοχλούνται πάρα πολύ από τις διδαχές και τις νουθεσίες τού Στρατηγού. Αισθάνονται βαριές πάνω στις χαμερπείς υπάρξεις τους τις παρακαταθήκες τού Γέρου τού Μοριά για τούς Αγώνες των Ελλήνων που γίνονται πάντα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Νοιώθουν τον βαρύ πέλεκυ που μετουσιώνεται με την Φωτιά και το Τσεκούρι στους προσκυνημένους.
Σε ολάκερη την Ευρώπη έχει εξαπολυθεί ένας λυσσαλέος πόλεμος για την εξάλειψη τού Χριστιανισμού και τής Λευκής Φυλής. Όταν λοιπόν στην Ευρώπη παρουσιαστές ειδήσεων απολύονται γιατί φορούν στο λαιμό τον Σταυρό τού Κυρίου, οι ελληνόφωνοι τύραννοι μάς ζητούν να απεμπολήσουμε την Αλήθεια οικιοθελώς.
Όλα τούτα τελούνται μέχρι να περάσουμε από τον προαιρετικό στον απαιτητικό διωγμό. Και από τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια στα Τζαμιά και την παραχώρηση τού Ελληνικού Βορρά και των Νησιών μας στα γειτονικά μορφώματα και στους Τούρκους που μάς φέρνουν βαρβάρους και λόγχες και τον Παγκόσμιο Τύραννο που θέλει να αγοράσει νεκροζώντανους Έλληνες ραγιάδες.
Ο Ελληνισμός ωστόσο ανθεί και φέρνει καρπούς νέας τρανής δόξας. Οι ένδοξοι πρόγονοί μας έχουν άφοβους και αποφασισμένους απογόνους, γνήσιους ιχνηλάτες τής παλιάς δόξας. Ο ελληνικός λαός παραμένει Ζωντανό Έθνος. Βροντοφωνάζει πως ενάντια στα δεσμά τής παγκοσμιοποιημένης ψευτοδημοκρατίας επελαύνει ο Αιώνιος Νικητής Ελληνισμός με τον Εθνεγέρτη, Λαϊκό και Ελευθερωτή Εθνικισμό του.
Κόντρα λοιπόν στους μολυσμένους αγέρες τού Νεοταξισμού, εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές εφορμούμε για την λευτεριά τής Εθνικής μας Ψυχής και για την Ισχύ που θα φέρουν μονάχα χέρια ελληνικά, καμωμένα για καιρούς δημιουργίας μα και αντάρας. Οδηγός μας είναι η Πίστη στο Θεό και σάλπισμά μας η υψηλή αυτοπεποίθηση τού ελληνικού λαού.
Απόφαση μας αμετάκλητη είναι η επικράτηση τού Ελληνικού Ήθους και ο αφανισμός των Βαρβαρικών Ηθών. Πιστοί στην Μεγάλη Ελληνική Ιδέα Εξουσίας και Δικαίου. Γνώμονας των ενεργειών μας είναι μονάχα τα ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Οι περιουσίες μας είναι μονάχα για τα ελληνόπουλα. Τα ελληνικά όπλα είναι καμωμένα για Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Στους δε προσκυνημένους τάζουμε Φωτιά και Τσεκούρι!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου