Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΒΗΜΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ)!

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθύνη του μνημονιακού ψευδοκράτους Σαμαριστάν για την χθεσινή σφαγή; Ότι γνώριζε τι θα συμβεί, αλλά το άφησε να συμβεί! Μπορεί να μην ήξερε ότι θα συμβεί στο συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, ήξερε όμως ότι ο στόχος θα προέρχεται από την Χρυσή Αυγή, την οποία άφησε απροστάτευτη – βορά στις σφαίρες των τρομοκρατών!
Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, για να ωφεληθούμε πολιτικά.

Το ομολόγησαν (ανώτατοι φυσικά…) αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στον αστυνομικό συντάκτη της καθεστωτικής εφημερίδας «Βήμα»! Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ του κ. Λαμπρόπουλου, με τον ενδεικτικό τίτλο «Περιμέναμε το χτύπημα, λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ»:
«Έγινε αυτό που φοβόμασταν τον τελευταίο καιρό, όταν και αναμέναμε ένοπλη αιματηρή επίθεση μεγάλου βεληνεκούς από οργάνωση αντάρτικου πόλης. Αρχικώς ο σχεδιασμός των ενόπλων ήταν πιθανόν άλλος - πιθανόν οικονομικός ή πολιτικός. Όμως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από 40 ημέρες άλλαξε τη στόχευσή τους. Πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πιο αιματηρή δολοφονική επίθεση μετά την εξάρθρωση της 17Ν η οποία είχε σκοτώσει πολιτικούς και επιχειρηματίες, μαζί με τους οδηγούς τους»Αυτό επεσήμαναν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τις συνθήκες της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 426».
(ΥΓ): Τι άλλο περιμένει να βγει στη δημοσιότητα ο Δένδιας για να παραιτηθεί; Αυτό δε φτάνει;
 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου