Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!

«Την των δήμων ελευθερίαν η των αγαθών ανδρών άμιλλα φυλάττει».

Δημοσθένης

Την Ελευθερία των Λαών την προφυλάσσει η άμιλλα μεταξύ των τιμίων ανδρών, κραυγάζει ο μέγιστος της ρητορικής τέχνης Δημοσθένης, από τα κατάβαθα της Ιστορίας. Κι ο λόγος του γίνεται επίκαιρος σήμερα, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι δημιουργοί, οι συντελεστές και οι προστάτες ενός τυραννικού, ανθελληνικού Καθεστώτος αγωνίζονται τάχα για την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πως ο πολύς Δημοσθένης θα υφίστατο στις μέρες μας τη χλεύη και θα δεχόταν τη λάσπη των μηχανισμών του Καθεστώτος, διότι ακριβώς θέτει την προάσπιση του υψηλότερου και ιερότερου συνάμα των Ιδανικών του Ελληνικού κόσμου, ως υπόθεση των Τιμίων Ανδρών. Κατά τον Δημοσθένη λοιπόν, απορρίπτεται ασυζητητί η θέση του αντισυνταγματικού τόξου πως προασπίζει την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού, διότι οι μετέχοντες στα κόμματα της ψοφοδεούς δεξιάς και της διεθνιστικής αριστεράς δεν είναι αγαθοί, δεν είναι τίμιοι. Και τούτη τη θέση δεν την υιοθετούν ούτε ψευδομάρτυρες, ούτε στρατευμένοι δημοσιογράφοι, ούτε βεβαίως τα στελέχη των κομμάτων της χρεοκοπίας και των εθνικών ταπεινώσεων, αλλά την αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!


Με ποιό γνώμονα όμως εξουσιάζει τούτη η κυβέρνηση, αν όχι υπό την αρχή της Ελευθερίας του Λαού μας;

Απεδείχθη στο διάβα 40 ετών μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως στις μέρες μας, πως η κυβέρνηση εξουσιάζει υπό το πρίσμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων ξένων κέντρων και παράκεντρων εξουσίας, σε συνδυασμό με την διατήρηση των προκλητικών προνομίων της μεταπολιτευτικής οικονομικής ελίτ, η οποία αναμφισβήτητα ελέγχει και καθορίζει τη σύσταση της πολιτικής εξουσίας.
Μέχρι πριν δύο μήνες, η υπογραφή των Μνημονίων αποτελούσε το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της παράδοσης της διοίκησης του Κράτους από την κυβέρνηση προς τους ξένους, τους διεθνείς τοκογλύφους. Πλέον όμως, υφίσταται ένα νέο παράδειγμα ραγιαδισμού και υποταγής, το οποίο και καταδεικνύει κατά τρόπο περίτρανο, πως η αντεθνική κυβέρνηση αποτελεί μια κουστωδία μαριονετών των πανίσχυρων σιωνιστικών οργανώσεων: σ' αυτές τις οργανώσεις έδωσε ο θλιβερός πρωθυπουργός το λόγο του, πως θα εξαλείψει την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, το νόμιμο πολιτικό Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Η εξάρτηση της κυβέρνησης από ξένα κέντρα εξουσίας και πολύ περισσότερο η λήψη πολιτικών αποφάσεων -που αμέσως ή εμμέσως επηρεάζουν τη ζωή του Ελληνικού Λαού- κατόπιν εντολών των ξένων, είναι από μόνα τους στοιχεία ικανά να τεκμηριώσουν τη θέση πως η πολιτική εξουσία του Καθεστώτος είναι φύσει και θέσει αντεθνική.

Υπό αυτό το πρίσμα, καθίσταται πασιφανές πως η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών της δεν είναι μόνο απόφαση και ενέργεια παράνομη και αντισυνταγματική αλλά ενέργεια και απόφαση στρεφόμενη κατά του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών του ελευθεριών!

Για ποιόν όμως λόγο, οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι σιωνιστικές οργανώσεις και εν τέλει οι εγχώριοι υποτακτικοί τους στην οικονομική και πολιτική ζωή της Ελλάδος, επιτίθενται με σφοδρότητα - με παράνομες μάλιστα μεθοδεύσεις- κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;

Ο κορυφαίος ρήτορας της Ελληνικής αρχαιότητας απαντά σ' εκείνους που έχουν το θάρρος και τη δύναμη ν' αντικρύσουν την αλήθεια: «η Ελευθερία των Λαών προφυλάσσεται από την άμιλλα των Τιμίων Ανδρών»!
Ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν συμμετείχαν στη λεηλασία των κρατικών ταμείων. Δεν υπέγραψαν την υποδούλωση της Ελλάδος στα αντεθνικά Μνημόνια. Δεν εξαθλίωσαν το Λαό μας, καθιστώντας τον αιχμάλωτο της δουλείας των τόκων. Δεν συνηγόρησαν κατά κανένα τρόπο στην υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μήτε στην υποθήκευση του μέλλοντος των επόμενων γενεών Ελλήνων. Δεν ενεπλάκησαν σε κανένα οικονομικό σκάνδαλο, πόσο μάλλον σκάνδαλο το οποίο να ζημίωσε τα συμφέροντα του Κράτους και κατ' επέκταση του Λαού μας. Δεν έλαβαν καμία πολιτική απόφαση κατ' απαίτηση ή παράκληση των ξένων. Δεν επέτρεψαν ούτε ενθάρρυναν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι εγκληματούν ανενόχλητοι καταπατώντας τους Νόμους, την ίδια ώρα που το Καθεστώς τους προετοιμάζει προς αντικατάσταση των Ελλήνων που αφανίζονται από την απόγνωση και την οικονομική εξαθλίωση ή αποδημούν αναζητώντας μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Όλα τα ανωτέρω περιγραφέντα από την άλλη πλευρά, τα έχουν διαπράξει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα στελέχη τους. Ακόμη κι αν υπάρχει ένα μέρος εκ του συνόλου το οποίο δεν τα διέπραξε, τούτο το μέρος είναι ένοχο διότι τα ανέχτηκε και δεν τα απέτρεψε.
Είναι προφανές, πως εάν ο Δημοσθένης είχε την ατυχία να ζει στις μέρες μας, θα κατέτασσε τους Χρυσαυγίτες στην κατηγορία των Τιμίων Ανδρών. Ως εκ τούτου, οι Χρυσαυγίτες θα ήσαν εξ' ορισμού εκείνοι οι οποίοι δύνανται να προασπίσουν την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού, Ελευθερία την οποία παρέδωσαν απλόχερα στους ξένους οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εκείνοι που σήμερα αυτοπροβάλλονται με περίσσιο θράσος ως «προστάτες» του!

Ευελπιστώντας πως η Χρυσή Αυγή θα καταρρεύσει και συνεπώς θα χαθεί μια για πάντα η ελπίδα και ο Αγώνας του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία, η αντεθνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα της ξενοκρατίας και φυσικά τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου, που τυχαίνει «συμπτωματικώς» να είναι και ιδιοκτήτες καναλιών, ραδιοφώνων και εφημερίδων, προχώρησαν στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δύο βουλευτών του.

Χτυπούν τη Χρυσή Αυγή διότι απειλεί την Τυραννία τους, χτυπούν τη Χρυσή Αυγή διότι θέλουν τον Ελληνικό Λαό σκλάβο των ξένων!

Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους αποτελεί την σφραγίδα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ενός περήφανου Λαού. Ενός Λαού ο οποίος σήμερα δεν έχει το προνόμιο να αναμένει να του παραχωρηθεί χαριστικά η Ελευθερία του, αλλά έχει καθήκον να αγωνιστεί για να την αποκτήσει. Τον Αγώνα αυτό για την Ελευθερία του Λαού, δίνει με κάθε νόμιμο μέσο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τούτο τον Αγώνα οφείλουν να πλαισιώσουν με Πίστη και ζήλο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Στα πλαίσια του Αγώνα, η συγκέντρωση στο Σύνταγμα αποτελεί την αποτύπωση της ατσάλινης θέλησης του Ελληνικού Λαού να διεκδικήσει την Ελευθερία του! Καμία μεθόδευση δεν είναι δυνατόν να λυγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές! Η Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι η Νίκη του Ελληνικού Λαού!

Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι, καμία ανακωχή με τους υπηρέτες των ξένων!

Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!


Ευάγγελος Καρακώστας
 
http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου